EU

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Boli ste za clenstvo SR v EU?

Ano
56
56%
Nie
18
18%
bolo mi to ukradnuté
15
15%
Nebol som volit
11
11%

Celkom hlasov: 100

pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

hej mas pravdu ja len tvrdim aby to nedopadlo horsie ako to je bo ked sledujes v poslednej dobe politicke dianie tak to nic moc neni.
hubertus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hubertus »

myslim ze v CZ su na tom teraz horsie..(politicky)
pepo
Medium Professional
Medium Professional

pravdu povediac neviem ale asi zatim hej zatial nemaju take ceny ako mi :D
hubertus
Medium Star
Medium Star

???ake ceny???ceny coho???
pepo
Medium Professional
Medium Professional

napr. benzin, auta, potraviny, rozne uzitkove veci co sa tyka exterieru a interieru :)
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

hodko napísal:myslim ze v CZ su na tom teraz horsie..(politicky)
Tak to iba v polityke, lebo potraviny atď. sú lacné :wink:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

pepo napísal:napr. benzin, auta, potraviny, rozne uzitkove veci co sa tyka exterieru a interieru :)

Opacne sa to nedalo. Najprv zvysit platy a potom ceny. Ved ludia niesu sprosty, nakupili by si 200kg konzerv za vyssi plat za male ceny a zrali by ich donemoty. Ludia su prefikanejsi ako sa zdaju...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vidim ze vecsina vie ze co je pre ,,US,, v buducnosti dobre 8)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

som jednoznacne proti globalizacii :!:
eu ma svoje plus a minus ale myslim ze minusov je o daco viac :idea:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

ViRuS napísal:som jednoznacne proti globalizacii :!:
eu ma svoje plus a minus ale myslim ze minusov je o daco viac :idea:
teraz mozno pre teba ano. Ale za par rokov budes inak rozpravat :idea: :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: teraz mozno pre teba ano. Ale za par rokov budes inak rozpravat :idea: :)
hej
teraz sa este da, bude horsie, ked ta bude uplne kontrolovat BIG BROTHER :!:
a ak este prijmeme tu debilnu ustavu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Ja to vidim tak, ze v najblizsich 5 rokoch nic z toho mat nebude. max tak pracu. Ak sa podari, chcem odist prec
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ViRuS napísal: a ak este prijmeme tu debilnu ustavu...
ehm ViRuS jedine vek ta ospravedlnuje :D
ako newiem preco tu nadavas na tu ustawu. cital si ju? alebo si zase len tak od niekoho pocul nazor a teraz ho tu opakujes.
??? :?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal: ehm ViRuS jedine vek ta ospravedlnuje :D
ako newiem preco tu nadavas na tu ustawu. cital si ju? alebo si zase len tak od niekoho pocul nazor a teraz ho tu opakujes.
??? :?
europska ustava je obycajny vysmech ludom do oci
zakladné principy demokracie su narusovane strukturami a instituciami eu.
zakony pre 450 milionov europanov v eu urcuje oligarchia 25 politikov rady ministrov, ktora je :!: neodvolatelna :!: a ako skupina sa nikomu nezodpoveda.
tieto zakony su zalozene na navrhoch 25-clennej europskej komisie, ktora je menovaná vladami clenskych statov, a nie je teda volena. tieto zákony smu byt pozmenene európskym parlamentom, ale iba so suhlasom rady ministrov a europskej komisie. :!: obcania ziadneho clenského statu ani obcania eu ako celok nemozu zmenit ani jediny europsky zakon, pretoze nevolia „primarnych zakonodarcov“ :!: , ktorymi su rada ministrov a europska komisia.

uff
neviem ako tebe ale mne to ako dovod nesuhlasu staci
a k tomu veku: mam 18 zlatko :P
hubertus
Medium Star
Medium Star

