will.i.am napísal:nechodim. nepotrebujem si zbytocne zasrat comp s roznym spywareom a virmi. aj ked som chraneny no covek nikdy nevie co tie svine vymysilia
Veru tak, a preto nechodim ani ja ! Ved mame Lamky a ine fora..
TOMIAW napísal:vy ste niaky divny ked chodite len na fora podla mna kuknut si niake masko je to normalne a je to ludska potreba takze chodievam
ludska potreba tak chodievas teda som clovek a teda chodievam kedze je to nelegal aby som daval taketo stranky tak kto ma zajem tak mi napiste ss a ja poslem cely zoznam
jasne ze chodim ale tiez mam radsej len take poloodhalene ako johny- btw J. Alba rulez - ved to potom fantazia zapracuje a je to este lepsie inak johny fakt dobry avatar
sorry za OT ale k tomu že ti raz na to došli tak raz išla mama na net a ja jej ukazujem že keď si chce stiahnuť nejaký obrázok tak klikne toto potom toto otvorí sa jej toto a otvorila sa mi ta zložka do ktorej som ukladal naposledy. Samozrejme tam bola plná p nahotiniek . Mama že aspoň vie že nejsom teplý .........inak jak najust boli okolo PC ešte dvaja ľudia.