najdi mi nejaky moj prispevok ktorym si protirecim.p4ra napísal:Tak ked vies kolko chyb ma a aku pomoc potrebuje, preco si protirecis sam v temach, ked sa vyjadrujes?
EU
-
mastermind
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznacne som bol hlasovat za vstup do EU a nemyslim ze to budem niekedy lutovat. Bola to super sanca ako sa vyhrabat z toho ekonomickeho trapasu ktori tu bol a este chvilu bude. Verim ze v buducnosti to bude omnoho lepsie, staci sa pozriet na Portugalsko resp. Irsko. Ked som sa v Irsku pytal hocikoho ako vnima vstup do EU, tak som nepostrehol ani naznak nejakeho negativizmu (vsak by boli blazni, ked clovek vidi v TV ako to tu vyzeralo a co je z toho teraz). Jasne ze aj EU ma svoje chyby, to nemozno popierat.
Niekde v tejto teme som cital ze nas EU potrebuje lebo slovakovi zaplati 4-krat menej ako francuzovi. Haha, to je parada. Ked nejaky idiot v zahranici akceptuje mzdu nizsiu ako by v tej istej pozicii mal domaci obcan, tak je to jeho sprostost (ak je niekto nejaky chudak z Filipin tak cert ho ber, ale inak).
To ze som sa konecne po maji 2004 mohol zacat volne pohybovat po Europe a otvorili sa mi moznosti o ktorych som vzdy snival, to je parada. Konecne na mna nejaky brit a ir na pasovej kontrole nevrieska.
Niekde v tejto teme som cital ze nas EU potrebuje lebo slovakovi zaplati 4-krat menej ako francuzovi. Haha, to je parada. Ked nejaky idiot v zahranici akceptuje mzdu nizsiu ako by v tej istej pozicii mal domaci obcan, tak je to jeho sprostost (ak je niekto nejaky chudak z Filipin tak cert ho ber, ale inak).
To ze som sa konecne po maji 2004 mohol zacat volne pohybovat po Europe a otvorili sa mi moznosti o ktorych som vzdy snival, to je parada. Konecne na mna nejaky brit a ir na pasovej kontrole nevrieska.