Exoticke cestovanie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak take drahe to az nie je. Aj ked ja si stale myslim ze cestovat na vlastnu pest je stale lepsie (a lacnejsie)
Ked to ale porovnam ze taky mesacny tour po indii nepale atd inzeruju za nejakych 4000 AUD tak ked to porovnam ze v novembri asi budem musiet do Japosnka a vyjde ma to nejakych 3000 AUD a to len na tyzden!!!! tak tu nie je co riesit....
Samozrejme to ale nie su jedine naklady co budu spojene lebo ako citam tak vela je polpenzii a bude treba platit este kraviny tu a tam tak nejakych 100 litrov by si trebalo rozhodne pripravit. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Moj sen je ist bicyklom niekam na dovolenku.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

p4ra napísal:Moj sen je ist bicyklom niekam na dovolenku.
fuu, dost odvazne :D ale aby si to v stvrtine cesty nevzdal... :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jackb napísal:ta berem za slovo :D
donesem z IRL cash a auto a pojdeme po stopach mojho bracha do Helsink a do Delty Dunaja, OK? :wink: aj to Albansko moze byt... cital som story daky ceskych studentov z pred asi 10 rokov: zazitok na cely zivot.
cez cestovku je to IMHO take "komercne"... ale urobit si podla netu plan a hladat ubyko a taketo veci, to je asi to co robi aj z cestovania po V. Europe exoticke cestovanie...
Ja teba berem za slovo :D Ale vážne ak doneseš káru tak vyrážame.. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper napísal:Ja teba berem za slovo :D Ale vážne ak doneseš káru tak vyrážame.. :wink:
OK, dohodnute.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sheep napísal:fuu, dost odvazne :D ale aby si to v stvrtine cesty nevzdal... :wink:
Jasne, ze by to nebolo nejako extra daleko, ale uz len z prce by som isiel len na taky Balaton, i ked to absolutne nemusim, no urcite by to bol zazitok.
jackb
Redeemer
Redeemer

profak z mojej byvalej skoly bol na biku na Hore krizov (polsko-litovske pohranicie)... tomu hovorim vykon :shock:
thomik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa thomik »

no mna tiez laka vychodna europa pripadne holandsko, norsko, samozrejme autom na vlastnu past, pre studenta najlepsi sposob a najlacnejsi, hlavne ked ide viac ludi ze je auto plne, potom o moze byt skvele, lepsie jak vyhadzovat takze prechy za cestovky, na nete sa dá nájsť hodne informácií o krajine, co okuknut kde sa zastavit a najlepšie je v danej krajine mat kamarata, pripadne niekoho si najst cez net, staci ked len na jeden den s vami pochodi a ukaze zaujimave miesta. tieto veci som pocul teda, ale určite ma to láka :)
jackb
Redeemer
Redeemer

neotrebujes ani kamarata ba dokonca ani info z netu, staci ti knizka Lonely Planet o danom regione a ides... pre studenta mozno trochu drahsi zdroj informacii,ale na 100% vies ze sa s tym nestratis... :wink:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Jedni znami chodia s touto cestovkou pravidelne kazdy rok na nejaky ten poznavaci zajazd...Tento rok boli v Ciernej Hore + Albansko, byvanie v stanoch preprava kultovymi starymi Mercedesmi (pri jednom transfere sa suchli spätnymi zrkadlami s protiiducim domacim autom toho to tak vytocilo ze sa otocil zablokoval im cestu a strhla sa hromadna bitka :))

Moj sen je ist Landrovermi napriec Afrikou (aj to tam maju v ponuke), ale je to strasne drahe, takze mozno raz ked bude veeela zarabat...
Mari
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mari »

Bubo je fajn, ale nakoniec zistis, ze keby si si kupil knizneho sprievodcu, tak kludne mozes ist aj sam a stoji to menej. :D

*censored by mod*
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

ajaj, poznam tu cestovku aj ked (zatial) len z pocutia, presne ten druh zajazdov by sa mi pacil, nieco na co clovek sice setri niekedy az mooooc dlho ale potom na to nikdy nezabudne :)
a z ponuky si vyberaaaam:
- Thajsko, Malajzia, Singapur
- Kuba

8)

snad im tam uz o par rockov vtrhnem :D
Napísať odpoveď