Existuje este laska na cely zivot ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Existuje este laska na cely zivot ?

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

triple napísal:S.T.E.A.L.T.H - viem čo máš na mysli.. keby že tu hocikto napíše niečo také ako ja tak moja prvá myšlienka by bola presne taká istá ako vaša.. je to tým, že sa nepoznáme navzájom a moju priateľku ste v živote nevideli ani ste sa s ňou nerozprávali... som si tým istý pretože ako som vravel mal som viac než zopár báb a asi všetky možné povahy a naučil som sa ich odhadnúť.
samozrejme na 100 % nemôžem tvrdiť že situácia, ktorú opisujete nenastane ale som si istý na celých 99% :)
Tak ja teda dufam, ze naozaj je to tak, a ze nebude mat take myslienky :wink: . Lebo viem ake to je potom, ked si myslis jedno a realita je uplne ina :cry:
BTW sorry za odbocenie od temy
live4life
Novice
Novice

Príspevok od používateľa live4life »

Aby som priamo odpovedal na zadanú otázku: áno aj nie. Všetko záleží na ľuďoch. Ak nejaký vzťah stroskotá, nie je to chyba ani súčasnej doby, ani zaužívaného životného štýlu ako tu bolo spomenuté, ale je to chyba v nás. Ak má láska pretrvať celý život, daný pár musia tvoriť dve polovice jedného celku ktoré sa našli. Nájsť takúto druhú polovicu je pravdaže ťažké, alebo tomu predchádza veľká zhoda náhod. Napriek tomu takéto vzťahy existujú a v nich aj láska na celý život. Ale čo zvyšok? Zvyšok jednoducho tú svoju pravú polovicu nenájde... prejde niekoľkými kratšími vzťahmi a v tom lepšom prípade skončí vo vzťahu v ktorom lásku vystrieda tolerancia a zvyk alebo vo vzťahu ktorý sa dá nazvať partnerstvom, ale nie láskou. Taký je život, ľudia a vzťahy.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ano. som si isty ze moja laska k zenam bude trvat cely zivot.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zmenim svoj prispevok a poviem to takto ,neviem ci existuje vzajomna laska na cely zivot ale som presvedceny o tom ze ak som napr. ja teraz stretol svoju polovicku a citi ku mne to iste ako ja k nej a zmysla podobne tak musi existovat ,som povaha ktora si je vo svojich citoch vzdy ista ,som nekompromisny v tomto ak milujem svoju policku tak ma ani v najhorsom sne nenapadlo ani len uvazovat o tom ze by som ju mal nechat alebo prestat lubit z nicoho nic ako to dost bab dokaze ,hej prava laska existuje len sa musia ludia navzajom najst :)
divoska3333
Amateur
Amateur

Re:

Príspevok od používateľa divoska3333 »

uplink napísal:Jednoduchá odpoveď. Neexistuje láska na celý život. Človek je tvor sebecký a egoistický. Druhý sa Ti vždy zunuje. Potom je to len o cti a oddanosti. Láska je len prchavý jav, ktorý príde a odíde. Pravú Lásku človek nepozná, tú lásku ktorú ľudia poznajú, poznajú len v podobe hormónov a povrchnej súhry ľudských tiel. Vzťah by mal byť rozhodnutie a to pevné rozhodnutie, ktoré by malo predchádzať dlhšie spolužitie dvoch jedincov. Dospelosť vo vzťahu je stav, keď si človek uvedomí že miluje danú osobu, aj keď to v danom momente práve tak necíti. Nedá sa rozhodnúť správne, alebo nesprávne, dá sa len rozhodnúť. Čim skôr si toto človek uvedomí, tým skôr bude štastnejší. Keď Ťa omrzí prvá láska, nehľadaj si druhú, omrzí Ťa aj tá. Ostaň pri prvej a skús znovu rozdúchať plameň vášne a radosti zo vzťahu. Toľko z mojej strany a z mojich skúseností...
hmm ja osm si prave toto uvedomila.. s priatelom som chodila 15 mes a teraz si uvedomujem ze to bolo to najkrajsie obdobie mojho zivota, aj ked sme sa ku koncu uz hadali ale vsetko to krasne prekrylo to nepekne.... uveodmujem si ze nasmu vztahu rozchod prospel lebo sme obaja dospeli ale je mi moc luto ze niesme spolu...
uvedomujem si ze ho lubim... aj ked teraz presne neviem do akej miery sa zmenil ale to zistim :) zatial si spolu piseme a boli sme vonku 2 krat ale na to treba cas...
poradite mi co robit aby sme to niako dali dokopy? ako rozduchat ten ohen vasne ktory medzi nami bol?
Napísať odpoveď