Facky zivota

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

:cry: Za ten krátky môj život ich bolo niekoľko..v 12 rokoch keď mi zistili celiakiu...dosť ma to obmedzuje v spoločenskom živote(viem že sú horšie veci,ale pre mňa je to strašné),pred dvom týždňami,keď sa obesil otec môjho uja,ktorý je zasnúbený s mojou tetou..(nedávno som ho videl šťastného)..ďalšia, keď moja láska ma nechala bez rozumného vysvetlenia....alebo...nikdy som nevidel môjho starkého z otcovej strany... :(
lolop
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lolop »

facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

lolop napísal:facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
no comment

K tým fackám. Mám skúsenosť, čím odolnejšie sa k tým fackám staviame, tým niekto z hota fackuje silnejšie. Asi je to pre niekoho bohovská zábava, ale za velkých ludí považujem hlavne tých, čo sa dokážu znova a znova otočiť a ísť dalej a čakať dalšiu , možno tvrdšiu .... :? :idea:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lolop napísal:facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo
hm ? to myslis vazne ? prosim ta ty si asi ziadnu facku od zivota nedostal..tak to tu nepis..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jackb napísal:cely moj zivot je plny faciek:
ked som sa narodil na mamu a mna sa vykaslal otec, pol roka potom zomrela na rakovinu a pred 6 rokmi mi zomrel nevlastny otec... :(
no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny :happyrespect: fakt, mna by polozilo pod ciernu zem.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

2Pacaveli napísal:no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny :happyrespect: fakt, mna by polozilo pod ciernu zem.
Neboj sa, to 99.9 % ludi
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Najväčšia facka v mojom živote bola asi ta keď ma môj bývalý priteľ sklamal nikomu to neželam.Som veľmi rada že sa to skončilo tak ako sa to skončilo a nestala som sa obeťou znasilnenia :( :( :(
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ja som este nedostal si myslim ziadnu facku od zivota. Nestazujem sa ale. :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

rata sa to ked vas oseru nejaky ludia ktorym ste verili? :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

pred rokom a bola taka silna ze nanu nezabudnem do konca ziivota....to je vec za ktoru by som si najradsej ublizil.......som bol strasne sprodty debil.....
EDIT:pre retardov......nemyslim CUT WRIST ANI KILL MY SELF.....OK??tim slovom som myslel ako ublizit ako ze facku aby som si vtedy hlavne uvedomil ze aky som ko*ot.....
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No tak v tomto roku mi umrel jeden s dobrých kamaratov s ktorým som vyrastal od školky. :(
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som dostal najvetsiu facku ked mi v naruci zomrel oco este teraz sa stoho neviem spametat napchavam sa liekmi.. ale tych faciek som dostal viac ale to je asi najvetisa ktora ma do konca zivota bude sprevadzat
Brano222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brano222 »

No tento rok bolo tych faciek dost. V aprili mi zomrel moj super stryko( a bol mi ovela blizsi ako moj otec), potom v juni v ten isty den mama aj stara mama a o mesiac neskor dalsi stryko. Okrem toho som sa nedostal na skolu, na ktoru som chcel ist (uz 2.x). Mam dojem ze stracam uz aj kamaratov, ktori maju na mna viac menej len vyhradenych par hodin mesacne. Ale aj po tomto vsetkom si stale myslim a dufam, ze pride nejaky zvrat a konecne ma to nestastie opusti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete.

Okrem toho podvod od osoby, od kt. by som to nikdy necakal, a o kt. som si myslel, ze ma miluje tak, ako ja ju. Toto ma sprevadza dodnes..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

p4ra napísal:Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete.
vitaj v klube az na to, ze v mojom pripade ide o futbal.. nema niekto zdrave chrupavky do kolien? kupim
Napísať odpoveď