|
|
|
| Autor |
Správa |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:22 Predmet: |
|
|
dnes dávali v správach že nielen u nás sa stala takáto tragédia...aj nejaký 17 ročný čech si siahol na život....
myslím si že asi mali dôvod.. je mi to lúto že to takto dopadlo...
ale aj mi vrta v hlave či náhodou nenašli na nete nejakú sektu kde sa dokonca mladí ludia "huckajú a povzbudzujú" jeden druhého k niečom u takémuto.... lebo toto sa nedá vysvetliť...a ja viem že môže aj nejaká takáto stránka existovať....šak na nete nájdeš všetko....
každopádne veľmi smutné...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1885 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:30 Predmet: |
|
|
| ... kazdopadne ma mrzi takato tragedia, podla mna sa taketo veci nemusia stavat .. ved ako bolo napisane .. vzdy sa mame kam s problemom uchylit ( ci uz su to rodicia, kamarati, vychovny poradca, rozne linky pomoci a pod. ) ... a pokial nevieme nic blizzsie, je tazke hovorit o NIEKOHO vine ... skor mi to pride ako vina nas vsetkych, celej spolocnosti ... aspon zatial .. pokial sa neobjavia nejake dalsie fakty .. lebo ked si vsimneme tak spolocnost si vytvara nejake idelay, ci uz su to idelay v oblasti krasy, zivotneho stylu, spravania, a pod. ( a nie vzdy sa mi zdaju tieto idelay spravne ) , spolocnost sa sprava ako nejaky vyssi princip ktoreho diktatu mozu niektori jedinci prepadnut ... staci myslim uviest priklad sedem ci kolko orcneho decka ktore sa pokusilo zabit kvoli tomu, ze mu brat schoval bike na poval ??? ... to nieje zdrave ... a ked niekto nevie rozlisit co je realita a co nejaky blud, tak to bohuzial moze dopadnut velikou tragediou ... ved neni mozne aby mali 15 rocne dievcata ( este asi aj dobre kamaratky , ktore by sa mali vzajomne podrzat ) take problemy ze by to nemalo ineho vychodiska ??? ... kazdopadne je mi ci h velmi luto a asi este viac mi je luto pozostalych .... REST IN PEACE !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 18:09 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
Viete v com je problem?zrejme v tom ze dnes je velmi vela ludi hrozne diskofilnych co sposobuje taketo situacie, isli na disku, tam sa opili, potom ich chytili nejaki nadrzani typci ktori si to nanich vybudili a skoncilo to vrazdou. Je to strasne ale takymto pripadom sa vobec nedivim.  |
aj ja si myslím lebo sa mi nezdá že by sa spoločne dobrovoľne zabili. Bo ked si tak zobereš že naohovno ti je ked si sam ale ked príde kamarát tak ti je hned lepšie. Jednoducho si neviem predstaviť že by som sa chcel s kamošom zabiť preto bo nám je zle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 683 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
neviem kde nastala chyba, ale to sa uz nikdy nedozvieme..mozno aj ony neboli na tom psychicky najlepsie+puberta...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yo-Yo Amateur

Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 26
Zaslal: 25 Nov 2006, 21:29 Predmet: |
|
|
| Teda, mozno budem kruta...ale ked je niekto proste blby ani vychovny poradca mu nepomoze. A ze tie baby sproste boli!!! Kazdy kto je schopny ublizit sam sebe nie je celkom v poriadku, ved zivot je to najcennejsie co mame. Neviem co vsetko prezivali, ani ake mali problemy, ale ak si boli take blizke, ze boli ochotne spolu aj umriet, tak potom svet nemohol byt az taky strasny.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 683 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 21:48 Predmet: |
|
|
| Yo-Yo napísal: |
| Teda, mozno budem kruta...ale ked je niekto proste blby ani vychovny poradca mu nepomoze. A ze tie baby sproste boli!!! Kazdy kto je schopny ublizit sam sebe nie je celkom v poriadku, ved zivot je to najcennejsie co mame. Neviem co vsetko prezivali, ani ake mali problemy, ale ak si boli take blizke, ze boli ochotne spolu aj umriet, tak potom svet nemohol byt az taky strasny.... |
nechcel som to napisat ze boli blbe...ale vidim ze tebe to problem norobilo...
ja som na to ina narazal... ale mas pravdu... sak male deti v puberte...proste im siblo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 25 Nov 2006, 23:15 Predmet: |
|
|
| MS FRANKY napísal: |
| aj ja si myslím lebo sa mi nezdá že by sa spoločne dobrovoľne zabili. Bo ked si tak zobereš že naohovno ti je ked si sam ale ked príde kamarát tak ti je hned lepšie. Jednoducho si neviem predstaviť že by som sa chcel s kamošom zabiť preto bo nám je zle. |
Vies ono vobec neni nic zle, obycajne emo deti si mysleli ze spravili nejaku zivotnu chybu tak to zapili palenkou a koniec, tu naozaj mame tak strasnu spolocnost ze ludia nerozmyslaju vlastnou hlavou...
neviem preco ale take deti ktore ziju v decakoch, ustavoch alebo prezivaju domace nasilie a pod... podla mna sa ovela lepsie rozhoduju a myslim ze oni nikdy nerozmyslali aky zivot je lebo nato nemali cas tak ako rozmaznane deti ktore bez pohnutia prsta mali vsetko co chceli a obycajne nevedia co robit je mi az zle ked sa divam na takuto spolocnost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 0:10 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
Vies ono vobec neni nic zle, obycajne emo deti si mysleli ze spravili nejaku zivotnu chybu tak to zapili palenkou a koniec, tu naozaj mame tak strasnu spolocnost ze ludia nerozmyslaju vlastnou hlavou...
neviem preco ale take deti ktore ziju v decakoch, ustavoch alebo prezivaju domace nasilie a pod... podla mna sa ovela lepsie rozhoduju a myslim ze oni nikdy nerozmyslali aky zivot je lebo nato nemali cas tak ako rozmaznane deti ktore bez pohnutia prsta mali vsetko co chceli a obycajne nevedia co robit je mi az zle ked sa divam na takuto spolocnost... |
no jo a potom príde niečo čo im ich rodičia nemôžu dať a sa zabijú v žiali sami nad sebou že jaky je svet krutý a jak im každý ubližuje. Dúfam že alla taká neni bo ten avatar a jej rodinné pomery sú mi podozrivé.(pre nezasvetených na mojom fóre je alla moderátorka a má avatar emo kid avatar a ked sme sa jej pýtali že prečo tak ani dôvod nenapísala) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Yo-Yo Amateur

Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 26
Zaslal: 26 Nov 2006, 18:37 Predmet: |
|
|
| masino napísal: |
nechcel som to napisat ze boli blbe...ale vidim ze tebe to problem norobilo...  |
NO hej, preco nenazyvat veci pravým menom....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 26 Nov 2006, 22:25 Predmet: |
|
|
| Osebne si myslim ze tam zlyhalo viacero veci.Rodicia,vychvny poradaca a pod.V takom veku ako boli oni je clovek viac ovplyvnitelny okolim (kamaratmi,spoluziakmi) ako rodicnmi.V nich vidi skor nepriatela a jeho rady nebera vazne.Skor da na toho kamarata a potom to moze vyustit az do takychto pripadov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|