Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

eritrocit a jeho moderovanie...
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
misokgb
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 14:05    Predmet: eritrocit a jeho moderovanie... Odpovedať s citátom  

Neviem kam to napisat, ale nemyslite, ze eritrocit sa toho moderovania nejak moc ujal? Very Happy Jako nic proti eritrocitovi, vidim, ze je to celkom v pohode chlapik, len v kazdej teme vidim v niekoho prispevku koment od eritrocita Very Happy Mne dal basu na tri dni ani neviem za co, niekto mi tu basu sice dal dole. No ja len tolko, ze sa mi zda, ze sa trochu eritrocit zmenil... Co vy na to? Este raz opakujem, ze toto nie je nic proti jeho osobe, len som si tak vsimol, ze ci viacieri alebo len ja... Dakujem za vas nazor Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 14:15    Predmet: Re: eritrocit a jeho moderovanie... Odpovedať s citátom  

misokgb napísal:
Neviem kam to napisat, ale nemyslite, ze eritrocit sa toho moderovania nejak moc ujal? Very Happy Jako nic proti eritrocitovi, vidim, ze je to celkom v pohode chlapik, len v kazdej teme vidim v niekoho prispevku koment od eritrocita Very Happy Mne dal basu na tri dni ani neviem za co, niekto mi tu basu sice dal dole. No ja len tolko, ze sa mi zda, ze sa trochu eritrocit zmenil... Co vy na to? Este raz opakujem, ze toto nie je nic proti jeho osobe, len som si tak vsimol, ze ci viacieri alebo len ja... Dakujem za vas nazor Wink
mne sa to nezda prehnane ale take mile ked vidis dole ze bla bla by eritrocit myslim ze moderovanie v jeho sekcii EandV mu ide ... ale postrehol som to a nevadi mi to
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Svoju "pracu" moda pre E&V si odvadza ukazkovo, pricom ma plnu podporu ostatnych clenov admin/mod teamu. That´s all

BTW. pravidlo 16

Svoju charakteristiku adminov/modov mozes uplatnit v existujucej teme > http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41967

//mastermind: amen.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy
Strana 1 z 1

Prejdi na: