|
|
|
| Autor |
Správa |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 390 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 17:41 Predmet: |
|
|
| jo je to vyrovnané, Dneska to bol skvelý zápas len ma opäť sklamal Manchester, takto sa hrá o titul? ak podajú takýto výkon aj proti Barce v odvete no neviem, neviem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 817 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
Zapas bol skvely s este lepsim vysledkom, fufam ze Manchestu sa este "zadari" a Chelsea vyhra titul ma na to a ak nie titul tak aspon ligu majstrov . Som velmi zvedavy na posledne dve kola Premier league. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 503
Zaslal: 27 Apr 2008, 17:36 Predmet: |
|
|
Chelsea konečne ukázala,že vie hrať aj pekný futbal.
ManU ( škoda iné dodať) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13130 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Apr 2008, 1:21 Predmet: |
|
|
| Velka radost, ze Chelsea vyhrala. Tesil som sa tyzden na futbal, ale potom som nieco dohodol a tak som nemal moznost sledovat. Som rad aspon za vysledok, no ak sa nemylim, tak Manchester je na tom aj tak lepsie a titul by mu uz nemal utiect. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 640 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 28 Apr 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
| Ronaldo opat najlepsiiiiii v anglicku |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 255 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 28 Apr 2008, 20:26 Predmet: |
|
|
| IZZi-BA napísal: |
| Ronaldo opat najlepsiiiiii v anglicku |
to sa dalo čakať, len ma trochu zarazilo, že Cesc bol najlepší mladík, pretože som myslel,že to získa CR čo ma ešte prekvapilo,že v najlepšej 11 ma najviac hráčov arsenal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13130 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 0:32 Predmet: |
|
|
| Ronaldo ziadne prekvapenie. Dnes Adebayor hattrick proti Derby a to nastupoval az na druhy polcas za van Persieho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 575
Zaslal: 29 Apr 2008, 12:33 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Dnes Adebayor hattrick proti Derby |
myslim si ze aj halenar by "hviezdil" proti takemu superovi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2182
Zaslal: 29 Apr 2008, 14:13 Predmet: |
|
|
| Saq.utd napísal: |
| myslim si ze aj halenar by "hviezdil" proti takemu superovi. |
To je celkom zaujimave tvrdenie, kedze hviezdny Manchester sa s nimi vytrapil az az a napokon vyhrali len ubohych 1:0
Zeby Halenar dokazal robit konkurenciu Ronaldovi, Rooneymu a Tevezovi
PS zboznujem tu neuveritelnu subjektivitu niektorych fanusikov Manchestru, taky lofas bol jasnym prikladom vidim ze si sa vybral v jeho slapajach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Zaslal: 29 Apr 2008, 15:25 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
To je celkom zaujimave tvrdenie, kedze hviezdny Manchester sa s nimi vytrapil az az a napokon vyhrali len ubohych 1:0
Zeby Halenar dokazal robit konkurenciu Ronaldovi, Rooneymu a Tevezovi
PS zboznujem tu neuveritelnu subjektivitu niektorych fanusikov Manchestru, taky lofas bol jasnym prikladom vidim ze si sa vybral v jeho slapajach  |
nebud trulo
pre teamy ako derby je hrat s manchestrom united ich finale majstrovstiev sveta.navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo...
ja zboznujem odbornikov typu jožko barmoš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2014 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 16:33 Predmet: |
|
|
kali, vsak Saq.utd je l0f4s3, to este nevies ? pouziva presne tie iste frazy atd ( mozno so mylim, ale skor nie )
TT: Ja to vidim s Reds zle nedobre, predsa len Chelsea ma len BOlton a Newcastle, co je hratelne, sice sa Newcastle zlepsil ale zato ManU s West Hamom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2182
Zaslal: 29 Apr 2008, 18:02 Predmet: |
|
|
| Sag.utd napísal: |
| pre teamy ako derby je hrat s manchestrom united ich finale majstrovstiev sveta.navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo... |
Preco prave s Manchestrom? Co je to bohom vyvoleny tym? Dokonca ani historicky v Anglicku a z anglickych muzstiev v Europe na tom neni najlepsie (druhy po Liverpoole co ta asi musi velmi srat)
A ani neni tomu "tak davno" asi pred 30 rokmi co Derby sa tiez podarilo vyhrat Anglicku ligu. Samozrejme sucasna situacia je uz o niecom inom ale Derby aj napriek tomu jak hraje teraz, nepatri az medzi taku spodinu anglickej ligy ze by boli uplne nadrzany z Fergusonovej jedenastky.
| Sag.utd napísal: |
| navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo... |
Ani v zapase s Manchestrom im o nic nejslo.
| Drago napísal: |
| Ja to vidim s Reds zle nedobre, predsa len Chelsea ma len BOlton a Newcastle, co je hratelne, sice sa Newcastle zlepsil ale zato ManU s West Hamom |
Praveze podla mna ma prijatelnejsich superov. Chelsea to bude mat tazke s Boltonom lebo oni hraju este stale o zachranu a taketo muzstva su velmi neprijemne.
Na druhej strane Manchester caka posledny zapas uz zachraneny Wigan a ak sa nemylim tak Ferguson je velmi dobry kamarat s trenerom West hamu a ak sa pozreme na minulu sezonu ked West ham v poslednom kole musel vyhrat nad Manchestrom ktory uz mal titul v rukach na Old Trafforde, a zazracne vyhrali, tak dvakrat nepoviem ci ten zapas nebude dopredu dohodnuty, koniec koncov West hamu o nic uz nejde.
| Drago napísal: |
| kali, vsak Saq.utd je l0f4s3, to este nevies ? pouziva presne tie iste frazy atd ( mozno so mylim, ale skor nie ) |
Zamyslal som sa nad tym ked som cital jeho prispevky zrejme by bolo asi najlepsie keby nam to on sam ozrejmil kto vlastne je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13552 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 18:17 Predmet: |
|
|
Ozrejmim ti to ja Drago ma pravdu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Zaslal: 03 Máj 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
vsetko je dohodnuteeeeee
jahahahaha
degeŠŠSSSSSS |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 122 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 18:53 Predmet: |
|
|
| Saq.utd napísal: |
vsetko je dohodnuteeeeee
jahahahaha
degeŠŠSSSSSS |
nechapem, co je dohodnute ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|