Voloda737 napísal:Takže začínam DVD Shrinkom. Ten slúži na prevod DVD9 na DVD5, teda urobí ti s filmu, ktorý má 8,5BG (DVD9) na 4,5GB. Aby sa to zmestilo na jedno DVD, ale to už viešProgramom môžeš DVD rovno napáliť alebo ho môžeš uložiť do DVD súborov na disk - pre neskoršie vypálenie...
DVD Decrypter slúži len na skopírovanie DVDčka na disk - urobí ti jednoducho DVD súbory filmu na disku. Vie aj napalovať, ale túto funkciu nepoužívam... Je vhodný najmä pre DVD5 (4,5GB) - teda keď už nie je nutné "zmenšovať" film DVD Shrinkom...
AnyDVD používam, len keď mám problémy s regiónmi DVDčka. Tento soft upravý (alebo odstráni - neviem presný postup) DVD región, tak aby si nemal problémy s jeho napálením, úpravou a sledovaním v DVD prehrávači...
Chopper XP je zas užitočný pri poškodenom DVD disku. Poškodenom v tom zmysle keď sa napríklad DVD pri pozeraní zasekáva v jednom mieste... Teda nepomôže ti to keď budeš mať DVD poškriabané šrobovákomProgram ti proste ten chybný kúsok vystrihne zo súboru. Teda uloží záznam tesne pred a za chybou.
Snáď to bolo zrozumitelnéPrípadne ešte napíš...
diky velmi pekne za taky podrobny navod ale skor hladam nieco take ako je Magic DVD ripper, lenze ked som to skusal s tymto programom vysledna kvalita bola na ho..o. Cize hladam program podobny tomuto len by som ocakaval lepsiu kvalitu. Vopred dik vsetkym co mi poradia.