Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Mne to pripada ako lacny telshoping , chcelo by to nejake doporucenie , objektivny test atd... , ale kazdopadne keby to fungovalo nevahal by som ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

aiden to nerob lebo poznam aj take pripady ked si raz prestal už to do ust nedavaj lebo sa ty vrati slina .......teraz je to 1 mesačne potom to budu 2 mesačne šak si povieš čo ked si dam každy druhy tyžden jednu tak sa svet nezruty ale zrazu je to 10 za mesiac a už sme už sa to stupnuje
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zaxman napísal:takych už bolo poznam kopu fajčiarou maju huste reči keby kcem tak prestanem fajčiť hocikedy a kolko krat vraveli už nefajčim a o tyžden som ich videl s cigaretou v ruke a klasika :čo nevydržal si to že ?. on:nie ale bavi ma to zabere to aspon nudu a podobne vyhovorky keby to bolo take lahke tak prestaneš aj ty fajčiť mi chau povec mi jediny dobry dvovod prečo fajčiš ??? buc maš 10 rokou a fajčiš s frajeriny alebo si ..............
Nemam desat rokov, uz to bude jedenast, ano fajcim lebo pri tom vyzeram ako antonio banderas ale vobec mi to nechuti, dym ani nedavam do pluc a ano chcel by som prestat a nedari sa mi... a vies reco som napisal ue ua 5 litrov prestanem fajcit dobrovolne? Pretoze ked si niekto uvedomi ze je to kravina a ze su to vyhodene prachy ze nerobi nic logicke alebo ked mu obvodny povie dost, clovek nepotrebuje zazracnu pariacu tycinku za pat litrov. Potrebuje silnu volu.
To Gangy: Ty prasina, ty zas vies kde hladat iste prachy, co?
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

preco by to nikto nekupoval zrataj si naklady tuheho fajciara na cigy. taka 3-ka padne za mesiac minimalne. a ked by mala jedna napln vydrzat mesiac tak by natom potom usetril este
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aj tak je to blbost cigareta je proste cigareta a žiadna elektronicka blbost to nenahradi možno keby sa kcel niekto odnaučiť tak toto pomože ale tuhy fajčiar by to aj po kupe nepoužival viac ako mesiac
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

neviem, nefajčím, iba vodnú faju, normálnu cigu len pár krát, ale ak by som aj fajčil cigarety, tak by som nie len čakal, že ma ľudia z toho vysmejú (z tohto výrobku) ale ja by som to tiež nemohol fajčiť, bo furt keď na to kuknem, ta sa smejem ... nemôžem z toho, šak to je total total haluz. :lol: Tak keď už si trepem kladivom po hlave, že fajčím, tak potom načo hľadať spôsoby ako IMITOVAŤ, že si kladivom po hlave trepem... Dám krk na to, že to nechutí tak dobre, ako cigarety na trhu (tie lepšie, nie dajaký cley hnusné bue...)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Najprv tvrdis ze nefajcis a hned nato zajebes ze clei su hnusne, tak to mas asi z rozpravania nejakeho kamosa ktory fajci.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

napisal že sem tam fajči aj cigarety
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zaxman napísal:aj tak je to blbost cigareta je proste cigareta a žiadna elektronicka blbost to nenahradi možno keby sa kcel niekto odnaučiť tak toto pomože ale tuhy fajčiar by to aj po kupe nepoužival viac ako mesiac
Uvidis tu srandu ked dojdu naplno zakony o zakaze fajcena v Restauraciach, baroch atd... Budes rad ze take nieco Elektricke co ti skoro celkom nahradi cigaretu vzniklo a nieje to zakazane.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ani nie
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Cize budes srat na zakazy ... zapalis si na zastavke ... Ked pojdu policajti zaplatis im 500Sk a o par minut si s usmevom zapalis druhu.
Z podniku ta vydrbu jak bezdomovca ... lebo ti bude blbe kazdu chvilu odbiehat od Stola na to aby si si siel zapalit. Po case vytvoria len Smoking Corners na uliciach a budes tam zgrupovany z dalsiou patiou fajciarov.Nebude ti to vadit ... vobec
Nebudes rad ze ti uz nesmrdia veci jak keby si opekal spekacky na tabakovej plantazi ... vobec
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pokial viem tak zakaz ma by v reštauracia obchodoch atd a v baroch iba na vyhradenych miestach ale vonku si zapaliť možeš ??? ak nie tak sryy otom som nevedel ale tak myslim ze ked si v reštauracii napr. 2 hodiny tak ked si aj tri krat odbehnes vonku zapalit tak sa nič nestane a niekdo kdo potrebuje fajčiť každych 5 min tak prenho už neni pomoci ani s elektrickou cigaretou ..........a ide oto že fajčiar si rozmisli či bude fajčiť nejaky tabak sice lacny humus ale lepšie ako keby ma v ustach držať umelu paličku s ktorej ide para ktora určite ako ciga nechuti
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Sheep napísal:Najprv tvrdis ze nefajcis a hned nato zajebes ze clei su hnusne, tak to mas asi z rozpravania nejakeho kamosa ktory fajci.
preíčtaj si to ešte raz... na začiatku som napísal. Párkrát... išlo o tie cley... zbožňujem ľudí, ktorí nehľadajú nič iné, len niečo do čoho zadrbať... :roll:

/edit myslel som, že som práve vysvetlil, že si neodporujem... ach jo... a k tomu podpichovanie, no je to proste zvláštne, že to tu nesopmenul každý, ale keď pozorujem Tvoje príspevky, čo jeden, to dodžub...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MimKoRn napísal:preíčtaj si to ešte raz... na začiatku som napísal. Párkrát... išlo o tie cley... zbožňujem ľudí, ktorí nehľadajú nič iné, len niečo do čoho zadrbať... :roll:
nie ja necakam kam pichnut, ale v tom poste si si proste odporoval :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

moj nazor nato je taky ze keby si to niekto kupil tak preto aby mal zdravšie pluca ?? myslim ze keby niekoho fest sralo ako mu cigarety škoda tak nečaka na el. cigaru ale prestane fajčiť
selector
Novice
Novice

Príspevok od používateľa selector »

ELEKTRONICKA-CIGARETA.SK

Ak si chcete kupit e-cigaretu bez dokladu a bez zaruky je to to prave co hladate.
POZOR na pana Urbana!! Bude vas ignorovat hned ako budete mat problem a to uplne!!!!
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Zaxman napísal:moj nazor nato je taky ze keby si to niekto kupil tak preto aby mal zdravšie pluca ?? myslim ze keby niekoho fest sralo ako mu cigarety škoda tak nečaka na el. cigaru ale prestane fajčiť
Asi nevies co je fyzicka,psychicka zavislost na nejakej droge...Ja som fajcil 10 rokov a bolo sakramentsky tazke prestat.A to sa povazujem za cloveka s pevnou vôlou..

Myslim,ze takato el.cigoska by mohla pomoct niekomu pri odvykani si od tohoto zlozvyku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ono to prave nie je cisty nikotin, existuju dokonca aj naplne bez nikotinu. Ma to cele emulovat chut a pocit zo skutocnej cigarety.
sigma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sigma »

Taktoto počujem prvý krát
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

ta mne by sa taka zisla...uz 6 mesiacov nefajcim :)
Napísať odpoveď