Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

EU
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Boli ste za clenstvo SR v EU?
Ano
58%
 58%  [ 51 ]
Nie
18%
 18%  [ 16 ]
bolo mi to ukradnuté
12%
 12%  [ 11 ]
Nebol som volit
10%
 10%  [ 9 ]
Celkom hlasov : 87

Autor Správa
worman
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 11:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jasne ze som bol za clenstvo a bol som aj riadne volit ako vacsia cast ludi SR, a som presvedcení ze nam to pomoze, ale ak nam ani toto nepomoze tak uz nikto a nic Rolling Eyes

Tom4s3: Plne suhlasim s tvojim nazorom, keby nas prirovnavali k Albansku alebo Ukrajine to by sme tu mali trosku inu korupciu, i ked tej korupcie sa u nas najde az az... Exclamation Twisted Evil
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 14:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

deblasco napísal:
bol som za clenstvo v EU
zial so a bol som proti clenstvu v NATO
a ti prije*** vo vlade spravili referenda presne naopak...
spravili referendum o EU a nie o NATO...

nemam rad vojenske agresivne organizacie... iba co nas to stoji hromadu miliard a mame z toho jedine ak tak hrozbu ze nejaky bin ladinovci nas budu "trestat" za nase clenstvo v tejto organizacii...
To si nemyslim... Nieco pre tu organizaciu obetujes a aj sa ti to vrati... Clenstvo v NATO si myslim ze bolo potrebne pre nasu krajinu. Mozno sa citim v bezpeci teraz, ale nemusi to byt o 10 rokov... Takto tvojime cast obrovskej europskej armady a europska armada je sucastou nasej... Vplyvom tohto sa zlepsi zbranove vybavenie, vysvicenost vojakov,...

A ked rozmyslas tak, ze sme potencialny ciel pre teroristov, tak spolu s nami je to este tusim 28? statov...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
deblasco
Guru
Guru

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 14:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
To si nemyslim... Nieco pre tu organizaciu obetujes a aj sa ti to vrati... Clenstvo v NATO si myslim ze bolo potrebne pre nasu krajinu. Mozno sa citim v bezpeci teraz, ale nemusi to byt o 10 rokov... Takto tvojime cast obrovskej europskej armady a europska armada je sucastou nasej... Vplyvom tohto sa zlepsi zbranove vybavenie, vysvicenost vojakov,...

A ked rozmyslas tak, ze sme potencialny ciel pre teroristov, tak spolu s nami je to este tusim 28? statov...

ano obetujem...
ale nik sa ma doprdele nepytal ci chcem!? o to tu ide...
EU je vyborna myslienka, volny obchod, volny pobyt ludi, ved to je skvele, jedna sa o spolocny trh ale aj o spolocny postup pri dohadovani medzikontinentalnych obchodov... (napr s USA)
ty si fakt myslis ze kedby sme v EU a nie sme v NAT, tak by napr iranske republikanske gardy boli tajne vysadene na nase uzemie ze by sa vsetci ostatny na nas len pozerali a by sa rehotali ze : " mali ste si zaplatit clenstvo v NATO..."
mi to pripomina to iste ako ROH svojho casu... zabudol si si kupit znamku, tvoje decka nesli do pionierskeho tabora...
OMFG, NATO je vojnove spolocenstvo, nasi vojaci... hm, ich vycvicenost... hm, moze byt, myslim si ze vysoko prevysuju priemer okolitych a ostatnych armad...
uvedomujes si ze tym ze sme boli v nato sme sa stali spoluzodpovedny za vrazdenie v byvalej juhoslavii?
a vobec...
po pade Varsavskej Zmluvy, ked presatl defacto existovat komunizmus, koho si NATO naslo za dalsi ciel?
chapae ze cele to je len o prachoch a biznise? kto ma z toho najviac prachov? amici...
sr-at nato NATO...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
worman
Star
Star

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

EU je ako jeden velky stat Idea
Návrat hore
deblasco
Guru
Guru

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

worman napísal:
EU je ako jeden velky stat Idea

EU by sa mala casom stat nieco ako USA, bolo by to united states of europe a fungovalo by to ako konfederacia...
potom by to bola krasna a silna protivaha USA, resp azii...
Návrat hore
Les
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 20:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

