|
|
|
| Autor |
Správa |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 972
Zaslal: 18 Dec 2006, 18:36 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| jednoznacne oravu,mam a nemam s nou problemy,presne ako pise hojo |
a aky by si asi tak naj dvd prehravac orava odporucil ? do tych 3 000 sk maximalne? dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 2067 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2006, 20:45 Predmet: |
|
|
| pepo napísal: |
| a aky by si asi tak naj dvd prehravac orava odporucil ? do tych 3 000 sk maximalne? dik |
sak s naj . funkciami je ten DVD 561 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 68
Zaslal: 18 Dec 2006, 20:54 Predmet: |
|
|
| reno23 napísal: |
| sak s naj . funkciami je ten DVD 561 |
No ale zalezi, kde ho budes mat umiestneny, pretoze 561 ma podvietene DVD na modro sice to vyzera efektne, ale neviem presne ako to je silne, lebo na niektorych modeloch, ked by si ho mal nad TV a pozeral by si ho pri zhasnutom svetle ti to vypali oci
PS: poohliadni sa radsej po "normalnej" znacke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2006, 1:21 Predmet: |
|
|
| Orava 561 je dobra, ale to podvietenie je neskutocne, takze idilka, ze clovek pride domov, pozrie film, da si pivo a ide spat neexistuje, pretoze sa musi zdvihnut z postele a ist vypnut prehravac hlavnym vypinacom, aby mu modre svetlo nevadilo pri spani, pretoze to dost silno svieti. Ja to mam prekryte takym malym uteracikom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2006, 12:59 Predmet: |
|
|
Ja len napíšem zatial skúsenosť s tym Pioneerom DV-696-AV S
http://www.basys.cz/prod.php?id=535 , možno niekomu pomožem v rozhodovani.
zapojenie bolo bezproblemov, ma to vystup na 5.1, takže som to v pohode napojil na moje stare genius 5.1 HT. skusal som rozne dvd a divx a maximalna spokojnost. divx, ktore mi na orave 551 trhali, resp. mihali sa, mi na tomto funguju bez problemov, napr. pri garf. 2 by som ani nepovedal ze je to divx, bol v super kvalite. ale ako hovorim, ziadne klasicke mihanie sa nekonalo... takze tolko. pripadne otazky PM.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 68
Zaslal: 19 Dec 2006, 13:41 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
zapojenie bolo bezproblemov, ma to vystup na 5.1, takže som to v pohode napojil na moje stare genius 5.1 HT. skusal som rozne dvd a divx a maximalna spokojnost. divx, ktore mi na orave 551 trhali, resp. mihali sa, mi na tomto funguju bez problemov, napr. pri garf. 2 by som ani nepovedal ze je to divx, bol v super kvalite. ale ako hovorim, ziadne klasicke mihanie sa nekonalo... takze tolko. pripadne otazky PM.  |
Vidis, poriadna znacka, nie orava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 2067 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
Ale ja mam vsetky filmy v mp4 a xvide ,,a to ten prehrvac ani nepodporuje. Tak samozrejme ze mam aj divx,ale pri terajsich ripovaniach filmoch sa pouziva len xvid, a mp4....original dvd nemam ani jedno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15174 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2006, 23:45 Predmet: |
|
|
reno23: Ak sa udava, ze cita DivX, tak bude citat aj XviD Len si treba dat pozor, aby mal podporu GPEL a GMC pri DivX/XviD  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|