|
|
|
| Autor |
Správa |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 215 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2006, 19:54 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| jerik: Ano. Mam DivXy na DVD, lepsie povedane XviDy v adresaroch a cita. Normalne po vlozeni DVD tam mozes chodit po adresaroch, takze ak mas film, pustis si film. Ak je tam hudba, tak si pustis hudbu, ak su foto, pozeras foto. |
SUPER !!!! To som chcel pocut,to je pre mna docela dolezite info... Takze berem urcite tu Oravu Diki moc... |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
| jerik: Ano. Mam DivXy na DVD, lepsie povedane XviDy v adresaroch a cita. Normalne po vlozeni DVD tam mozes chodit po adresaroch, takze ak mas film, pustis si film. Ak je tam hudba, tak si pustis hudbu, ak su foto, pozeras foto. |
ani si nevravel,ze si si ju nakoniec kupil,uz si aj skusal prehravat HD na nejakom LCD?ako to vyzera ked to dava "iba" 1280x720p na LCD s 1366 |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2006, 20:50 Predmet: |
|
|
| jerik napísal: |
SUPER !!!! To som chcel pocut,to je pre mna docela dolezite info... Takze berem urcite tu Oravu Diki moc... |
uz je lepsie uz kupit s HDMI vystupom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 215 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2006, 21:32 Predmet: |
|
|
hm hej,ale kupujem to rodicom,a myslim ze HD rozlíšenie: 1280x720p pri DVD staci, a aj tak na TV nemaju HDMI vstup.... Keby ze sa tyka mna,tak ja si samozrejme kupim uz nejaky rekorder s 16Omb HDD Ale dik,za radu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 07 Dec 2006, 23:56 Predmet: |
|
|
| jerik napísal: |
hm hej,ale kupujem to rodicom,a myslim ze HD rozlíšenie: 1280x720p pri DVD staci, a aj tak na TV nemaju HDMI vstup.... Keby ze sa tyka mna,tak ja si samozrejme kupim uz nejaky rekorder s 16Omb HDD Ale dik,za radu  |
tak to suhlasim,staci im ta 561 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 68
Zaslal: 08 Dec 2006, 10:12 Predmet: |
|
|
Oravu NIKDY ! Cinsky srot s otrasnym servisom !!! (2,5r skusenost z obchodu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 11:50 Predmet: |
|
|
| Dusan napísal: |
Oravu NIKDY ! Cinsky srot s otrasnym servisom !!! (2,5r skusenost z obchodu) |
priklanam sa k tomuto. ale mozno pri orave zalezi kus od kusu, prave som sa vratil z predajne, a konecne v ruke drzim svojich 2699 SK, ktore som vycaloval pred casom na Oravu 551. To DVD bolo 3 krat v opravovni, na stvrty mi dali novy kus, doniesol som ho domov a DVD bolo nanic, robilo sprostosti, mechanika sa sama otvarala. A dnes som konecne dostal peniaze. Takze oravu viac menej uz nechcem. Len nevem co teraz kupit, dal by som aj 4 litre aj 5, len nech to facha. Inak mame doma este jednu oravu 551 a ta slape uz dlho bez jedineho problemu, tak neviem. Chlapik v predajni hovoril, ze Oravy uz ani nerobia a ani nebudu, ze su velmi velmi kazove
tak som si vybral alternativu: Panasonic DVD-S52E-K , co vy nato? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 15:32 Predmet: |
|
|
| Dusan: Ani nevies od akej firmy maju technologiu a ides nadavat. Zrejme patris k ludom u ktorych rozhoduje to, ze vyrobok ako taky je slovenska znacka. Keby si si nasiel testy, tak zistis, ze ten vyrobok vytrel v klude prehravace ako Sony a podobne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 972
Zaslal: 17 Dec 2006, 16:19 Predmet: |
|
|
| aaky by se mi odporucili dvd prehravac maximalne do 3000 sk za malo penazi vela muziky ako sa vravi dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 17 Dec 2006, 17:44 Predmet: |
|
|
| pepo napísal: |
| aaky by se mi odporucili dvd prehravac maximalne do 3000 sk za malo penazi vela muziky ako sa vravi dik |
jednoznacne oravu,mam a nemam s nou problemy,presne ako pise hojo |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 2067 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 21:09 Predmet: |
|
|
Tak dnes som kúpil Pioneer DV-696AV-S a som nadmieru spokojný  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Zaslal: 17 Dec 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| Dusan: Ani nevies od akej firmy maju technologiu a ides nadavat. Zrejme patris k ludom u ktorych rozhoduje to, ze vyrobok ako taky je slovenska znacka. Keby si si nasiel testy, tak zistis, ze ten vyrobok vytrel v klude prehravace ako Sony a podobne... |
Hojko to su moje skusenosti, predavam to cca pomaly 3 roky.. Tato "znacka" ryzuje na tom, ze ludia na Slovensku su doslova "sprosti" a veria, ze je to Sk vyrobok, co je velky omyl !!!! A dalsia kapitola je servis.. Hlavne ten v Trstenej nema chybu, myslia si tam ze su majstri sveta a z teba spravia obycajneho vola (vlastna skusenost), posles tam reklamaciu, preskusanu na predajnu (vyrobok samozrejme nefunguje ako ma) a 9 z 10 pripadov pride preskusane bez zavad, mozem ti napisat x dovodov preco to nekupovat... Ja som za predaj Slovenskych znaciek a Orava ako znacka bola u mna 1. ! Ale len bola... dokonca aj teraz mam TV Orava, lenze to nie je ten srot co sa robi teraz.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Zaslal: 17 Dec 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
priklanam sa k tomuto. ale mozno pri orave zalezi kus od kusu, prave som sa vratil z predajne, a konecne v ruke drzim svojich 2699 SK, ktore som vycaloval pred casom na Oravu 551. To DVD bolo 3 krat v opravovni, na stvrty mi dali novy kus, doniesol som ho domov a DVD bolo nanic, robilo sprostosti, mechanika sa sama otvarala. A dnes som konecne dostal peniaze. Takze oravu viac menej uz nechcem. Len nevem co teraz kupit, dal by som aj 4 litre aj 5, len nech to facha. Inak mame doma este jednu oravu 551 a ta slape uz dlho bez jedineho problemu, tak neviem. Chlapik v predajni hovoril, ze Oravy uz ani nerobia a ani nebudu, ze su velmi velmi kazove
tak som si vybral alternativu: Panasonic DVD-S52E-K , co vy nato? |
Mam v robote DVD-S42E-K a vyzera dobre, divx, dokonca ma aj DVD Ram... nemal som ho ale cas testovat, cena prijatelna do 3tis |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|