|
|
|
| Autor |
Správa |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1515 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 23:30 Predmet: |
|
|
maju par dobrych songov ale uz su skor klasika a nepocuvam to vobec iba ked nahodou... to bolo k hudbe ale co sa osobnostne tyka tak sa mi to nepaci vobec lebo clovek ani uz nevie kto e clenom a kto je najaty na koncert a je to v podstate kapela o biznise leadra ktory si mysli ze je najlepsi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 655
Zaslal: 09 Jan 2007, 1:24 Predmet: |
|
|
| hh ja som na elane vyrastal... pred 12-15 rokmi som si ich pustal na platniach... pripominaju mi detstvo... aj teraz je to jedna z mojich naj skupin |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1359 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 13:59 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz  |
a neni ti to jedno v ich pesnickach som daku propagaciu komunizmu nepostrehol a tie pesnicky su fajn tak co a ako tu dakto spominal ked je partia tak elan je zarucena nalada seci poznaju a seci bekaju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2670 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 14:24 Predmet: |
|
|
| juuj, tak ja lubim elan, pekne pesnicky maju, ale po nehode to uz nieje co byvalo. ale tie ich hity stoja za to. elan aj vaso patejdl... nieje nic lepsie nez ked ste dakde s babou a zrazu dakto pusti daky vypalovak od nich. nic to nepokazi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1752 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 16:21 Predmet: |
|
|
ako to tu citam, hned som si ich musel pustit vadia mi na nich akurat 2 veci: ze sa raz az prilis priznava k naklonnosti k hzds a este spolupraca borisa filana s stb ale ako hovoria zahoraci: na nech, ale pjesnicky mame pjekne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
a neni ti to jedno v ich pesnickach som daku propagaciu komunizmu nepostrehol a tie pesnicky su fajn tak co a ako tu dakto spominal ked je partia tak elan je zarucena nalada seci poznaju a seci bekaju  |
PRESNE na ziadnej nasej akcii, chate ELAN nesmie chybat a ked uz je nalada tak potom je to show ked napriklad vsetci reveme CAAAAAABAAAA NEBLAAAAAAZNIIIII!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
*Barborka* Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
JJ urcite je to legenda ... zasluzia si respect ... maju mnozstvo pesniciek kt sa doteraz hravaju a nezabudlo sa na to ... najma sa to pusta ked su vsetci dopity ako rite a potom sa da dobre zabavit ... stare ale dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majo01 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 29 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 18:40 Predmet: |
|
|
Elan - to je super muzika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 531 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 1010 Bydlisko: Maiden Heaven Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 20:38 Predmet: |
|
|
Neznášam to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josifek Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 491 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
Nedavno bol v Steel Arene koncert. Celkom pecka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2934 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 13:50 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz  |
no sak lebo kazda kapela musela hrat komunistom a oni sa rozhodli ci mozu hrat .. ak by sa netlacili tak by nic nebolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 901 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2007, 16:53 Predmet: správa |
|
|
Sestrička z kramárov
Od Tatier k Dunaju
Zaľúbil sa chlapec |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3688 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2007, 17:29 Predmet: |
|
|
dobra tema, k+
akoze joza raza moc nemusim, posobi ako namysleny arogantny sebec (neviem, nepoznam ho, nechcem sudit), ale ked vylezie na podium, nemam namietky, je to macher (len skoda jeho politickej orientacie)
na elane som vyrastal, ked sme sedeli pri taboraku tak sme hravali elan, posledna pesnicka na rozlucku so skolou pre nasu triednu bola od elanu nie sme zli je to kapela, ktora dosiahla nemozne, chodi koncertovat po celom svete, sklada texty ktore davaju zmysel aj v anglictine (a to vobec nie je jednoduche), vydali 23 albumov, rovnake mnozstvo ma platinu za predaj. ziskali viacero oceneni Slavik (predtym Zlaty Slavik). v roku 2003 bolo na ich koncerte v Prahe na Letnej 100.000 divakov, co sa doteraz nepodarilo ziadnej inej domacej kapele, uz sa asi ani nepodari. ich hity si pospevuju aj mladi, nie je pravda ze ich nepocuvaju terajsi 14-18 rocni. ich sladaky si spievaju mladi zalubecni, jednoznacne legendarna kapela, ktora tu este dlho bude vybrnkavat svoje nemrtelne melodie
voda co ma drzi nad vodou sa mi moc nepaci, moja uplne naj je Bosorka, z nej mavam zimomriavky a dalej
Stuzkova
Nie sme zli
Sestricka z Kramarov tuto zacali hravat ked moja sesterka na kramaroch robila sestricku a je velmi krasna, takze asi ako v tej pesnicke
Amnestia na neveru
Kocka - lebo v refrene sa spieva o mojej mame
Ulica
Vymyslena
Smrtka na prazskom orloji
Caba, neblazni
Kaskader
Tulaci v podchodoch
kokso asi sa mi ten elan fakt paci ako ja vravievam, hudba meho mladi mozno sa najdu na fore taki, ktorym tymito linkami ukazeme hudbu na ktorej rastli ich rodicia pripadne starsi surodenci a zapaci sa im, elan si zasluzi fanusikov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|