DVD Prehravac - titulky

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

DVD Prehravac - titulky

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

takze, mam tento DVD prehravac a chcel by som sa opytat, ako je mozne dosiahnut to, aby prehraval titulky aj s diakritikou. v nastaveniach som sa uz hral, ale nejako to nepomohlo skoro nic. ked mam titulky pri divx filme s diakritikou, tak mi nezobrazuje tie pismena, resp. len nejake cudne znaky miesto nich dava. takze, je mozne nejak dosiahnut, aby sla diakritika ako ma?
Drago
Guru
Guru

Re: DVD Prehravac - titulky

Príspevok od používateľa Drago »

2Pacaveli napísal:takze, mam tento DVD prehravac a chcel by som sa opytat, ako je mozne dosiahnut to, aby prehraval titulky aj s diakritikou. v nastaveniach som sa uz hral, ale nejako to nepomohlo skoro nic. ked mam titulky pri divx filme s diakritikou, tak mi nezobrazuje tie pismena, resp. len nejake cudne znaky miesto nich dava. takze, je mozne nejak dosiahnut, aby sla diakritika ako ma?
jedine tak, ze ho nejako prepalis soft, ale do toho bych sa radsej nepustal, preto pouzivam odstranovac diakritiky

aj som ti ho upol
Prílohy
Diacritics_Remover_v2_0.rar
(318.63 KiB) 134 stiahnutí
2Pacaveli
Addict
Addict

nojo, ten pouzivam aj ja, ja len, ci nahodou neni nieco take... tak dik :wink:

//a ako sa da prepalit ten soft???
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

2Pacaveli napísal:nojo, ten pouzivam aj ja, ja len, ci nahodou neni nieco take... tak dik :wink:

//a ako sa da prepalit ten soft???
neviem ako na tomto ale na vacsine sa to robi tak, ze stiahnes si firmware z netu, napalis na cd/dvd, vlozis do dvd-cka a on sa prehra
2Pacaveli
Addict
Addict

dik a nevie niekto, odkial stiahnem ten firmware, popr. nejaky navod k tomu? lebo uz hodinu a pol hladam cez google a nic :(
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ozivim troska tuto temu

Mam prehravac Samung DVD-1080P8
Ked pustam divx tak mi rovnako ako bolo vyssie pisane nezobrazi diakritiku korektne resp. hodi nejake cudesne znaky. Skusal som upgradovat firmware zo stranky vyrobcu, upgrade prebehol v poriadku, ale titulky stale nejdu tak ako maju.

Neviete mi poradit, ako to nastavit alebo co este urobit?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Skolacik, ja som mal podobný problém s mojím DVD prehrávačom, ale vyriešil som ho tak, že som sa pohrabal v menu a nastavil som ako jazyk pre zobrazovanie tituliek Central Europe. Myslím, že pôvodne to bolo nastavené na English. Skús to niekde v nastaveniach nájsť.
Napísať odpoveď