|
|
|
| Autor |
Správa |
Qu!r!@5h Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2006 Príspevky: 111 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 15:08 Predmet: |
|
|
| Voloda737 napísal: |
Takže začínam DVD Shrinkom. Ten slúži na prevod DVD9 na DVD5, teda urobí ti s filmu, ktorý má 8,5BG (DVD9) na 4,5GB. Aby sa to zmestilo na jedno DVD, ale to už vieš Programom môžeš DVD rovno napáliť alebo ho môžeš uložiť do DVD súborov na disk - pre neskoršie vypálenie...
DVD Decrypter slúži len na skopírovanie DVDčka na disk - urobí ti jednoducho DVD súbory filmu na disku. Vie aj napalovať, ale túto funkciu nepoužívam... Je vhodný najmä pre DVD5 (4,5GB) - teda keď už nie je nutné "zmenšovať" film DVD Shrinkom...
AnyDVD používam, len keď mám problémy s regiónmi DVDčka. Tento soft upravý (alebo odstráni - neviem presný postup) DVD región, tak aby si nemal problémy s jeho napálením, úpravou a sledovaním v DVD prehrávači...
Chopper XP je zas užitočný pri poškodenom DVD disku. Poškodenom v tom zmysle keď sa napríklad DVD pri pozeraní zasekáva v jednom mieste... Teda nepomôže ti to keď budeš mať DVD poškriabané šrobovákom Program ti proste ten chybný kúsok vystrihne zo súboru. Teda uloží záznam tesne pred a za chybou.
Snáď to bolo zrozumitelné Prípadne ešte napíš... |
diky velmi pekne za taky podrobny navod ale skor hladam nieco take ako je Magic DVD ripper, lenze ked som to skusal s tymto programom vysledna kvalita bola na ho..o. Cize hladam program podobny tomuto len by som ocakaval lepsiu kvalitu. Vopred dik vsetkym co mi poradia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3860 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 16:34 Predmet: |
|
|
| Qu!r!@5h napísal: |
| diky velmi pekne za taky podrobny navod ale skor hladam nieco take ako je Magic DVD ripper, lenze ked som to skusal s tymto programom vysledna kvalita bola na ho..o. Cize hladam program podobny tomuto len by som ocakaval lepsiu kvalitu. Vopred dik vsetkym co mi poradia. |
DVDFab Decrypter je zjednodušená verzia programu DVDFab Express, ktorý dokáže skopírovať DVD film s menu, trailermi, špeciálnymi efektami na váš lokálny disk s deblokovaním všetkých bezpečnostných ochrán. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Klerik7 Novice

Stav:  Založený: 05.09.2006 Príspevky: 1
Zaslal: 28 Sep 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
| a vlastne od coho zavisi ked niekto spravi DVDrip a kvalita je zla a niekedy je kvalita dobra? A kolko ten rip asi trva? |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
ja som skusal Xilisoft DVD Ripper 4 a je faajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3860 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 23:23 Predmet: |
|
|
| Klerik7 napísal: |
| a vlastne od coho zavisi ked niekto spravi DVDrip a kvalita je zla a niekedy je kvalita dobra? A kolko ten rip asi trva? |
kvalitu poznáš len na základe obrazu.väčšina filmov je na DL diskoch /8,5 GB/ a ty ho chceš napchať na 4,7 GB. aby si získal čo najlepšiu kvalitu, mal by si vypustiť menu, bonusy, cudzie jazyky. a ak aj toto urobíš, tak strašne záleží na programe ako je schopný nastaviť kompresný pomer.
ako dlho to trvá?: to závisí od použitej ochrany a samozrejme od tvojej hardwareovej výbavy. s novou - poslednou ochranou EDGE-9 to trvá zhruba hodinu + čas ktorý sa kopíruje DVD na HDD. to môže byť dalšia hodina. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2006 Príspevky: 111 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2006, 16:14 Predmet: |
|
|
| ja mam este taku jednu malu otazocku k tomuto, totiz aky je rozdiel ked urobim rip na format avi a na format mpeg resp. mpg??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
enema Light Expert

Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 76 Bydlisko: PP Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
ak chces ripnut do compu ,tak pouzi dvdx a nejake kvalitne codecy, napriklad k-lite codec pack
a ak na dalsie dvdcko tak najlepsie cez dvdshrink velmi jednoduchy program a vie vsetko co potrebujes
a do mpg sa ti film neoplati ripovat lebo pri kvalita je o dost nizsia pri rovnakej velkosti
takze skor do divx alebo xvid, nejaky obrovsky rozdiel medzi nimi, ved maju podobny kod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|