|
|
|
| Autor |
Správa |
Dodo Novice

Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 7
Zaslal: 20 Nov 2005, 20:01 Predmet: DVD |
|
|
Ta tvorbu DVD používam TMPGenc DVD Author. Je jednoduchý, priam amatérsky, poznáte aj nejaké lepšie - novšie ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 20 Nov 2005, 20:45 Predmet: |
|
|
Adobe Encore DVD - best amatersky soft na tvorbu DVD titulov, samozrejme, ovladanie nie je najlahsie, ma obrovske moznosti, pre domaceho usera asi to naj,
DVDLab Pro - profesionalny nastroj na tvorbu DVD titulov.....urobis v nom vsetko, aj animovane a pohyblive menu.....best soft, veeelmi tazko sa ovlada, treba si na neho zvyknut. Ja ho nejaky ten cas pouzivam a je naozaj the best (pre windows samozrejme) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Musko Light Expert

Stav:  Založený: 01.08.2005 Príspevky: 42
Zaslal: 20 Nov 2005, 21:45 Predmet: |
|
|
SONY DVD Architect 3.0
Veeeeelmo dobrý. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dodo Novice

Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 7
Zaslal: 21 Nov 2005, 11:55 Predmet: |
|
|
| trizzo napísal: |
Adobe Encore DVD - best amatersky soft na tvorbu DVD titulov, samozrejme, ovladanie nie je najlahsie, ma obrovske moznosti, pre domaceho usera asi to naj,
DVDLab Pro - profesionalny nastroj na tvorbu DVD titulov.....urobis v nom vsetko, aj animovane a pohyblive menu.....best soft, veeelmi tazko sa ovlada, treba si na neho zvyknut. Ja ho nejaky ten cas pouzivam a je naozaj the best (pre windows samozrejme) |
DVDLab Pro - čo stojí, resp. je niekde jeho ukážka ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 21 Nov 2005, 13:02 Predmet: |
|
|
| Dodo napísal: |
| DVDLab Pro - čo stojí, resp. je niekde jeho ukážka ? |
| Kód: |
| http://www.mediachance.com/dvdlab/dvdlabpro.html |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|