|
| Boli ste za clenstvo SR v EU? |
| Ano |
|
57% |
[ 51 ] |
| Nie |
|
18% |
[ 16 ] |
| bolo mi to ukradnuté |
|
13% |
[ 12 ] |
| Nebol som volit |
|
10% |
[ 9 ] |
|
| Celkom hlasov : 88 |
|
| Autor |
Správa |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 16:06 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| drakeman napísal: |
Podla mna je to totalna kravina a strata penazi. Nic normalne z toho nemame a ani v blizkej buducnosti nebudemem mat. Len rocne clenstvo nas stoji niekolko mil  |
ale potom ked pridu niekolkomilionove dotacie, tak budes inak hovorit ci? Urcite to ma pozitiva aj negativa, ale urcite viac je tych pozitiv! |
Moze byt, ale zatial som este nic normalne nevidel. Akurat tak bordel vo vlade a teraz uz aj v skolsteve |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 16:10 Predmet: |
|
|
| No ja som videl - napr. mozem ist pracovat do EU bez povolenia! Dost velka vyhoda nemyslis? A ked to nezoberem z tej stranky pozitiv - ty osobne si vies predstavit ako "by nam bolo v Europe" keby sme neboli v EU? Vsak by nas radili niekam k Ukrajine alebo Albansku! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hubertus Medium Star

Stav:  Založený: 19.05.2004 Príspevky: 436 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 16:12 Predmet: |
|
|
| No ja som videl - napr. mozem ist pracovat do EU bez povolenia! Dost velka vyhoda nemyslis? A ked to nezoberem z tej stranky pozitiv - ty osobne si vies predstavit ako "by nam bolo v Europe" keby sme neboli v EU? Vsak by nas radili niekam k Ukrajine alebo Albansku! |
...suhlas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 18 Apr 2005, 16:13 Predmet: |
|
|
V tom mas pravdu. Ta praca je v tom asi naj, ale co z toho, ze tam kazy nemoze ist. Ti ktori odidu budu na tom v podstate lepsie ako ti, ktori tu musia ostat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 18 Apr 2005, 17:09 Predmet: |
|
|
| pepo napísal: |
he ved sme sa pchali do EU a sme tam teraz sa pchame hlbsie do riti tak sa hadam aj lepsie budeme mat  |
Tomu kur ze sme a chceme ist este hlbsie. Pchame sa zkurvenym amikom |
Vies ty vobec co pises? Co maju Americania spolocne z EU? Bavime sa o EU alebo uz nie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 18:01 Predmet: |
|
|
vyborne bude, vsetky vyznamne podniky budu riadit cudzinci-fakt super, debili z eu nam budu vsetko urcovat-dalsie pozitivum-co mozme-co nie, vycitaju nam a nutia lepsie sa starat o nasich retardovanych spoluobcanov z osad, zachvilu pride do europskej unie nieco podobne z azijskeho turecka... no krasa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1382 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 18:50 Predmet: |
|
|
Podla mna je to totalna kravina a strata penazi. Nic normalne z toho nemame a ani v blizkej buducnosti nebudemem mat. Len rocne clenstvo nas stoji niekolko mil  |
ale potom ked pridu niekolkomilionove dotacie, tak budes inak hovorit ci? Urcite to ma pozitiva aj negativa, ale urcite viac je tych pozitiv! |
Tiez verim, ze casom sa to tu zlepsie vdaka EU. Mne sa najviac aj tak rata, ze sa otvoril trh s volnou pracovnou silou. Len teda neviem, kedy to vyuzijem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 960
Zaslal: 18 Apr 2005, 19:08 Predmet: |
|
|
| presne tak aj tak nam nic nepomoze EU my budeme na takej urovni ako sme boli mozno ba aj horsie lepsie urcite nie a jedina vyhoda z celeho EU je ta, ze su nove pracovne prilezitosti ale inak aj tak je to vsetko naprd jediny co sa maju dobre a budu sa mat nadalej su nasi skvely polityci oni si schvalia co chcu a mi mozme akurat tak doma nanich nadavat a prdet do duchien |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 18 Apr 2005, 19:13 Predmet: |
|
|
| presne tak aj tak nam nic nepomoze EU my budeme na takej urovni ako sme boli mozno ba aj horsie lepsie urcite nie a jedina vyhoda z celeho EU je ta, ze su nove pracovne prilezitosti ale inak aj tak je to vsetko naprd jediny co sa maju dobre a budu sa mat nadalej su nasi skvely polityci oni si schvalia co chcu a mi mozme akurat tak doma nanich nadavat a prdet do duchien |
Isto to pomoze aspon v dacom, ale tebe ani moc nie. Teda nie pokial budes pisat take hrubky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 18 Apr 2005, 19:38 Predmet: |
|
|
Otvor oci !
Presvadcat ta nebudem, lebo to nema cenu a ja ani vo zvyku. Precitaj si nieco o Portugalsku, kde bolo pred 20 rokmi a kde je teraz.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 18 Apr 2005, 19:40 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
Otvor oci !
Presvadcat ta nebudem, lebo to nema cenu a ja ani vo zvyku. Precitaj si nieco o Portugalsku, kde bolo pred 20 rokmi a kde je teraz.  |
Nechaj ho tak, jeho ten psychadelic nici. |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1382 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2005, 19:41 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
Otvor oci !
Portugalsko je dobrym prikladom! Ludia na Slovensku su tak nauceni, ze uz ani nedufaju, ze sa niekedy vobec budu mat dobre. Jedine, co zatial vidia je sustavne zdrazovanie. Joj, sa uz tesim, ked sa u nas rozbehnu tie automobilky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 960
Zaslal: 18 Apr 2005, 20:22 Predmet: |
|
|
Drakeman ty si zasa drake kok..
jasneze ma to maly hacik ten, ze mozno sa dopracujeme vyssie ale ako si spomenul Portugalsko moze to trvat velmi dlho a ani netvrdim, ze sa na lepsiu uroven nedostaneme ja tvrdim, ze ak sa budu nasi politici chovat tak ako sa v poslednom obdobi tak daleko s rozvojom Slovensak neprideme |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

|
Zaslal: 18 Apr 2005, 20:57 Predmet: |
|
|
jasneze ma to maly hacik ten, ze mozno sa dopracujeme vyssie ale ako si spomenul Portugalsko moze to trvat velmi dlho a ani netvrdim, ze sa na lepsiu uroven nedostaneme ja tvrdim, ze ak sa budu nasi politici chovat tak ako sa v poslednom obdobi tak daleko s rozvojom Slovensak neprideme |
Ale s tym nenarobime nic. to je vec nasich drblich politikov. Im sa zije dobre za nase dane ktore si pridabaju do platu a dochodkov |
|
| Návrat hore |
|
 |
hubertus Medium Star

Stav:  Založený: 19.05.2004 Príspevky: 436 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2005, 20:25 Predmet: |
|
|
...co ja viem ale si uplne mimo chlape.V poslednych 2-3 rokoch smerujeme velmi dobrym smerom...ex:dynamika rastu ekonomiky v roku 2004 zhruba raz tolko ako EU (znamena ze dobiehame) a rast HDP je 4. najvacsi v EU...(pred nami su uz len pobaltske krajiny-estonsko,lotyssko,litva)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|