Exoticke cestovanie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Exoticke cestovanie

Príspevok od používateľa zelovoc »

vcera v robote som na webe nasiel takuto cestovku www.bubo.sk a stravil som asi 2 hodiny cumenim na to ze kde vsade sa da ist. je to cestovka zamerana na poznavacie zajazdy a v ponuke ma napr. iran, sev koreu, antarktidu, novu guineu a pod. nasiel som tam aj zajazd do albanska za par tisic tak som si povedal ze o rok pojdem. niezeby som im chcel robit reklamu ale ma s nimi niekto skusenosti?
laka aj vas taketo cestovanie? isli by ste radsej spoznat nove krajiny nez sa vyvalovat pri mori 12 dni?
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ano laka ma to,ale vacsinou je to dost drahe
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

samozrejme ze je to drahe ale taka albania vychadza na 7500 aj ked sa byva v stanoch ale to mi vobec nevadi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Je to zaujimave, len teraz si nejako neviem vybrat kam by som asi isiel, som skor na architekturu ako divoku prirodu. Ale z toho co maju by som bral asi Island, to mi je najblizsie.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak momentalne kedze som student sa mozem rozhodovat tak akurat podla ceny. dalsi brutus je tam Libanon+Syria - navsteva Damasku a Petry a Iran - Perzia. o tom som uz davno snival a raz si to splnim.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja som uplny fanatik do cestovania a siel by som pozriet hoci aj do Sudanu akurat to stoji dost penazi a hlavne nikto okolo mna nezdiela toto nadsenie az tak aby sme fakt niekde isli a samemu sa mi velmi nechce. Z tejto ponuky sa mi vramci cenovej dostupnosti paci Albansko a Pobaltie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja by som tam nešiel, netúžim sa vidieť v správach o zajatí a mučení.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

zelovoc napísal:samozrejme ze je to drahe ale taka albania vychadza na 7500 aj ked sa byva v stanoch ale to mi vobec nevadi.
mne zas v stanoch by vadilo asi kvoli tomu ze nemam rad spat na zemi.. :(
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

poznam ich, brusil som si zuby na nejaky ich zajazd, myslel som, ze si na neho do konca leta zarobim a pojdem, ale bohuzial. avsak na buduci rok idem na 100%, asi niekam na island alebo niekam, kde je riadna kosa :)
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

mna velmi zaujal jeden poznavaci vylet ktory trva asi mesiac v oblasti Peru, Chille, Brazilia a tak..strasne vela sa tam dalo toho spoznat od pralesa cez pust, sopky, vodopady, domorodcov az do karneval v Riu a plaz Copacabana..
strasne ma nieco take laka, ale je to velmi drahe..ale az raz budem mat dost penazi tak chcem nieco take zazit :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

a ked chcem do krajin s vizovou povinnostou?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak je logicke, ze potrebujes viza, no nie??? A pokial je len medzipristatie v tej krajine alebo prestup na ine lietadlo, tak potrebujes tranzitne vizum.
Sheep
Addict
Addict

hojko napísal:Tak je logicke, ze potrebujes viza, no nie??? A pokial je len medzipristatie v tej krajine alebo prestup na ine lietadlo, tak potrebujes tranzitne vizum.
no tak musia byt tie zajazdy robene dost specialne...pretoze nie kazdy dostane vizum a je dost pracne vybavovat...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tranzitne vizum a pracovne ci turisticke vizum je rozdiel. Pri tranzitnom mas povolenie len na vstup v oblesti lestiska ci checkinu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper napísal:Ja som uplny fanatik do cestovania a siel by som pozriet hoci aj do Sudanu akurat to stoji dost penazi a hlavne nikto okolo mna nezdiela toto nadsenie az tak aby sme fakt niekde isli a samemu sa mi velmi nechce. Z tejto ponuky sa mi vramci cenovej dostupnosti paci Albansko a Pobaltie
ta berem za slovo :D
donesem z IRL cash a auto a pojdeme po stopach mojho bracha do Helsink a do Delty Dunaja, OK? :wink: aj to Albansko moze byt... cital som story daky ceskych studentov z pred asi 10 rokov: zazitok na cely zivot.
cez cestovku je to IMHO take "komercne"... ale urobit si podla netu plan a hladat ubyko a taketo veci, to je asi to co robi aj z cestovania po V. Europe exoticke cestovanie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak take drahe to az nie je. Aj ked ja si stale myslim ze cestovat na vlastnu pest je stale lepsie (a lacnejsie)
Ked to ale porovnam ze taky mesacny tour po indii nepale atd inzeruju za nejakych 4000 AUD tak ked to porovnam ze v novembri asi budem musiet do Japosnka a vyjde ma to nejakych 3000 AUD a to len na tyzden!!!! tak tu nie je co riesit....
Samozrejme to ale nie su jedine naklady co budu spojene lebo ako citam tak vela je polpenzii a bude treba platit este kraviny tu a tam tak nejakych 100 litrov by si trebalo rozhodne pripravit. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Moj sen je ist bicyklom niekam na dovolenku.
Sheep
Addict
Addict

p4ra napísal:Moj sen je ist bicyklom niekam na dovolenku.
fuu, dost odvazne :D ale aby si to v stvrtine cesty nevzdal... :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jackb napísal:ta berem za slovo :D
donesem z IRL cash a auto a pojdeme po stopach mojho bracha do Helsink a do Delty Dunaja, OK? :wink: aj to Albansko moze byt... cital som story daky ceskych studentov z pred asi 10 rokov: zazitok na cely zivot.
cez cestovku je to IMHO take "komercne"... ale urobit si podla netu plan a hladat ubyko a taketo veci, to je asi to co robi aj z cestovania po V. Europe exoticke cestovanie...
Ja teba berem za slovo :D Ale vážne ak doneseš káru tak vyrážame.. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper napísal:Ja teba berem za slovo :D Ale vážne ak doneseš káru tak vyrážame.. :wink:
OK, dohodnute.
Napísať odpoveď