|
| Autor |
Správa |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 379
Zaslal: 25 Mar 2007, 13:25 Predmet: |
|
|
Za ten krátky môj život ich bolo niekoľko..v 12 rokoch keď mi zistili celiakiu...dosť ma to obmedzuje v spoločenskom živote(viem že sú horšie veci,ale pre mňa je to strašné),pred dvom týždňami,keď sa obesil otec môjho uja,ktorý je zasnúbený s mojou tetou..(nedávno som ho videl šťastného)..ďalšia, keď moja láska ma nechala bez rozumného vysvetlenia....alebo...nikdy som nevidel môjho starkého z otcovej strany...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lolop Medium Expert

Stav:  Založený: 15.06.2005 Príspevky: 133 Bydlisko: Atlantyda Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2007, 19:32 Predmet: |
|
|
| facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
d4nt3 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 178 Bydlisko: Zabudnutý raj pokoja .. Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 15:25 Predmet: |
|
|
| lolop napísal: |
| facku od zivota...ked mi zomrel moj oblubeny psik a o mesiac za nim zomrel moj zajac no asi vtedy... ale kupil som si noveho psika a to mi velmi pomohlo |
no comment
K tým fackám. Mám skúsenosť, čím odolnejšie sa k tým fackám staviame, tým niekto z hota fackuje silnejšie. Asi je to pre niekoho bohovská zábava, ale za velkých ludí považujem hlavne tých, čo sa dokážu znova a znova otočiť a ísť dalej a čakať dalšiu , možno tvrdšiu ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1293
Zaslal: 23 Júl 2008, 16:21 Predmet: |
|
|
| lolop napísal: |
hm ? to myslis vazne ? prosim ta ty si asi ziadnu facku od zivota nedostal..tak to tu nepis.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3333 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
cely moj zivot je plny faciek:
ked som sa narodil na mamu a mna sa vykaslal otec, pol roka potom zomrela na rakovinu a pred 6 rokmi mi zomrel nevlastny otec...  |
no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny fakt, mna by polozilo pod ciernu zem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 282 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 18:07 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
no do pi*e, tak to ti patri moj uprimny fakt, mna by polozilo pod ciernu zem. |
Neboj sa, to 99.9 % ludi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabcsu Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.07.2008 Príspevky: 37
Zaslal: 23 Júl 2008, 18:33 Predmet: |
|
|
Najväčšia facka v mojom živote bola asi ta keď ma môj bývalý priteľ sklamal nikomu to neželam.Som veľmi rada že sa to skončilo tak ako sa to skončilo a nestala som sa obeťou znasilnenia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xXPAINKILLERXx Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 342 Bydlisko: <CENSORED> Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 18:49 Predmet: |
|
|
Ja som este nedostal si myslim ziadnu facku od zivota. Nestazujem sa ale.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2121 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 19:51 Predmet: |
|
|
rata sa to ked vas oseru nejaky ludia ktorym ste verili?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 23 Júl 2008, 19:54 Predmet: |
|
|
pred rokom a bola taka silna ze nanu nezabudnem do konca ziivota....to je vec za ktoru by som si najradsej ublizil.......som bol strasne sprodty debil.....
EDIT:pre retardov......nemyslim CUT WRIST ANI KILL MY SELF.....OK??tim slovom som myslel ako ublizit ako ze facku aby som si vtedy hlavne uvedomil ze aky som ko*ot..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 23 Júl 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
No tak v tomto roku mi umrel jeden s dobrých kamaratov s ktorým som vyrastal od školky.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mathews Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 193 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
| ja som dostal najvetsiu facku ked mi v naruci zomrel oco este teraz sa stoho neviem spametat napchavam sa liekmi.. ale tych faciek som dostal viac ale to je asi najvetisa ktora ma do konca zivota bude sprevadzat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brano222 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2007 Príspevky: 13
Zaslal: 28 Júl 2008, 10:55 Predmet: |
|
|
| No tento rok bolo tych faciek dost. V aprili mi zomrel moj super stryko( a bol mi ovela blizsi ako moj otec), potom v juni v ten isty den mama aj stara mama a o mesiac neskor dalsi stryko. Okrem toho som sa nedostal na skolu, na ktoru som chcel ist (uz 2.x). Mam dojem ze stracam uz aj kamaratov, ktori maju na mna viac menej len vyhradenych par hodin mesacne. Ale aj po tomto vsetkom si stale myslim a dufam, ze pride nejaky zvrat a konecne ma to nestastie opusti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6648 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2008, 0:28 Predmet: |
|
|
Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete.
Okrem toho podvod od osoby, od kt. by som to nikdy necakal, a o kt. som si myslel, ze ma miluje tak, ako ja ju. Toto ma sprevadza dodnes.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 592 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2008, 0:54 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete. |
vitaj v klube az na to, ze v mojom pripade ide o futbal.. nema niekto zdrave chrupavky do kolien? kupim |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|