|
|
|
| Boli ste za clenstvo SR v EU? |
| Ano |
|
58% |
[ 51 ] |
| Nie |
|
18% |
[ 16 ] |
| bolo mi to ukradnuté |
|
12% |
[ 11 ] |
| Nebol som volit |
|
10% |
[ 9 ] |
|
| Celkom hlasov : 87 |
|
| Autor |
Správa |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2005, 17:26 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Napr. Svajciari ani Rakusania v NATO nie su a neda sa povedat, ze by boli viac ohrozeni... Moj nazor, EU - ANO, NATO - NIE. |
OK, neberiem ti ho... Moj nazor je ANO, ANO... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1676
Zaslal: 19 Dec 2005, 17:52 Predmet: |
|
|
| Napr. Svajciari ani Rakusania v NATO nie su a neda sa povedat, ze by boli viac ohrozeni... Moj nazor, EU - ANO, NATO - NIE. |
Co sa tyka toho Rakuska, tak netreba zabudat, ze ruski vojaci Rakusko opustili len v 50-tych rokoch... Mohli tam aj kludne zostat a dnes by Rakusko bolo asi na takej urovni, ako je Bielorusko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4830 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2005, 18:10 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| Co sa tyka toho Rakuska, tak netreba zabudat, ze ruski vojaci Rakusko opustili len v 50-tych rokoch... Mohli tam aj kludne zostat a dnes by Rakusko bolo asi na takej urovni, ako je Bielorusko. |
Co s tym ma NATO? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 20 Dec 2005, 13:59 Predmet: |
|
|
| Co s tym ma NATO? |
Heh, lepsia otazka je, co s tym ma EU, uz ked sme v tej teme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
psycho Medium Star

Stav:  Založený: 14.11.2004 Príspevky: 303 Bydlisko: Sliac Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2005, 14:37 Predmet: |
|
|
Ano retsko pisal si o peniazoch v suvisloti s tym ze by sme namali na vlastnu obranu ale tu si platime aj tak sami akurat zo vstupom do nato narastal pocet hrozieb. Jedine plus si napisal zkooperovanie ktore podla teba prispieva k lepsej vycivcenosti a pocit bezpecia.
Ja som napisal ze tato "zkooperaovanost" sa civici aj mimo nato takze to nepovazujem za nejaky extra prinos obvzlast ak mimoriadne vzrastly naklady na trebars na komunikaciu (mimo ineho)
" V podstate keby sme neboli v NATO, boli by sme bezmocni" absolutny nesuhlas. Neexistovala ziadna realna hrozba z ktorej by mala vyst nasa neskorsia bezmocnost. Momenatalne trend pestovania zavyslosti na armadach nato vobec nepovazujem za dobry. Uvedom si sa male krajiny ako mi zo vstupom do nato stavaju zavysle od velkych a porozmyslaj ake to moze mat dalsie vplyvy aj napriklad vraci eu, rozhodne nie male. Obvzlast ak vecsina clenov nato je clenmi eu a naopak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 20 Dec 2005, 20:37 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
Vies vobec co hovoris??? Tak po 1. tu ide o spolocne cvicenia, modelove situacie, rozne strategie, precvicovanie a precvicovanie technik boja a ver, ze na tieto veci Slovensko nemalo, nema a ani v blizkej buducnosti nebude mat peniaze!!! Navyse je v tom zahrnuta aj vybavenost vojska...
My sme spoluzodpovedni za vrazdenie v byv. juhoslavii? Tak po 1. este sme v NATO a ak sa nemylim, tato vojna bola este pred nasim vstupom do NATO...
Najviac prachov z toho amici urcite nemaju, myslim ze prave naopak, podielaju sa najvacsou castou na zlozkach NATO, kedze maju najvacsie vojsko zo vsetkych clenskych statov... |
ja som proti akemukolvek nasiliu, zbraniam a vojnam... defacto pacifista...
preto si myslim co si myslim...
keby je to podla mna SK armadu nema... nie je ju tu treba...
stacila by CO ako jednotky pre "boj" ci uz so snehom alebo zaplavami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 20 Dec 2005, 20:40 Predmet: |
|
|
je to moj nazor, ako mi ho chces zobrat??? tymto uzasne intelektualnym prispevkom?
| p4ra napísal: |
Kokoz, ty o com rozpravas? Hlavne ta druha cast. Precitaj po sebe, lebo si napisal neskutocnu blbost.  |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2005, 22:50 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
je to moj nazor, ako mi ho chces zobrat??? tymto uzasne intelektualnym prispevkom?
