|
|
|
| Autor |
Správa |
Tomika Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2007 Príspevky: 115 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 22:54 Predmet: EMGETON M8/MEIZU M8 |
|
|
zdravim, poznate tento mobil, ktory ma prist niekedy tento stvrtrok? co si o nom myslite? robi si z ludi firma Emgeton srandu? povodne to bolo prezentovane ako kopia iPhonu, ale neskor to vyslo skor tak ze to je len podobny mobil. ak by ste o tom mali nejake info, napiste ho sem pls. tiez piste svoje nazory, ci bude na trhu skutocne tento stvrtrok.
foto telefonu pre predstavu tu |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1726 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2008, 23:39 Predmet: |
|
|
emgeton? nikdy!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1179 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 3:02 Predmet: |
|
|
| hh..podla toho obrazku by mal zjavne bezat na Windows Mobile, teda aspon ikonky su identicke. Co ja viem, nechce sa mi tomu moc verit. A co sa tyka kvality vyrobku, neodvazim sa odhadnut, pretoze mp3 playery maju podla testov celkom slusne, ale zasa na druhej strane, videl som tu cinsku kopiu iPhonu a to touch ovladanie je totalne dosrate a nefunguje to tak ako ma... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

|
Zaslal: 03 Feb 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
jj, mas pravdu ze to ma bezat na WM a toto je ina spolocnot, nie ta co vyraba tie cinske sra*ky, aj ked aj toto je cina
ja len dufam, ceny maju byt priblizne do 10000 a ak by bola kvalita emgetonu, kupil by som to |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1179 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 12:04 Predmet: |
|
|
| Tomika napísal: |
jj, mas pravdu ze to ma bezat na WM a toto je ina spolocnot, nie ta co vyraba tie cinske sra*ky, aj ked aj toto je cina
ja len dufam, ceny maju byt priblizne do 10000 a ak by bola kvalita emgetonu, kupil by som to |
hmm...ak to bude do 10K, tak to si mozes rovno iPhone z eBay kupit. Tam su niektore za zhruba 280 libier, co je cca 12500sk a budes mat original... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 03 Feb 2008, 13:09 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
aby som pravdu povedal, tak mne sa paci viac ako iphone
a pre blizsie info... |
Haaaa...tak emgeton teda len preznamkuje Meizu? fuj....pozri si videa na youtube...a hned pochopis, aky ten meizu je - typek tam ma pri predstavovani zjavne problemy s touch ovladanim, uz som to aj niekde spominal, velakrat to nereaguje a musi pouzit stylus, aby ho to posluchlo...nechcem vediet ako sa na tom bude pisat sms, plus to ovladanie to istotne neulahci. A verim tomu ze aj ine veci budu nedotiahnute...snaha o vyrobu kopie, kym je este iphone popularny - to nevesti nic dobreho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 16:45 Predmet: |
|
|
| seth82:sorry, asi som sa zle vyjadril, myslel som design |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

|
Zaslal: 03 Feb 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| Haaaa...tak emgeton teda len prezn........ |
no neviem ake videa si nasiel, lebo pokial viem, tak tento telefon bol verejnosti predstaveny iba popisom a obrazkami, ziadne video neexistuje |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

|
Zaslal: 04 Feb 2008, 15:52 Predmet: |
|
|
ake lol, iphone klonov je kopa, ale prave tento nema ziadne video  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

|
Zaslal: 04 Feb 2008, 17:50 Predmet: |
|
|
ak povazujes za video to, ze do video formatu su vlozene obrazky a k tomu pustena hudba, tak hej, su o tom videa, ale ja som myslel normalne video, ako to niekto pouziva alebo predstavuje.
ale uz ideme OT. skor by som chcel vediet vase nazory |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
Podla mna M8 sa neda nazvat kopiou iPhonu...
Na tomto dizajne sa toho vela menit neda. Ved je tam len display a 3 tlacidla... Nicim inym sa M8 na iPhone nepodoba.
Ma lepsi dysplay, lepsi fotak, uplne iny operacny system...
Ja cakam kedy pride na nas trh a vazne uvazujem, ze si ho kupim. Pretoze nie je cina ako cina. A mal som rpehravac Meizu X2 a bol som spokojny. Mam notebook ASUS co je tiez cinska firma a tiez som spokojny... A ak si niketo zaplati mastny priplatok len za to aby mal vzadu odhryznute jablko tak prosim.. ale myslim si ze maju fakt prehnane ceny... Taky iPod shuffle okolo 2200,- je toto normalne?
Meizu M8 alebo Emgeton MiniOne ponuka slusny pristroj za viac ako lakavu cenu a tesim sa ked bude dostupny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomika Medium Expert

|
Zaslal: 17 Mar 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
| jj, prednedavnom bol na cebite prototyp/vyvojova verzia a celkom sa mi lubi. na meizume.com sa da najst nejake info a videa... skoda len ze planovane vydanie na trh je tak v auguste a aj to tipujem ze zohnat sa bude dat asz niekedy v oktobri. ale hned ako bude ho kupujem cez ebay, vraj by nemal byt blokovany na ziadnu siet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|