|
|
|
| Autor |
Správa |
ferks Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 99 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 19 Okt 2006, 19:40 Predmet: FAKE alebo REAL Megaupload/Share.am/Sexuploader Link Grabber |
|
|
na lamkach v teme k tomuto programu napisal uzivatel Toxikoman toto:
| Citácia: |
ferks - to nie je tvoj program...ty si ho len upravil  |
a neskor:
http://www.lamky.net/viewtopic.php?p=213994#213994
| Brian napísal: |
| Nie vtipny.... absolutne odveci... skus ešte napisať že link grabber naprogamoval nejaký američan, a ferks iba doplnil svoj nick a dole odkaz na lamky.net... |
Urcite hej...lebo tento program funguje uz pekne dlho...Ferks ho nasiel na nete a troxa upravil a hodil sem...Je to ten isty program (MegaUpload/Share.am/SexUploader Link Grabber) aky je v celom svete....Mysli si co chces ..mysli si ze Ferks ho vytvoril je mi to jedno ja viem svoje,, mozes si mysliet ze Ferks ho spravil prvy a teraz v celom svete od neho kopiruju tento program...haha...Je mi to jedno....Myslis si ze lamky.net sleduje amerika, a cela europa ? .. LooL...na toto forum akorat chodia slovaci....Chapes ? neni mozne aby to pozerali americania alebo bohvie kto... keby to chceli skopirovat tak upravia aspon dizajn aby sa to nepodobalo...heh lenze to vytvoril iny profik co v tom bezi...Nie ferks...Si daj do googla vyhladat vyraz :'' MegaUpload/Share.am/SexUploader Link Grabber'' ...sa poseres kolko linkov najdes na nete...Alebo si daj vyhladat ''MegaUpload Link Grabber'' ...to mas to iste , A si zober tak ,je to v anglictine aj.. neverim tomu ze to este aj prekladal pre anglicanov ten program !!!! (vid. uvodne screeny programu na prvej strane)
boze ...a to nepisem len tebe ale pisem to vsetkym **** co ohovaraju za chrbtom,, (vedia ktory).
Ja nemam nic proti Ferksovi , ja ho uznavam ako skuseneho programatora lebo sa vyzna v tom vazne, ale neverim tomu aj keby som mal dostat gulku do hlavy aj tak tomu nebudem verit...Mimochodom bol som medzi prvymi co za tento program Hlasovali DAKUJEM...!!! Peace pre vsetkych modov |
takze Toxikoman ked ti dojdu tabletky na hlavu si toto precitaj:
| Ferks ho nasiel na nete a troxa upravil a hodil sem |
posli link, alebo screen na povodny program, lebo ja som ho este nevidel
| Je to ten isty program (MegaUpload/Share.am/SexUploader Link Grabber) aky je v celom svete....Mysli si co chces ..mysli si ze Ferks ho vytvoril je mi to jedno ja viem svoje,, mozes si mysliet ze Ferks ho spravil prvy a teraz v celom svete od neho kopiruju tento program...haha...Je mi to jedno....Myslis si ze lamky.net sleduje amerika, a cela europa ? .. LooL...na toto forum akorat chodia slovaci....Chapes ? neni mozne aby to pozerali americania alebo bohvie kto... keby to chceli skopirovat tak upravia aspon dizajn aby sa to nepodobalo...heh lenze to vytvoril iny profik co v tom bezi...Nie ferks...Si daj do googla vyhladat vyraz :'' MegaUpload/Share.am/SexUploader Link Grabber'' ...sa poseres kolko linkov najdes na nete...Alebo si daj vyhladat ''MegaUpload Link Grabber'' ...to mas to iste |
program je Freeware cize volne siritelny a z mojej stranky si ho uz stiahlo vyse 16801 ludi, ktori to mohli kdekolvek reuploadnut, napisat recenziu, popripade dat na ine forum. ako som to spravil aj ja, Linkman, prispel k tomu aj jonathan.davis.com, a vela inych, ktori ma ziadali o povolenie umiestnit moj program na ich strankach(forach)
domovska stranka programu je
niektore stare verzie programu sa mozu odkazovat na stary host
(, ktory je uz zruseny, lebo neviem preco mi zabanovali account) a este aj na nieco ako
, alebo tak nejak, ktory tiez zrusili, lebo poskytovatel skrachoval.
| A si zober tak ,je to v anglictine aj.. neverim tomu ze to este aj prekladal pre anglicanov ten program !!!! (vid. uvodne screeny programu na prvej strane) |
Stare verzie boli iba v slovenskom jazyku, anglictinu som pridal kedze bol zaujem aj z inych krajin.
a radovi uzivatelia ani netuasia kolko beta verzii bolo vydanych, kym sa dosiahla finalna verzia, medzi najcastejsich betatesterov patril Joker, ktory aj nadajle pomaha v testovani inych projektov ako napr (Universal Uploader)
a ak mas aj nadalej pochybnosti o pravosti programu, nepis iba svoje domnieky, ale daj dokaz (screen, alebo priloz subor), ktory bude za par sekund bez problemov vyvrateny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14510 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 19 Okt 2006, 19:42 Predmet: |
|
|
| a preco to tu riesis? Vyries si to s nim sukromne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|