Egoizmus, kariérizmus.. alibizmus..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ešte nemám rada taký slabší odvar, že niekto sa pretvaruje, ako s každým dobre vychádza, len aby ho mohol pri najbližšej príležitosti využiť. Ja sa tiež snažím s ľuďmi vychádzať, ale keď mi nie je niekto sympatický, tak s tým nič nenarobím a keď nie som niekomu ja, tak tiež sa mu nesnažím natlačiť nasilu...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
Nie, to rozhodne nie, len som radšej, resp. je mi lepšie, ak pracujem na sebe a pri tom nezabúdam ani na ostatných a snažím sa ich predčiť svojimi schopnosťami... nie zákernosťami a podlými podrazmi.. alebo len po*ebaným alibizmom aby si o mne niekto zlé niečo nemyslel.. keď si o niekom niečo myslím, tak mu to poviem.. a je mi jedno, čo si o mne bude myslieť.. ak je to dobré, či zlé.. a nehanbím sa za to, pretože viem, že som to ja.. nie je to niekto kto sa len pretvaruje, aby mohol ísť hore..

Tiez by som sa nedokazal niekomu "vopchat do zadku". Mam svoje hranice, ktore ma dalej nepustia, ludovo sa tomu hovori hrdost
a takisto neznasam takych co nakydaju na niekoho len aby mal z toho nieco, zvlast ak ide o kamarata..A alibizmus, myslim si ze kazdy ho trosku ma (kto tvrdi ze nie dokazuje si svoj alibizmus
) ale tiez to treba s mierou, tiez teraz nebudem zapierat a pretvarovat sa len aby som vyzeral ako chudatko alebo neviniatko 
Re: Egoizmus, kariérizmus.. alibizmus..
ja tiez nemusim takychto ludi bez chrbtovej kosti ,neznasam to,aj ja mam kamosku co si nasla lepsieho fleka a trochu jej to prerastlo cez hlavu,a hlavne v muzskej spolocnosti tak toto ja nemusim za kazdu cenu no fuj,som taka aka som a to mi staci a hlavne uprimna a nie svina,ale trend rastie zachvilu to tu bude ako v inych krajinach len ja ja ja a s toho mi je na nic ja som taky ludomil a mam rada spolocnost,ne napravitelna naivka ale stale verim ze.......ZitePunkom napísal:Alebo šlapanie po hlavách na úkor vlastného prospechu.. stretávate sa s takouto formou bežne?.. aký k nim máte postoj?.. ako vnímate takýchto ľudí?..
Ja ich nemám veľmi rád.. sú to egoistické svine bez chrbtovej kosti.. Vo svojom okolí ich mám niekoľko a fakt ich nemám rád..
Oni, alebo možno aj vy to vidíte inak, veď si len snažia dokázať to, čo chcú.. chcú to pre seba.. veď na tom nie je nič zlé. A je to pravda, ale nech pracujú na sebe a nie znevažujú a znehodnocujú prácu iných pre svoj vlastný osoh.. stávajú sa mi takéto veci čoraz častejšie a preto stoja za pozastavenie a popremýšlanie.. kam táto spoločnosť ide a či sa ľudia rodia už bez chrbtobej kosti, alebo sa im stráca postupne..
ďalej ten alibizmus.. len aby sa na mňa niekto nenahneval, keď niečo poviem.. len, aby som nemal zle, keď niečo spravím.. ľudia nie sú tým, čím bávali.. aj kamátka ma minule sklamala.. len preto aby si zachovala tvár pred spolužiačkou uškodila mne.. a tak.. preto nad tým premýšlam..
Tak čo vy na to?..
-
Začiatok Konca
Professional
Tak, tak.. mám zopár takých spolužiakov.. že pred opačným pohlavím sú takí a s nami onakí.. ale to je len ich problém, pretože to ostatok vidí a cíti..denca napísal:a tiez nemusim takychto ludi bez chrbtovej kosti ,neznasam to,aj ja mam kamosku co si nasla lepsieho fleka a trochu jej to prerastlo cez hlavu,a hlavne v muzskej spolocnosti tak toto ja nemusim za kazdu cenu no fuj,som taka aka som a to mi staci a hlavne uprimna a nie svina,ale trend rastie zachvilu to tu bude ako v inych krajinach len ja ja ja a s toho mi je na nic ja som taky ludomil a mam rada spolocnost,ne napravitelna naivka ale stale verim ze....... Embarassed
A s tým trendom,.. to máš čiastočne pravdu.. dúfam, že sa nedostaneme na úroveň USA...