|
|
|
| Autor |
Správa |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 16:57 Predmet: Elán |
|
|
Pouzil som hladat a nenasiel som temu na tuto kapelu. Ci uz chcete alebo nie je to legendarna slovenska kapela. Ich pesnicky si spievali nasi rodicia, spievame si ich my a myslim ze aj nase deti si obcas nejaku zaspievaju!!!! ....
Ziadna ceska ani slovenska kapela pokial viem neuskutocnila taky koncert aky mal Elan na Letenskej plani a to tiez svedci o niecom..
Sem piste vase nazory, dojmy oblubene pesnicky, zazitky z koncertov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1078 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:15 Predmet: |
|
|
jedina sk-pop skupina ktora ked hra v autobuse tak neblvem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1397 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:23 Predmet: |
|
|
Hmm neviem ja ich nejako nemusim,ale mame doma celu diskografiu (mamka to pocuva),ako ne ze by to bolo vyslovene zle ale mne sa to proste moc nepaci...Mam pocit ze je to hudba skorej pre starsie generacie (ako ja moc ludi nepoznam v rozmedzi 14-18 ktory by Elan pocuvali) Ale samozrjeme nemam nic proti tomu ked to je doma pustene  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
| Dobra skupina, koncert som videl len na DVD. Pesnicky maju dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2893 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:38 Predmet: |
|
|
| dobrá SK kapela, ale po rážovej nehode to šlo dole vodou |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1265 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:50 Predmet: |
|
|
ja som metalovo zalozeny clovek ale elan je proste SVK klasika ktoru by mal mat kazdy mne chyba este asi 5 albumov ku komplet diskografii inak mam 21 a pocuvaju ju aj v rozmedzi 14-18 rokov len nie na verejnosti vela ludi ma aspon par vypalovakov doma a bachne si ich do playlistu vo winampe napr Bosorka, Nie sme zli , Stuzkova,Vymyslena,Ak nie si moja,Mam kym nemam, Slobodna .... atd atd a hlavne spominana Stuzkova a Niesme zly to asi fici ukazdeho hlavne tesne po stuzkovej de to patri k viac menej povinnym skladbam |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2383 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 18:50 Predmet: |
|
|
| niektore pesnicky maju fakt dobre (bosorka,stuzkova,..) ale doma ich nepocuvam |
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 276 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 19:29 Predmet: |
|
|
Ze mi je luto... jediny song ktory od nich mozem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 08 Jan 2007, 19:49 Predmet: |
|
|
Van Goghovo ucho , najlpepšia pieseň od nich , pre mňa
Inak k Elánu mám kladný vzťah , počúval som ich dávno , vypočujem si ich rád aj teraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 20:20 Predmet: |
|
|
| elan je klasika, mam ich rad, aj ked par kapiel mam samozrejme radsej.. pesnicky maju dobre, niekedy sa v nich dokaze clovek najst.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 20:33 Predmet: |
|
|
Pre Kelusko: Tak ja poznam spustu ludi okolo 19 ktori Elan pocuvaju!!!!! A napriklad ked si ich nasa partia pusti na nejakej akcii na chate tak to je pecka spievame co nam hlasivky stacia napr: Caba neblazni .
Tiez si myslim ze vela Ludi ma od nich nejaku tu pesnicku ktora sa im paci. Ja mam asi cca 30 pesniciek od nich ktore sa mi pacia a ktore si rad popocuvam a to je uz pekne cislo. ZO vsetkych spomeniem take co sa mne najviac pacia... Bosorka, Od Tatier k Dunaju, Smrtka na Prazskom Orloji, Voda co ma drzi nad vodou, Amnestia na neveru, Sestricka z kramarov, Cakam ta laska, Neviem by sam...... atd, atd
Lutujem, ze som nebol na ich koncerte na Letnej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 553 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 21:01 Predmet: |
|
|
| a čo tak Pištol, alebo neviem ako sa vola ale spieva sa v nej o FEROVI |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 837
Zaslal: 08 Jan 2007, 21:14 Predmet: |
|
|
je vela skupin ktore si vypocujem radsej ako Elan, ale ak to niekde pustia, tak nemam nic proti, koniec-koncov, aj pre mna je to jedna z naj SK skupin  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 21:19 Predmet: |
|
|
komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2007, 23:01 Predmet: |
|
|
K tejto kapele mam kladny vztah. Budia vo mne respekt. Ved si zoberte kolko bolo takych skupin ktore cez leto zaziarili a hned na to "sfukli". Ale ich songy sa stale hraju v radiach a stale pocujem niektore v baroch z jukeboxu. A aj to o niecom svedci.
A moj oblubeny song je Bosorka. Mam ho nastaveny aj ako budik na telefone. Vzdy ked ma zobudi vstavam s usmevom na perach.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|