hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovila nebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)
No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
KoCi napísal:hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovila nebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)
No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
Vydrz Na zaciatku ma to tiez neoslovilo, ale potom prisiel prvy quest (pre tu zensku v Megatone, co pise Survival guide) a to ma strasne chytilo. Na suboje pouzivam VATS, je to efektnejsie a efektivnejsie
tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiou Ten quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
KoCi napísal:tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiou Ten quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
No hej...zaciatky su tazke, prave preto treba hned robit vsetky postranne questy, aby si cim skor nabral levely. Navyse v trojke si mozes perk vybrat na kazdom leveli, co hru este dost zjednodusuje oproti predchodcom.
Inak pri boji ti odporucam v real time prebehnut co najblizsie k nepriatelovi a potom si cupnut a cez VATS utocit na hlavu
mám problém v hre mi nejde zvuk mám verziu z TL inštalácia prebehla po rusky crackol som hodil som češtinu všetko ide v hre vpoho ale zvuk vobec nejde a mám ho nastavený naplno vypol som aj ffdshow ale zvuk nešiel ani predtým neviete čo s tým može byť? pls a ešte dodám že v menu mi zvuk ide ale akonáhle zapnem hru nič nepočujem
verzia od reloaded crack nepotrebuje pustí to aj bez neho ale skúšal som aj s crackom ale výsledok ten istý zmeny asi ani nie ptže som reinštalol hru a ajtak
Emkej napísal:teraz mám iný problém stále keď zapnem hru mi vyskočia 2 errory
nedostanem sa ani do menu neviete náhodou čo s tým pls? mám verziu od reloaded
Ja mam iny problem Dam mount a nic to nespravi ako keby dvd neexistovalo.. robi mi to iba na Viste na XP to ide w pohode lenze na notebooku mam xp a aj intel grafiku
poi napísal:Ja mam iny problem Dam mount a nic to nespravi ako keby dvd neexistovalo.. robi mi to iba na Viste na XP to ide w pohode lenze na notebooku mam xp a aj intel grafiku
Ja som to mountoval cez Daemon tools a vsetko ide v pohode, co mas za program?
deamon tols aj alcohol.. proste na PC kde mam na tom konfiguraciu sa to sprava ako poskodeny subor a na notebooku to to iso otvori normalne bez problemov a us ma to dost hneva
pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
Mas to medzi zbranami, tak si to zober do ruky a buchaj po potkanoch
dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
je to tam pomenovane ako OBUSOK ....taka bakula je to