Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

F.A. Premier league
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
spike97
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 03.11.2007

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 18:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
http://www.sport.aktuality.sk/futbal/zahranicie/grant-obvinuje-rozhodcu-nadrziaval-manchestru-
Ale nie...to už Grant bude ako Mourinho?ten sa po každom neúspechu vyhováral na iných Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 20:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
http://www.sport.aktuality.sk/futbal/zahranicie/grant-obvinuje-rozhodcu-nadrziaval-manchestru-
Grant sa s tym jednoducho musi zmierit a nejake vyhovorky mu uz nepomozu, mal strelit viac golov, jeho chyba, ze hrali tak jak hrali.
Návrat hore
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

ten vypi* by si mal premyslet co hovori
keby aj united remizoval tak furt by sme boli na 1 mieste.
žid arašid
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 22 Máj 2008, 1:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna velmi dobra sezona, na zaciatku zavahania united, vykopnutie Mourinha a skvely start Arsenalu(co viac si clovek mohol priat) Smile
united podaval vcelku vyrovnane vykony celu sezonu, muzstvo skvele postavene a ani tych zraneni klucovych hracov nebolo prilis vela. Skvely teamovy vykon podciarknuty 42 golmi Ronalda, titul+lm absolutne zasluzene..
chelski prekvapivo pod Grantom(ktoremu mimochodom zacina preskakovat takmer tak ako Mourinhovi-vid tlacovku pred finale LM, Avram rozpraval absolutne bludy, ale bludy o vajickach, ktore svojho casu vypustal Jose to aj tak neprekonalo)hrala v urcitych fazach aj futbal, Seva spat do talianskej ligy, kde bude excelovat, na premier league nema..
Arsenal-na to, ze pred sezonou a po odchode Henryho odpisovali gunnerov aj ti najvernejsi, ja som im veril, bez vacsich prestupov, s mladuckym kadrom hrali najkrajsi futbal..vsetko sa to podla mna zlomilo v zapase s nestastnym birminghamom, zranenie slusne rozbehnuteho Dudua, penalta za cisty zakrok a strata dvoch bodov..k tomu zranenia sklenenych chlapcov Rosickeho a Van Persieho, zle vykony Eboueho, Bendtnera..a bolo po sezone...
zapas s AC mam stale na HDD a nikto ma nepresvedci, ze to nebol najlepsi vykon anglickeho muzstva proti superovi takej kvality v historii..vdaka chlapci za 90 minut Smile
lpool ma netrapi..stevie g je vacsi diver ako drogba s ronaldom dokopy..
potesili ma Villa, Everton a trosku aj W-ham...
budem pocitat dni do zaciatku novej sezony Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 25 Máj 2008, 12:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.eurofotbal.cz/clanky/avram-grant-v-chelsea-skoncil-55093/

No Grant podla vsetkoho v Chelsea skoncil, som zvedavi na jeho nastupcu, tipujem to na Rijkarda.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 63, 64, 65
Strana 65 z 65

Prejdi na: