Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Soviet »

Niekto sa smial, ked som napisal, ze facebook nici vztahy a podobne, no ako mozte vidiet, niesom jediny, ktory mal nanom len nervy :)
http://krimi.cas.sk/clanok/155075/ziarl ... booku.html
Este ze som to zabalil a bez najmensej potreby FB "abstinujem" uz par mesiacov :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Mam QIP Infium JadrisPack ktory je skvely kvoli protokolu facebooku... lenze to co mi na tom vadi je to ze v qip mi fb kontakty ukazuju online ovela viac ako na klasickej fb stranke... ktory pocet je teda spravny? :D ten na stranke, al. qip ? :D lebo napr. ked sa niekto z fb odhlasi tak dlho mi v QIP ukazuje, ze je online a potom po case ukaze, ze je necinny a tak to ostane... popritom je uz daavno offline... takze neviem co stym vlastne... :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Skús nahodiť cez Jabber.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak, tak. Skús cez jabber a ak ani to ti nebude správne zobrazovať tak potom bude chyba zrejme na strane FB. Mne sa tiež častokrát stane, že naraz mi offnu piati ľudia resp. notifikácia na ploche mi to ukáže. Je to zrejme serverom...
eNeS
Light Professional
Light Professional

a ako si to nahodim cez jabber?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak máš vytvorený nickname na FB tak daj login v podobe [email protected], ako password daj heslo. Ak nemáš tak tvoj login je u32493203249034 (vymyslené číslo) a heslo ostáva. Server je logicky chat.facebook.com. Takto to aspoň mne funguje, poskúšaj. ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.facebook.com/help/?ref=drop# ... p?page=824
najdi si "How can I use Facebook Chat through my desktop chat client (eg., iChat, Adium, Pigdin)?"
Soviet napísal:Este ze som to zabalil a bez najmensej potreby FB "abstinujem" uz par mesiacov :)
kolko kamaratov/znamych ti uz nadavalo lebo sa s tebou tazko dohaduje? (je jednoduchsie sa dohodnut na fb kde je dost velka vacsina ludi ako volat s kazdym jednym clovekom)

pravda o Faceboku:
Kdo má FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo nemá FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni mají FB jen proto, aby byli cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni, co nemají FB, jej nemají proto, aby byli cool, je hňup. Všichni ostatní hňupi nejsou.
eNeS
Light Professional
Light Professional

yazoo napísal:Ak máš vytvorený nickname na FB tak daj login v podobe [email protected], ako password daj heslo. Ak nemáš tak tvoj login je u32493203249034 (vymyslené číslo) a heslo ostáva. Server je logicky chat.facebook.com. Takto to aspoň mne funguje, poskúšaj. ;)
uz mi to ide fajn ;) diky... ale vzdy ked sa prihlasim tak mi vyskoci error ze jabber nema zalozky... to ma tak byt? neda sa to nejak spravit aby mi to nevyskakovalo?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nestretol som sa s tým, neviem čo za klienta používaš ale asi ti nepomôžem keďže nemám Win.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mirak2: Ani jeden :) Pred rokom ked nemal skoro nikto FB sa ako ludia dohodovali? Ludi, ktorych skutocne potrebujem mam stale na icq...A ver, ze prichodom FB sa nevytratili.
Ale opytaj sa aj seba..Vyhovuje ti viac, ked ta kazdy "otravuje" na FB, ze nejde mi toto, nemohol by si hento a podobne (chatom, plochou, spravami) a ked im povies, ze nemas cas a podobne, tak si ty ten zly? Ver, ze mne to zacalo liezt na nervy..Ludia, ktory skutocne chcu odomna nieco, tak si mozu predsa dat tu namahu a zdvihnut zadok od PC a vytocit moje cislo no nie? A ak ho nemaju,tak asi to tak ma byt :) Aspon ja som to tak vzdy riesil a aj budem..Tento cim dial viac neosobny styl zivota mi zacina liezt krkom..Ale zas kazdy ma iny nazor na tuto vec..

K tej pravde o FB: Pobavilo ma to, ale ja ho nemam preto, lebo ho nepotrebujem a cas viem aj rozumnejsie stravit..

Ale uz som tisko :P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Alebo inými slovami si antiglobalista. :D Ja si myslím, že je fajn ostať s ľudmi v kontakte takouto formou. Ak ťa nezaujíma čo robia tvoji známi tak to je druhá vec. Na druhej strane chápem, že niekedy sa na tom facebooku riešia fakt pi*oviny v tých statusoch. A takisto je to aj o dobrom "výbere" priateľov. A ešte jeden pohľad na vec. Ak budeš niekde v USA určite budeš kamarátom vyvolávať, že ako sa majú namiesto toho aby si prišiel na net a takto sa s nimi kontaktoval?
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Ludia,
neviete niekto ako sa zrusi ta "skupina" v contakt liste .. co mam ja pod nazvom "Cancel"?
Je tam ze Edit ale to je len na pridanie ludi do toho kontakt listu, nie na vymazanie celeho listu ..
Prílohy
Contakt list.JPG
kajino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kajino »

cawte, mam taky problem s fb, konkretne s fotkami, ktore sa mi nezobrazuju na hlavnej stranke, no mojje naste su, ale ked som sa skusal pozret z kamosovho konta tak takisto mu ich tam nezobrazili a ide len o fotky, statusy skupiny atd idu bez problemov, neviete poradit?
arietiqe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa arietiqe »

ako spravím aby sa mi video zobrazilo v profile (tam ako aj fotoalbumy)
vďaka za odpoveď
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dobré ráno
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Je nejaka moznost pripojit sa na FB aj z normalneho mobilu jak SE K810i cez wap alebo tak ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

m.facebook.com
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

cawte dal som si spravyt na fb quiz The Top 5 List

no ked som dal vyhodnotit nic mi nezobrazi co stim moze byt skusal som ces chrome,opera,ex,mozilu a nic segre to ide nemozem mat neco blbo nastavene v ucte???
Prílohy
Screenshot 2010-03-14_23-10-52.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Facebook Purity v poslednom case vydal par novych verzii, ta posledna je 2.8 a prinasa doriesene niektore funkcie a vyladenia. Stahovat mozete tu: http://steeev.site50.net/fbpurity/
Napísať odpoveď