ak sa da verit tym bludom co su tam popisane, tak vraj v Srbsku sa za prve 2 mesiace predalo 1600 ks, v Bulharsku za prvý mesiac 500 ks a v Chorvátsku 300 ks, co pri takej cene su dobre predajne cisla takze sa to mozno naozaj oplati, alebo len vsetci naleteli dobremu marketingu
myslim si že dať jednorazovo 5000 za čistý nikotín je lepšie pričom sa investicia začina po polroku vracať ako každy deň vyvaliť 80 korun za krabičku cig. s 4000 druhmi škodlivín a 60timi karcinogennými látkami a ešte je tu aj možnosť u elektronickej cigarety znižovania davok a tym aj ceny a nasledne odnaučenie sa fajčenia....
Osobne som sa zbavil cigariet... som ten štastnejšie pretože sa mi to podarilo v pohode silou vôle....
INDIGOcorp. napísal:je jedno ci fajcis lacne ci drahe dym je v oboch myslim rovnako skodlivy lisia sa len tym ze lacne davaju humusnejsi tabak no dym sa produkuje totozny
alebo v tom humusnejsom mas aj to co by nemuselo byt v tom kvalitnejsom. a ci su rovnako skodlive... v Polsku je vacsie percento rakovinarov, tych ktori fajcia lacne R&W, ako tych, ktori fajcia LM a drahsie...
takych už bolo poznam kopu fajčiarou maju huste reči keby kcem tak prestanem fajčiť hocikedy a kolko krat vraveli už nefajčim a o tyžden som ich videl s cigaretou v ruke a klasika :čo nevydržal si to že ?. on:nie ale bavi ma to zabere to aspon nudu a podobne vyhovorky keby to bolo take lahke tak prestaneš aj ty fajčiť mi chau povec mi jediny dobry dvovod prečo fajčiš ??? buc maš 10 rokou a fajčiš s frajeriny alebo si ..............
ja som fajcil skoro 2 roky pretoze mi cigarety chutili ...a prestal som, lebo ma o to poziadal ktosi, na koho nazore mi zalezi...od vtedy si dam v priemere asi jednu mesacne co naozaj nepovazujem za aktivne fajcenie
aiden to nerob lebo poznam aj take pripady ked si raz prestal už to do ust nedavaj lebo sa ty vrati slina .......teraz je to 1 mesačne potom to budu 2 mesačne šak si povieš čo ked si dam každy druhy tyžden jednu tak sa svet nezruty ale zrazu je to 10 za mesiac a už sme už sa to stupnuje
Zaxman napísal:takych už bolo poznam kopu fajčiarou maju huste reči keby kcem tak prestanem fajčiť hocikedy a kolko krat vraveli už nefajčim a o tyžden som ich videl s cigaretou v ruke a klasika :čo nevydržal si to že ?. on:nie ale bavi ma to zabere to aspon nudu a podobne vyhovorky keby to bolo take lahke tak prestaneš aj ty fajčiť mi chau povec mi jediny dobry dvovod prečo fajčiš ??? buc maš 10 rokou a fajčiš s frajeriny alebo si ..............
Nemam desat rokov, uz to bude jedenast, ano fajcim lebo pri tom vyzeram ako antonio banderas ale vobec mi to nechuti, dym ani nedavam do pluc a ano chcel by som prestat a nedari sa mi... a vies reco som napisal ue ua 5 litrov prestanem fajcit dobrovolne? Pretoze ked si niekto uvedomi ze je to kravina a ze su to vyhodene prachy ze nerobi nic logicke alebo ked mu obvodny povie dost, clovek nepotrebuje zazracnu pariacu tycinku za pat litrov. Potrebuje silnu volu. To Gangy: Ty prasina, ty zas vies kde hladat iste prachy, co?
preco by to nikto nekupoval zrataj si naklady tuheho fajciara na cigy. taka 3-ka padne za mesiac minimalne. a ked by mala jedna napln vydrzat mesiac tak by natom potom usetril este
aj tak je to blbost cigareta je proste cigareta a žiadna elektronicka blbost to nenahradi možno keby sa kcel niekto odnaučiť tak toto pomože ale tuhy fajčiar by to aj po kupe nepoužival viac ako mesiac