ViRuS napísal: europska ustava je obycajny vysmech ludom do oci
zakladné principy demokracie su narusovane strukturami a instituciami eu.
zakony pre 450 milionov europanov v eu urcuje oligarchia 25 politikov rady ministrov, ktora je :!: neodvolatelna :!: a ako skupina sa nikomu nezodpoveda.
tieto zakony su zalozene na navrhoch 25-clennej europskej komisie, ktora je menovaná vladami clenskych statov, a nie je teda volena. tieto zákony smu byt pozmenene európskym parlamentom, ale iba so suhlasom rady ministrov a europskej komisie. :!: obcania ziadneho clenského statu ani obcania eu ako celok nemozu zmenit ani jediny europsky zakon, pretoze nevolia „primarnych zakonodarcov“ :!: , ktorymi su rada ministrov a europska komisia.

uff
neviem ako tebe ale mne to ako dovod nesuhlasu staci
a k tomu veku: mam 18 zlatko :P

uved zdroj... :D
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Bol som proti.

Ti co boli za vstup: a vy si myslite, ze preco nas EU potrebuje? Alebo Cechov, Madarov, Poliakov? Si myslite, ze ludia v EU budu radi, ked tam pridu pracovat Slovaci a budu brat robotu Nemcom, Holandanom....? No to tazko. Pre nic ine, len aby tu mohli za lacny peniaz investovat.

Takze skor oni potrebuju nas ako my ich, aby nemuseli platit 4 krat vyssie mzdy francuzskemu robotnikovi, ked slovenskemu staci stvrtina + samozrejme dobre danove podmienky. EU sa potrebovala rozsirit.

A tie kecy o tom, ze by sme boli ako Albansko - tak to su najvatsie pic****, ktorymi politici oblbovali ludi (a vidim, ze sa to ujalo). Neboli sme v EU a boli sme uzavreti alebo co? Sa preberte.
lama2d
VIP
VIP

rsc napísal:Bol som proti.

Ti co boli za vstup: a vy si myslite, ze preco nas EU potrebuje? Alebo Cechov, Madarov, Poliakov? Si myslite, ze ludia v EU budu radi, ked tam pridu pracovat Slovaci a budu brat robotu Nemcom, Holandanom....? No to tazko. Pre nic ine, len aby tu mohli za lacny peniaz investovat.

Takze skor oni potrebuju nas ako my ich, aby nemuseli platit 4 krat vyssie mzdy francuzskemu robotnikovi, ked slovenskemu staci stvrtina + samozrejme dobre danove podmienky. EU sa potrebovala rozsirit.

A tie kecy o tom, ze by sme boli ako Albansko - tak to su najvatsie pic****, ktorymi politici oblbovali ludi (a vidim, ze sa to ujalo). Neboli sme v EU a boli sme uzavreti alebo co? Sa preberte.
Ja len tolko že to ani komentovať neidem, si ešte malý a musíš vyrásť. Lebo tvoje názory sú divné, neviem či mám plakať :cry: alebo sa smiať :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

rsc napísal:Bol som proti.

oki jasne ze tu chcu investovat. to je pravda. ALE ASPON NIEKTO TU BUDE INVESTOVAT!!!! a aj ked slovensky zamestnanec dostane menej, ale dostane! nebude musiet sediet doma a brat podporu o to ide.
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

to lama: lamou si a lamou aj ostanes, mal by si radsej nieco konkretne napisat. Hentaku debilnu vetu dokaze napisat kazdy.

To mastermind: v tom mas pravdu, ale to je najvatsia chyba na Slovensku, ze sa kasle na slovenskych podnikatelov a radsej sa budu plnit poziadavky zahranicnych investorov.
lama2d
VIP
VIP

rsc napísal:to lama: lamou si a lamou aj ostanes, mal by si radsej nieco konkretne napisat. Hentaku debilnu vetu dokaze napisat kazdy.

To mastermind: v tom mas pravdu, ale to je najvatsia chyba na Slovensku, ze sa kasle na slovenskych podnikatelov a radsej sa budu plnit poziadavky zahranicnych investorov.
Povedal som že to nebudem komentovať :wink: .
Je to tvoj názor :wink: .
Napísať odpoveď