nieco o pc verzii ale ked aj tak pochybujem ze to vide
Majitelia Xbox 360 sa o skutočných kvalitách titulu budú môcť presvedčiť v roku 2008, čo sa týka ostatných platforiem, situácia je zatiaľ veľmi nejasná. Šéf Lionhead sa vyjadril, že sa chce zamerať prvotne na jednu verziu a tú zvládnuť dokonale, a až potom do úvahy prichádzajú iné formáty. Pri predpokladaných kvalitách Fable 2 by však bolo veľkou škodou, keby si tento nádejný skvost nemohla zahrať čo najširšia skupina hráčov.
btw bolo by dobre keby to vyslo na pc 1 sa mi pacila
//piton: najvecsi slovencinar s tebe je
btw: neovlada kazdy gramatiku ako ty (vynimka)
Podla mna je tu teoreticka moznost ze sa Fable 2 objavi pre PC, avsak az za rok, ked si Microsoft uz nebude "podkopavat do vlastnych" noh ako reagovali na otazku preco viac nepodporuju PC platformu. Huntuju na PC hracov aby sa chytili XBOX360 a to im z mojho pohladu nemozem vycitat lebo taky je bussiness.
Dem0n napísal:Podla mna je tu teoreticka moznost ze sa Fable 2 objavi pre PC, avsak az za rok, ked si Microsoft uz nebude "podkopavat do vlastnych" noh ako reagovali na otazku preco viac nepodporuju PC platformu. Huntuju na PC hracov aby sa chytili XBOX360 a to im z mojho pohladu nemozem vycitat lebo taky je bussiness.
V takom prípade bussiness nemám rád. Prečo nelákajú na PS3?
Molyneux přestal odmítat PC verzi Fable 2 a nechce k ní nic říkat, dle jeho slov aspoň zatím, s dodatkem, že konverze jedničky přeci také nebyla ohlášena okamžitě.
Kupene, prejdene... ludia neviem... nepotesim vas... do jednotky som bol nenormalny fanatik... prejdene asi 15 krat. Ale tato dvojka... presiel som to zatial dva krat... ale viac nechcem... nevidim dvovod...
V jednotke... atmosfera pribeh vsetko... nadhera... tunak je pekna grafika a atmosfera... pribeh je koniec... od uplneho zaciatku kazdy debil vie ako sa ta posrana hra skonci... a k tomu je to dokonca este kratsie ako jednotka... rozlahlejsi svet? Mozno kazda lokacka je 5x vacisia ale je ich tam 10x menej (napocital som 13 lokacii... to je veru bieda...) Questy... nic moc hlavna vetva kravina vazne... ostatne su celkom vtipne a da sa na nich zabavit... Ale najviacia cast zabavy na tejto hre je bohuzial vyhodenie do vzduchu resp nejakym allmighty kuzlom/odstrelenie/rozbitie enormnych poctov nepriatelov...
Neviem plny ocakavania z jednotky ma ta hra dost sklamala...
Niesom profi recenzer... hra to je dobra a pekna o tom neni pochyb... ale uz to proste neni Ten Fable.