Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no je to zaujimave a ludia da sa to niekde kupit aj na svk ? ja som to teda nenasiel zatial nikde hhe :D inak ta cena by sa hodila celkom dost :)

/kokos tak to si teda mozu nechat za take prachy ach :roll: som len student :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

takze predsa??? mozu ist dovi dopo :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

to fakt? tak s666 sry to za to chcu 5000? omg zdalo sa mi ze 175 je nejak malo ale aj tak :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no ale, mozno predsa
www.elektronicka-cigareta.sk napísal:Za predpokladu fajčenia 1 krabičky cigariet denne sú výdaje

fajčiara za 6 mesiacov celkom 10.800,- Sk pri cene 60,-Sk za krabičku.

Investícia do elektronickej cigarety vo výške 4.900,-Sk sa vráti už

za 4,5 mesiaca ( !! ) pri cene 30,-Sk za krabičku a potom fajčiar

už len absolútne šetrí výdaje v porovnaní s klasickou cigaretou.
a pokial viem krabicka cigariet je drahsia ako 60,-
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak sa da verit tym bludom co su tam popisane, tak vraj v Srbsku sa za prve 2 mesiace predalo 1600 ks, v Bulharsku za prvý mesiac 500 ks a v Chorvátsku 300 ks, co pri takej cene su dobre predajne cisla :) takze sa to mozno naozaj oplati, alebo len vsetci naleteli dobremu marketingu :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:no ale, mozno predsa
a pokial viem krabicka cigariet je drahsia ako 60,-
nadpolovicna vacsin abezne fajcenych cigariet podla mna aj nie okrem samozrejme marlborro,davidoff adalsich drahych :)
jackb
Redeemer
Redeemer

INDIGOcorp. napísal:nadpolovicna vacsin abezne fajcenych cigariet podla mna aj nie okrem samozrejme marlborro,davidoff adalsich drahych :)
tak ale ked niekto taha dake zlategate, mesiace a podobne kentusy tak mu uz ani elektricka cigareta nepomoze
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:tak ale ked niekto taha dake zlategate, mesiace a podobne kentusy tak mu uz ani elektricka cigareta nepomoze
je jedno ci fajcis lacne ci drahe dym je v oboch myslim rovnako skodlivy lisia sa len tym ze lacne davaju humusnejsi tabak no dym sa produkuje totozny :wink:
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

myslim si že dať jednorazovo 5000 za čistý nikotín je lepšie pričom sa investicia začina po polroku vracať ako každy deň vyvaliť 80 korun za krabičku cig. s 4000 druhmi škodlivín a 60timi karcinogennými látkami a ešte je tu aj možnosť u elektronickej cigarety znižovania davok a tym aj ceny a nasledne odnaučenie sa fajčenia....

Osobne som sa zbavil cigariet... som ten štastnejšie pretože sa mi to podarilo v pohode silou vôle.... :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

INDIGOcorp. napísal:je jedno ci fajcis lacne ci drahe dym je v oboch myslim rovnako skodlivy lisia sa len tym ze lacne davaju humusnejsi tabak no dym sa produkuje totozny :wink:
alebo v tom humusnejsom mas aj to co by nemuselo byt v tom kvalitnejsom. a ci su rovnako skodlive... v Polsku je vacsie percento rakovinarov, tych ktori fajcia lacne R&W, ako tych, ktori fajcia LM a drahsie...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Za pat litrov prestanem dobrovolne fajcit..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

takych už bolo poznam kopu fajčiarou maju huste reči keby kcem tak prestanem fajčiť hocikedy a kolko krat vraveli už nefajčim a o tyžden som ich videl s cigaretou v ruke a klasika :čo nevydržal si to že ?. on:nie ale bavi ma to zabere to aspon nudu a podobne vyhovorky keby to bolo take lahke tak prestaneš aj ty fajčiť mi chau povec mi jediny dobry dvovod prečo fajčiš ??? buc maš 10 rokou a fajčiš s frajeriny alebo si ..............
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja som fajcil skoro 2 roky pretoze mi cigarety chutili ;)...a prestal som, lebo ma o to poziadal ktosi, na koho nazore mi zalezi...od vtedy si dam v priemere asi jednu mesacne co naozaj nepovazujem za aktivne fajcenie :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Za pat litrov prestanem dobrovolne fajcit..
Ok, dam ti pat litrov, ale ak sa potom dozviem ze si si z nejakej potiahol vratis mi dvadsat. Ides do toho?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Mne to pripada ako lacny telshoping , chcelo by to nejake doporucenie , objektivny test atd... , ale kazdopadne keby to fungovalo nevahal by som ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aiden to nerob lebo poznam aj take pripady ked si raz prestal už to do ust nedavaj lebo sa ty vrati slina .......teraz je to 1 mesačne potom to budu 2 mesačne šak si povieš čo ked si dam každy druhy tyžden jednu tak sa svet nezruty ale zrazu je to 10 za mesiac a už sme už sa to stupnuje
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zaxman napísal:takych už bolo poznam kopu fajčiarou maju huste reči keby kcem tak prestanem fajčiť hocikedy a kolko krat vraveli už nefajčim a o tyžden som ich videl s cigaretou v ruke a klasika :čo nevydržal si to že ?. on:nie ale bavi ma to zabere to aspon nudu a podobne vyhovorky keby to bolo take lahke tak prestaneš aj ty fajčiť mi chau povec mi jediny dobry dvovod prečo fajčiš ??? buc maš 10 rokou a fajčiš s frajeriny alebo si ..............
Nemam desat rokov, uz to bude jedenast, ano fajcim lebo pri tom vyzeram ako antonio banderas ale vobec mi to nechuti, dym ani nedavam do pluc a ano chcel by som prestat a nedari sa mi... a vies reco som napisal ue ua 5 litrov prestanem fajcit dobrovolne? Pretoze ked si niekto uvedomi ze je to kravina a ze su to vyhodene prachy ze nerobi nic logicke alebo ked mu obvodny povie dost, clovek nepotrebuje zazracnu pariacu tycinku za pat litrov. Potrebuje silnu volu.
To Gangy: Ty prasina, ty zas vies kde hladat iste prachy, co?
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

preco by to nikto nekupoval zrataj si naklady tuheho fajciara na cigy. taka 3-ka padne za mesiac minimalne. a ked by mala jedna napln vydrzat mesiac tak by natom potom usetril este
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aj tak je to blbost cigareta je proste cigareta a žiadna elektronicka blbost to nenahradi možno keby sa kcel niekto odnaučiť tak toto pomože ale tuhy fajčiar by to aj po kupe nepoužival viac ako mesiac
Napísať odpoveď