btw nieje náhodou na sieti , nemohlo sa stať , že by mu niekto jednoducho blokol prístup na hojka
napadlo ma to lebo sa niečo podobné stalo mne
eritrocitovi nejde Hojko.com
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar chlapi. Takže píšem vám zo školy. Problém je ten, že som preinštaloval Win, mal som ho bez SP2, no teraz SP2 mám a Hojko mi nejde. Skúšal som už kadečo, aj to čo ste mi odkázali po Matejovi, ale nepomohlo. DNS mám nastavený dobre, Hojka sa mi pingnť z domu podarilo, odozva včera večer bola 9-13 ms.
Skúšal som Firefox, Operu, japonský Netscape
/náhodou som našiel,tak som vyskúšal/, IE7. No všetky mi vypíšu že server je nenájdený.
Jo, všetkým čo ste sa snažili poradť pekne ďakujem.
Proxi server nepoužívam.
/Keby sa mi do vianoc nepodarilo pripojiť sa, tak celému fóru chcem popriať krásne vianoce, veľa darčekov, a pohodičku s rodinkou
/Uplink: Zasa krásne logo
Skúšal som Firefox, Operu, japonský Netscape
Jo, všetkým čo ste sa snažili poradť pekne ďakujem.
Proxi server nepoužívam.
/Keby sa mi do vianoc nepodarilo pripojiť sa, tak celému fóru chcem popriať krásne vianoce, veľa darčekov, a pohodičku s rodinkou
/Uplink: Zasa krásne logo
-
mastermind
VIP
este by bolo dobre specifikovat ci je problem u teba alebo u tvojho providera. Ak mas nejakeho lokalneho providera, tak popros nejakeho suseda/kamarata ktory ma internet cez toho isteho providera nech skusi ci mu hojko.com ide
je dost pravdepodobne ze mu to pojde, ale len tak pre istotu.
jo a ked to nepojde tak pis mail providerovi nech s tym nieco robi. je mozne ze sa mu odkuril squid na serveri //teda ak ho pouziva
je dost pravdepodobne ze mu to pojde, ale len tak pre istotu.
jo a ked to nepojde tak pis mail providerovi nech s tym nieco robi. je mozne ze sa mu odkuril squid na serveri //teda ak ho pouziva
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak vás po dlhšej odmlke všetkých zdravím.
Už mi Hojko z domu ide, takže sa dosť teším
Problém nakoniec spôsobil chybný windows xp, ktorý som mal z jedného nemenovaného fóra, ktoré všetci dobre poznáme.
Bol chybný, aplikácie na ňom padali, dokonca na ňom nešlo ani ICQ, po pripojení na ICQ, icq spadlo a písalo Billovi.
Tým ktorí ste sa mi snažili pomôcť veľmi pekne ďakujem
A idem otravovať do tém, ktoré som ešte nevidel
//týmto môžte túto tému zamknúť,alebo aj rovno zmazať,dík
Už mi Hojko z domu ide, takže sa dosť teším
Problém nakoniec spôsobil chybný windows xp, ktorý som mal z jedného nemenovaného fóra, ktoré všetci dobre poznáme.
Bol chybný, aplikácie na ňom padali, dokonca na ňom nešlo ani ICQ, po pripojení na ICQ, icq spadlo a písalo Billovi.
Tým ktorí ste sa mi snažili pomôcť veľmi pekne ďakujem
A idem otravovať do tém, ktoré som ešte nevidel
//týmto môžte túto tému zamknúť,alebo aj rovno zmazať,dík