|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1265 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 10:15 Predmet: |
|
|
ako fakt robte si srandu co nikto z vas nepozeral SG-1 na antarktide su 2 zakladne jedna dne nasli Jack so Sam 2 branu a druha Anticka bojova zakladna odkial jack v 7serii 22 casti znicil Anubisovu lod boooze sami neveriaci este by ma zajimalo ci na tej antarktide ty mimaci boli asgardi abo Noxovia pripadne Tolani hmmm to by trebalo zistit neopisal ich ???
BTW nefim ci sa dakto zaujima o lietadla ja ked som mal cca 12 tak ma to dost fascinovalo no proste pocas 2WW jak amici tak fasouni skusali zostrojit lietadla podobne ufo obe strany ich zostrojili akurat ze bolo to dost tazko ovladatelne mimo toho ze po chvilke letu boli vytraseny bo to nebolo vobec stabilne cize buch vi ak ten chlapik daco videl co to vlastne videl a ani nefime aku rusicku tam amici mohli mat ked mu secka elektrika vypadla oni ho zastrasili a on prisel do nemecka a cely vy..raty bledy, si zoberme ze napr mobily v USarmy sa tusim pouzivali od dakych 70 rokov a kedy sa dostaly na verejnost ??? koncom 80 necem vedet cim komunikuju teraz dakou haluskou dade v nose |
|
| Návrat hore |
|
 |
aston Medium Expert

Stav:  Založený: 21.07.2006 Príspevky: 80
Zaslal: 14 Aug 2006, 12:30 Predmet: |
|
|
to je blbost keby tam daco boo tak uz davno to tam najdu
myslim ze pod tym ladovcom neni ziaden zivot akurat ropa a zemny plyn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 13:05 Predmet: |
|
|
| blbost....dajaky sfetovany leteli |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 424 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
na zemi je dosť toho neprebádaného, nezisteného a záhadného...môže to byť pravda ale aj nemusí... avšak toto sa mi zdá až moc hlúpe a nereálne...
btw...k názoru, že ak by tam niečo bolo dávno by sme na to prišli - ak hovoríme o vyššej inteligencii ktorá by tam teoreticky bola u nich by nemusel byť problém maskovať sa pred našou slabou technikou...nepredstavujte si ľudstvo ako vrchol inteligencie a technickej vyspelosti, ale skôr sa zamyslite, či nemôže byť aj niečo vyspelejšie...však si len porovnajte stredovekú a dnešnú spoločnosť....pre dnešného človeka by nebol problém maskovať sa v podzemí stredovekým ľuďom....a potom si úredstavte dnešného človeka a nejakú inteligentnejšiu bytosť povedzme človeka zajtrajška...potom sa vám všetko bude javiť ako možné...
ale tento príbeh ako vravím je podľa mňa hlúposť |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|