deblasco napísal:
EU by sa mala casom stat nieco ako USA, bolo by to united states of europe a fungovalo by to ako konfederacia...
potom by to bola krasna a silna protivaha USA, resp azii...
Ja som tiez za spojene staty europske. Su tu zial aj take narodnosti, ktore by si namyslali, ze ich zas volakto vykoristuje alebo ich "nema rad". Narodnosti byvalej Juhoslavii sa skoro vyvrazdili, Slovaci minimalne nemaju radi Madarov, rovnako je to v Rumunsku. A co robi ETA v Spanielsku, stale terorizuje obyvatelov z vybusninami. Polovica Chorvatov si mysli, ze Gotovina je narodny hrdina a pod. veci. Je to dobra myslienka, ale este pretezie vela vody v Dunaji, pokial na to ludia prijdu a vsetci zmudrieme.
Návrat hore
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 04.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 20:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

keby ti ludia co sli volit a hlasovali proti, neslio volit tak by bolo referendum neplatne
Návrat hore
Rubiki
Star
Star

Založený: 03.03.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 20:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
Ja som tiez za spojene staty europske. Su tu zial aj take narodnosti, ktore by si namyslali, ze ich zas volakto vykoristuje alebo ich "nema rad". Narodnosti byvalej Juhoslavii sa skoro vyvrazdili, Slovaci minimalne nemaju radi Madarov, rovnako je to v Rumunsku. A co robi ETA v Spanielsku, stale terorizuje obyvatelov z vybusninami. Polovica Chorvatov si mysli, ze Gotovina je narodny hrdina a pod. veci. Je to dobra myslienka, ale este pretezie vela vody v Dunaji, pokial na to ludia prijdu a vsetci zmudrieme.
Neuveris my, ale suhlasim Laughing
Do Gotoviny by som sa nemiesal, kym niesi oboznameni s Chorvatskymi dovodmi tak neposudis. Osobne sa pustat do takejto diskusie by bolo asi kontrproduktivne Wink
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 17 Dec 2005, 21:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Samozrejme, ze som bol za EU, ale myslim si, ze EU, ako EU nebude mat dlhu zivotnost.. Wink

Ad. Gotovina. Ja som Chorvat, takze k tomu mozem dodat, ze vacsina ludi, o kt. pocujete, ze su nestastni z toho su sedliaci z dedin + povojnovi vymeteni debili a ludia so skrytym fasizmom a nacizmom v sebe. Normalni obyvatelia a intelektuali su za jeho chytenie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
ikovan
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.03.2005

PríspevokZaslal: 18 Dec 2005, 1:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

čo sa tykalo eu to bol jednoznacne neodvratná vec.. teda nieze by sa to nedalo odignorovat ale bolo to pre nas jednoznacne jedine mozne riesenie ..

ale najviac sa mi paci na EU ze nie su ako komunisti .. neplánujú na 5rokov ale na 7.. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 18 Dec 2005, 2:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

deblasco napísal:
OMFG, NATO je vojnove spolocenstvo, nasi vojaci... hm, ich vycvicenost... hm, moze byt, myslim si ze vysoko prevysuju priemer okolitych a ostatnych armad...
uvedomujes si ze tym ze sme boli v nato sme sa stali spoluzodpovedny za vrazdenie v byvalej juhoslavii?
a vobec...
po pade Varsavskej Zmluvy, ked presatl defacto existovat komunizmus, koho si NATO naslo za dalsi ciel?
chapae ze cele to je len o prachoch a biznise? kto ma z toho najviac prachov? amici...
sr-at nato NATO...
Vies vobec co hovoris??? Tak po 1. tu ide o spolocne cvicenia, modelove situacie, rozne strategie, precvicovanie a precvicovanie technik boja a ver, ze na tieto veci Slovensko nemalo, nema a ani v blizkej buducnosti nebude mat peniaze!!! Navyse je v tom zahrnuta aj vybavenost vojska...
My sme spoluzodpovedni za vrazdenie v byv. juhoslavii? Tak po 1. este sme v NATO a ak sa nemylim, tato vojna bola este pred nasim vstupom do NATO...
Najviac prachov z toho amici urcite nemaju, myslim ze prave naopak, podielaju sa najvacsou castou na zlozkach NATO, kedze maju najvacsie vojsko zo vsetkych clenskych statov...
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 18 Dec 2005, 5:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

deblasco napísal:
ano obetujem...
ale nik sa ma doprdele nepytal ci chcem!? o to tu ide...
EU je vyborna myslienka, volny obchod, volny pobyt ludi, ved to je skvele, jedna sa o spolocny trh ale aj o spolocny postup pri dohadovani medzikontinentalnych obchodov... (napr s USA)
ty si fakt myslis ze kedby sme v EU a nie sme v NAT, tak by napr iranske republikanske gardy boli tajne vysadene na nase uzemie ze by sa vsetci ostatny na nas len pozerali a by sa rehotali ze : " mali ste si zaplatit clenstvo v NATO..."
mi to pripomina to iste ako ROH svojho casu... zabudol si si kupit znamku, tvoje decka nesli do pionierskeho tabora...
a vobec...
sr-at nato NATO...
Kokoz, ty o com rozpravas? Hlavne ta druha cast. Precitaj po sebe, lebo si napisal neskutocnu blbost. Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
psycho
Medium Star
Medium Star

