Ekonomia, ekonomika, manazment...studium
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Holubar
Darca
Netvrdil by som. Na FCHPT som mal uz od prvaku uplne nabity tyzden. Skola mi vychadza na 35-40h do tyzdna, co je dost. Tie ostatne som doma dorabal protokoly na labaky,alebo dospaval. Tretiak uz je "kludnejsi", nie je tolko labakov, takze jeden-dva dni v tyzdni si brigadu mozem dovolit. Ale aj tak pocas semestra to urcite nie je ziadna flakacka, bol som rad, ked som mohol ist v piatok na nejaky poharik, aj to sa casto nepodarilo, lebo som musel ratat priklady z icka (co sa ale oplatilo, hladiac na to, ze 80% ludi ich teraz opravuje).brm napísal:Tak isto ako na ostatných školách..
denne dochadzam do skoly ~30km - Martin - Zilina, a poviem ti, ze je to taky zabijak casu, ze by si neverilbrm napísal:Tak isto ako na ostatných školách..iba nešikovný vysokoškolák trávi väčšinu svojho času štúdiom.
nastastie uz nejaky ten rok chodim do skoly autom a kedze uz pomaly koncim tak sa v tej skole ani velmi nezdrzim
-
pinacolada
Guru wannabe
cestovanie je zabijak casu... fakt nezavidim ludom, napr dve hodiny denne zabit cestou tam/naspat.
ad praca popri skole... da sa skoro popri kazdej, niekde lepsie, niekde vlastne musis - napr zurnalistika.
celkovo ale my na FPM mame 24 hodin tyzdenne(v ZS bolo), z toho cvik 12 - takze praca v pohode.
napr co mam kamosov na prave, hodinovo su na tom rovnako, ale aj prednasky maju povinne(je tam prezencka) a musia robit viac uloh doma.
ad praca popri skole... da sa skoro popri kazdej, niekde lepsie, niekde vlastne musis - napr zurnalistika.
celkovo ale my na FPM mame 24 hodin tyzdenne(v ZS bolo), z toho cvik 12 - takze praca v pohode.
napr co mam kamosov na prave, hodinovo su na tom rovnako, ale aj prednasky maju povinne(je tam prezencka) a musia robit viac uloh doma.
-
Vesper
Professional
a ty si kam chodil na skolu? aby som vedel kam netreba istkinjeril napísal:Jaaaj, budte radi chlapci. My sme ich mali v rocniku "az" 10. Aj z toho bolo osem takych, ze ....![]()
Idem asi na pravo este.
Nj, ale vsak aj do lava sa da ... : D
//kinjeril: Strojarina - SPU v NR (mechanizacna) ; )
mas vlastne 2 moznosti ....Vesper napísal:a ty si kam chodil na skolu? aby som vedel kam netreba istale nie jasne ved sikovny si baby zozenie tak ci tak a smejdom to moze byt jedno ci ich maju rovno pod nosom lebo aj tak nic nespravia
takze viac dievcat je len taky maly bonus na skole
ekonomika - kopec holiek peknych\
elektro - minimum a este k tomu ziadne co by stali za to ...
na ostatnych skolach ineho zamerania je to vacsinou ako tak vyrovnane
-
quasimoto
Star
ja chodim na FBI na ekonomiu na TUKE
tazko hodnotit, kedze som na inu nechodil, myslim ze taky normal
co sa tyka vybavenia, fungovania skoly (oproti chaosu na niektorych fakultach UPJS) tak je to bezproblemove
celkovo sa mi zda narocnost primerana, nemyslim ze by to mali ostatne fakulty TUKE tazsie, mozno niektore smery FEI ale neviem tazko porovnavat,pretoze na FEI sa dostane hocikto a na EkF tak 1 z 6-7, cize kto sa tam uz dostane, tak je prodpoklad ze je zvyknuty sa ucit, takze sa nestazuje na kazdom kroku ake je co tazke
tazko hodnotit, kedze som na inu nechodil, myslim ze taky normal
co sa tyka vybavenia, fungovania skoly (oproti chaosu na niektorych fakultach UPJS) tak je to bezproblemove
celkovo sa mi zda narocnost primerana, nemyslim ze by to mali ostatne fakulty TUKE tazsie, mozno niektore smery FEI ale neviem tazko porovnavat,pretoze na FEI sa dostane hocikto a na EkF tak 1 z 6-7, cize kto sa tam uz dostane, tak je prodpoklad ze je zvyknuty sa ucit, takze sa nestazuje na kazdom kroku ake je co tazke
Mozem ti zodpovedne povedat, ze pokial ide o BA, na prave mas pomer peknych/skaredych zien vyrazne v prospech skaredych mrocht... co som mal moznost vidiet na ekonomii, ten pomer v prospech kvality sa mi zdal byt ovela prijatelnejsi. Beriem vsak, ze je to vec vkusu... niekto moze povazovat za yebacku vsetko co ma <> a krvny obeh (nemyslel tym teraz teba samozrejme).enter00 napísal:povedal by som, ze kvalita je rovnaka, ale kedze ekonomiu navstevuje viac ludi, teda aj viac bab...