|
|
|
| Boli ste za clenstvo SR v EU? |
| Ano |
|
58% |
[ 51 ] |
| Nie |
|
18% |
[ 16 ] |
| bolo mi to ukradnuté |
|
12% |
[ 11 ] |
| Nebol som volit |
|
10% |
[ 9 ] |
|
| Celkom hlasov : 87 |
|
| Autor |
Správa |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4686
Zaslal: 22 Dec 2005, 0:52 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Tak ked vies kolko chyb ma a aku pomoc potrebuje, preco si protirecis sam v temach, ked sa vyjadrujes? |
najdi mi nejaky moj prispevok ktorym si protirecim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1074
Zaslal: 11 Sep 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
Tak EU ma svoje vyhody aj nevyhody... napr. tie sankcie za nadprodukciu v polnohospodarstve... Ved ked je niecoho nadbytok, napriklad cukru, tak sa moze predat lacnejsie ne ? Alebo aspon predat niakej inej, chudobnej krajine... Tomuto fakt nerozumiem...
Ale snad ma EU viac pozitiv ako negativ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2121 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
nebol som, pretoze som na to nemal vek, alekeby som mohol siel by som a vyjadril by som svoje ano
ked mam moznost rozhodnut, tak idem. tak to bolo v pripade zupanov a krajskych poslancov, takisto v pripade parlamentu a urcite pojdem aj na komunalne volby, ktore budu myslim v decembri |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zorg Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
Jednoznacne som bol hlasovat za vstup do EU a nemyslim ze to budem niekedy lutovat. Bola to super sanca ako sa vyhrabat z toho ekonomickeho trapasu ktori tu bol a este chvilu bude. Verim ze v buducnosti to bude omnoho lepsie, staci sa pozriet na Portugalsko resp. Irsko. Ked som sa v Irsku pytal hocikoho ako vnima vstup do EU, tak som nepostrehol ani naznak nejakeho negativizmu (vsak by boli blazni, ked clovek vidi v TV ako to tu vyzeralo a co je z toho teraz). Jasne ze aj EU ma svoje chyby, to nemozno popierat.
Niekde v tejto teme som cital ze nas EU potrebuje lebo slovakovi zaplati 4-krat menej ako francuzovi. Haha, to je parada. Ked nejaky idiot v zahranici akceptuje mzdu nizsiu ako by v tej istej pozicii mal domaci obcan, tak je to jeho sprostost (ak je niekto nejaky chudak z Filipin tak cert ho ber, ale inak).
To ze som sa konecne po maji 2004 mohol zacat volne pohybovat po Europe a otvorili sa mi moznosti o ktorych som vzdy snival, to je parada. Konecne na mna nejaky brit a ir na pasovej kontrole nevrieska. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 0:24 Predmet: |
|
|
bol som za  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|