EU

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Boli ste za clenstvo SR v EU?

Ano
56
56%
Nie
18
18%
bolo mi to ukradnuté
15
15%
Nebol som volit
11
11%

Celkom hlasov: 100

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

p4ra napísal:Tak ked vies kolko chyb ma a aku pomoc potrebuje, preco si protirecis sam v temach, ked sa vyjadrujes?
najdi mi nejaky moj prispevok ktorym si protirecim.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tak EU ma svoje vyhody aj nevyhody... napr. tie sankcie za nadprodukciu v polnohospodarstve... Ved ked je niecoho nadbytok, napriklad cukru, tak sa moze predat lacnejsie ne ? Alebo aspon predat niakej inej, chudobnej krajine... Tomuto fakt nerozumiem...

Ale snad ma EU viac pozitiv ako negativ :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

nebol som, pretoze som na to nemal vek, alekeby som mohol siel by som a vyjadril by som svoje ano :D
ked mam moznost rozhodnut, tak idem. tak to bolo v pripade zupanov a krajskych poslancov, takisto v pripade parlamentu a urcite pojdem aj na komunalne volby, ktore budu myslim v decembri
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Jednoznacne som bol hlasovat za vstup do EU a nemyslim ze to budem niekedy lutovat. Bola to super sanca ako sa vyhrabat z toho ekonomickeho trapasu ktori tu bol a este chvilu bude. Verim ze v buducnosti to bude omnoho lepsie, staci sa pozriet na Portugalsko resp. Irsko. Ked som sa v Irsku pytal hocikoho ako vnima vstup do EU, tak som nepostrehol ani naznak nejakeho negativizmu (vsak by boli blazni, ked clovek vidi v TV ako to tu vyzeralo a co je z toho teraz). Jasne ze aj EU ma svoje chyby, to nemozno popierat.

Niekde v tejto teme som cital ze nas EU potrebuje lebo slovakovi zaplati 4-krat menej ako francuzovi. Haha, to je parada. Ked nejaky idiot v zahranici akceptuje mzdu nizsiu ako by v tej istej pozicii mal domaci obcan, tak je to jeho sprostost (ak je niekto nejaky chudak z Filipin tak cert ho ber, ale inak).

To ze som sa konecne po maji 2004 mohol zacat volne pohybovat po Europe a otvorili sa mi moznosti o ktorych som vzdy snival, to je parada. Konecne na mna nejaky brit a ir na pasovej kontrole nevrieska.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

bol som za :D
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Re: EU

Príspevok od používateľa RBG »

Ja som bol za, a aj stale som, len to smerovanie by bolo potreba trosku posunut inam, pretoze podla mna to teraz smeruje do akehosi europskeho babylonu
Napísať odpoveď