 |
Narazam na toto:
| deblasco napísal: |
| uvedomujes si ze tym ze sme boli v nato sme sa stali spoluzodpovedny za vrazdenie v byvalej juhoslavii? |
Toto nemoze povedat jeden normalny clovek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4686
Zaslal: 20 Dec 2005, 23:07 Predmet: |
|
|
| Toto nemoze povedat jeden normalny clovek. |
preco by to nemohol povedat jeden normalny clovek? mozno ma na mysli moralnu spoluzodpovednost |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 21 Dec 2005, 0:42 Predmet: |
|
|
| psycho napísal: |
Ano retsko pisal si o peniazoch v suvisloti s tym ze by sme namali na vlastnu obranu ale tu si platime aj tak sami akurat zo vstupom do nato narastal pocet hrozieb. Jedine plus si napisal zkooperovanie ktore podla teba prispieva k lepsej vycivcenosti a pocit bezpecia.
Ja som napisal ze tato "zkooperaovanost" sa civici aj mimo nato takze to nepovazujem za nejaky extra prinos obvzlast ak mimoriadne vzrastly naklady na trebars na komunikaciu (mimo ineho)
" V podstate keby sme neboli v NATO, boli by sme bezmocni" absolutny nesuhlas. Neexistovala ziadna realna hrozba z ktorej by mala vyst nasa neskorsia bezmocnost. Momenatalne trend pestovania zavyslosti na armadach nato vobec nepovazujem za dobry. Uvedom si sa male krajiny ako mi zo vstupom do nato stavaju zavysle od velkych a porozmyslaj ake to moze mat dalsie vplyvy aj napriklad vraci eu, rozhodne nie male. Obvzlast ak vecsina clenov nato je clenmi eu a naopak. |
Na to ti odpoviem ked si este raz precitam nejake veci... Momentalne nemam cas ani chut citat nieco ine okrem materialov na nasledujucu skusku... Ale pozriem sa na tie financie... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 21 Dec 2005, 0:43 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| preco by to nemohol povedat jeden normalny clovek? mozno ma na mysli moralnu spoluzodpovednost |
Co odpovedas za neho??? A este stylom "mozno"? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 21 Dec 2005, 0:44 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
| Co odpovedas za neho??? A este stylom "mozno"? |
dal som jednu z moznosti vysvetlenia ako to myslel. dokonca taku co je mne najblizsia |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 0:47 Predmet: |
|
|
| preco by to nemohol povedat jeden normalny clovek? mozno ma na mysli moralnu spoluzodpovednost |
Pretoze to normalne nie je. Simple. Ty a stans si podajte ruky. Dvaja zaslepenci. Milujte si svoje bezchybne Slovensko, kt. nikdy nikoho nepotrebovalo, ani nikdy nebude. Kvoli takym ludom, ako ste vy dvaja sa na Slovensku vyvoj ubera centrimetrovymi krokmi a normalneho rozmyslania sa ludom dostavi tak o 100 rokov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Zaslal: 21 Dec 2005, 1:07 Predmet: |
|
|
| Pretoze to normalne nie je. Simple. Ty a stans si podajte ruky. Dvaja zaslepenci. Milujte si svoje bezchybne Slovensko, kt. nikdy nikoho nepotrebovalo, ani nikdy nebude. Kvoli takym ludom, ako ste vy dvaja sa na Slovensku vyvoj ubera centrimetrovymi krokmi a normalneho rozmyslania sa ludom dostavi tak o 100 rokov. |
nase bezchybne slovensko? cosi. na to zabudni. uvedomujem si kolko chyb "slovensko" ma. a aj to ako potrebujeme pomoc.
ako ti tu uz na fore niekto povedal. pozeras sa na vec len z jedneho uhla pohladu.
add: co s tym ma stans ked som reagoval na poznamku ktoru si adresoval deblascovi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 21 Dec 2005, 21:01 Predmet: |
|
|
nase bezchybne slovensko? cosi. na to zabudni. uvedomujem si kolko chyb "slovensko" ma. a aj to ako potrebujeme pomoc.
ako ti tu uz na fore niekto povedal. pozeras sa na vec len z jedneho uhla pohladu.
add: co s tym ma stans ked som reagoval na poznamku ktoru si adresoval deblascovi? |
Tak ked vies kolko chyb ma a aku pomoc potrebuje, preco si protirecis sam v temach, ked sa vyjadrujes? Ved sa pocuvaj, respektive citaj po sebe. A so stansa som spomenul, lebo s nazormi si mozete podat ruku. Whatever, ukoncime to, lebo sa len zbytocne flamujeme. Ja som sa na temu EU uz vyjadril. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|