Založený: 14.11.2004

PríspevokZaslal: 19 Dec 2005, 14:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Vies vobec co hovoris??? Tak po 1. tu ide o spolocne cvicenia, modelove situacie, rozne strategie, precvicovanie a precvicovanie technik boja a ver, ze na tieto veci Slovensko nemalo, nema a ani v blizkej buducnosti nebude mat peniaze!!! Navyse je v tom zahrnuta aj vybavenost vojska...
My sme spoluzodpovedni za vrazdenie v byv. juhoslavii? Tak po 1. este sme v NATO a ak sa nemylim, tato vojna bola este pred nasim vstupom do NATO...
Najviac prachov z toho amici urcite nemaju, myslim ze prave naopak, podielaju sa najvacsou castou na zlozkach NATO, kedze maju najvacsie vojsko zo vsetkych clenskych statov...
sry ale mne sa skor zda ze ty nevies o com hovoris, spolocne precvicovanie a meranie sil existuje aj mimo nato tu ide skor o zkooperovanie sil a vytriedenie tych nasich ktore nato moze zaradit pouzit a mi mozeme dodat a financovat. Nase vybavenie nefinancuje nato ani nik iny ale mi a zo vstupom sa naklady iba zvysili v dosledku nutnosti prestavby na model nato. V tomto suhlasim z deblascom. EU dobra vec resp viac plus ako minus nato rozhodne nie. No a k juhoslavii: tam skutocne pomohli lebo k navisti medzi sebou teraz albanci aj srbi nenavidia usa great job!

Para: k tej blbosti bud prosimta trocha konkrenejsi... uzasne to zdvyha uroven diskusie "to je blbost" a podobne odchylky nalad jedincov ktory nemaju k veci co povedat. Radsej potom nepisat plz
Návrat hore
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 19 Dec 2005, 16:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

psycho napísal:
sry ale mne sa skor zda ze ty nevies o com hovoris, spolocne precvicovanie a meranie sil existuje aj mimo nato tu ide skor o zkooperovanie sil a vytriedenie tych nasich ktore nato moze zaradit pouzit a mi mozeme dodat a financovat. Nase vybavenie nefinancuje nato ani nik iny ale mi a zo vstupom sa naklady iba zvysili v dosledku nutnosti prestavby na model nato. V tomto suhlasim z deblascom. EU dobra vec resp viac plus ako minus nato rozhodne nie. No a k juhoslavii: tam skutocne pomohli lebo k navisti medzi sebou teraz albanci aj srbi nenavidia usa great job!

Para: k tej blbosti bud prosimta trocha konkrenejsi... uzasne to zdvyha uroven diskusie "to je blbost" a podobne odchylky nalad jedincov ktory nemaju k veci co povedat. Radsej potom nepisat plz
Ano ano, presne tak... Je jasne ze nasa armada nebude operovat vsade v NATO... Ale ta spolupraca a skooperovanie sil prospieva k vycvicenosti... A o financovani som nepovedal ani slovo... Je jasne ze si to platime vsetko my, aby sme splnali normu... Ale ved chvala bohu do marisky, ved armada sa musi modernizovat... A ja som spokojny s tym ze sme aj v NATO aj v EU... V podstate keby sme neboli v NATO, boli by sme bezmocni... NATO rozhodne prispieva k bezpecnosti nasho statu...
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 19 Dec 2005, 17:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Retsko napísal:
Ano ano, presne tak... Je jasne ze nasa armada nebude operovat vsade v NATO... Ale ta spolupraca a skooperovanie sil prospieva k vycvicenosti... A o financovani som nepovedal ani slovo... Je jasne ze si to platime vsetko my, aby sme splnali normu... Ale ved chvala bohu do marisky, ved armada sa musi modernizovat... A ja som spokojny s tym ze sme aj v NATO aj v EU... V podstate keby sme neboli v NATO, boli by sme bezmocni... NATO rozhodne prispieva k bezpecnosti nasho statu...
Napr. Svajciari ani Rakusania v NATO nie su a neda sa povedat, ze by boli viac ohrozeni... Moj nazor, EU - ANO, NATO - NIE.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 5 z 7

Prejdi na: