dynamicka IP = verejnej IP?
-
silentasflash
Amateur
Dyn/Stat IP
Same hlúposti. Písal môj brat v neprítomnosti. 
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj aj podla mna ma dynamicku, ale dolezitejsie je ci ma verjenu alebo neverjnu........
A k tym IPckam.
Vela z Vas tu vypisovalo texty, ale ved na tom nic nieje.
Co sa tyka Ipciek 10.0.0.1 , 172...., 192. .... to nas v podsate vobec nemusi zaujimat a neriesi to situaciu ci mam dynamicku, staticku, verejnu ci neverejnu IP. Tie IPcky su cisto vnutorne. Ja na svojom PC a sosvojim routrom mozem mat IPcku 192.168.1.11 a sused na svojom PC a so svojim routrom moze mat IPcku 192.168.1.11.
Odlisna IPcka je vzdy len vonkajsia IPcka routra alebo modemu (pri modeme ziadne vnutorne IPcky nemame). Ked si das www.whatismyip.com, tak zistis aku mas teraz vonkajsiu IPcku.
T-COM pri svojom ADSL standardne dava zakaznikovi dynamicku verejnu IP. A za priplatok mozeme mat staticku verejnu IP.
A k tym IPckam.
Vela z Vas tu vypisovalo texty, ale ved na tom nic nieje.
Co sa tyka Ipciek 10.0.0.1 , 172...., 192. .... to nas v podsate vobec nemusi zaujimat a neriesi to situaciu ci mam dynamicku, staticku, verejnu ci neverejnu IP. Tie IPcky su cisto vnutorne. Ja na svojom PC a sosvojim routrom mozem mat IPcku 192.168.1.11 a sused na svojom PC a so svojim routrom moze mat IPcku 192.168.1.11.
Odlisna IPcka je vzdy len vonkajsia IPcka routra alebo modemu (pri modeme ziadne vnutorne IPcky nemame). Ked si das www.whatismyip.com, tak zistis aku mas teraz vonkajsiu IPcku.
T-COM pri svojom ADSL standardne dava zakaznikovi dynamicku verejnu IP. A za priplatok mozeme mat staticku verejnu IP.
tak toto je supa jak hovado
. Odporucam precitat cely prispevok, ale toto su najlepsie vety:
... Inak každý má verejnú IP...
...Väčšinou je dynamická, ale táto není až tak dynamická. Mení sa len ak je to nutné. A je to robené preto, aby bola rýchhlosť net-u vysoká...
...Ten kto má Dynamickú tak mu rýchlosť Internetu stále kolísa...
ALe odporucam precitat cele, lepsie ako silvestrovsky program na Markize
navrhujem silentasflash-a na hodnost radca!!!
... Inak každý má verejnú IP...
...Väčšinou je dynamická, ale táto není až tak dynamická. Mení sa len ak je to nutné. A je to robené preto, aby bola rýchhlosť net-u vysoká...
...Ten kto má Dynamickú tak mu rýchlosť Internetu stále kolísa...
ALe odporucam precitat cele, lepsie ako silvestrovsky program na Markize
navrhujem silentasflash-a na hodnost radca!!!
-
kenny-mito
Novice
teraz mas staticku? Vacsinou byva dynamicka a len na poziadanie (objednanie) je statickakenny-mito napísal:prosim mam iternet od conected a chcel bi som dinamicku ip pls da sa to