|
|
|
| Autor |
Správa |
cheopko Medium Expert

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Namestovo-Trnava Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 13:59 Predmet: Fakt velky problem!!!! |
|
|
Ahojte vsetci odbornici!
Mam jeden velky obrovsky problem. S nicoho nic mi zamrzne pc a vypne takzvana modra smrt. Proste stava sa to v tedy ked napalujem alebo surfujem alebo surfujem. Niekedy sa ani nemusi robit viac aplikacii naraz proste zamrzne disk slabucko pocut to ako sekne a dost a na diodke svieti slabucko cervena ledka. Potom nastane offnutie. Skusal som instalaciu noveho winu vsetko mozne. Ked nahodim novy win nainstalujem tam noda ktory mi hlasi ze je poskodena cast mbr alebo ako sa to cita vlastne poskodena cast karnelu v tomto sa moc nevyznam. Kupil som aj novy disk ale problemy stale pretvavaju, som uz stoho nestastny pretoze je to dost zle ked nieco robim a zrazu sek a vypne. Niekedy potom mi nechce nacitat ani dsik musim ho odpojit a opat zapojit. Potom sa to rozbehne. Pc dokaze ist niekedy aj tyzden bez toho aby sa chyba prejavila no niekedy aj 3x denne. Najprv som si myslel ze sa prehrieva pc dal som ventilatory no nic.
Ja by som vas prosil ak mal niekto podobny problem nech mi prosim napise pripadne aj cez icq 251-866-577 som ochotny aj zaplatit za pomoc ktora to vyriesi. Fakt je to najhorsie co sa mi mohlo stat. Existuje nejaky sotf alebo nieco co by mi pomohlo to pomoct vyriesit??? Prosim poradte mi!!!!!!
Dik moc vsetkym |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3651 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14718 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 14:12 Predmet: |
|
|
Pravidla - bod 19  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|