Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovila :( nebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)

No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

KoCi napísal:hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovila :( nebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)

No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
Vydrz :) Na zaciatku ma to tiez neoslovilo, ale potom prisiel prvy quest (pre tu zensku v Megatone, co pise Survival guide) a to ma strasne chytilo. Na suboje pouzivam VATS, je to efektnejsie a efektivnejsie :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiou :) Ten quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena :D za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
Gothar
Moderátor
Moderátor

KoCi napísal:tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiou :) Ten quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena :D za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
No hej...zaciatky su tazke, prave preto treba hned robit vsetky postranne questy, aby si cim skor nabral levely. Navyse v trojke si mozes perk vybrat na kazdom leveli, co hru este dost zjednodusuje oproti predchodcom.
Inak pri boji ti odporucam v real time prebehnut co najblizsie k nepriatelovi a potom si cupnut a cez VATS utocit na hlavu :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Padanie vyrisene!
Staci [ak mate samozrejme verziu od Skulptura] tak stiahnut FinalFix! :P
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

mám problém v hre mi nejde zvuk mám verziu z TL inštalácia prebehla po rusky crackol som hodil som češtinu všetko ide v hre vpoho ale zvuk vobec nejde a mám ho nastavený naplno :( vypol som aj ffdshow ale zvuk nešiel ani predtým neviete čo s tým može byť? :) pls a ešte dodám že v menu mi zvuk ide ale akonáhle zapnem hru nič nepočujem :(
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

da sa pokracovat v hrani aj po dokonceni hlavneho pribehu?tak ako vo fallout 2..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

marcus-16 napísal:da sa pokracovat v hrani aj po dokonceni hlavneho pribehu?tak ako vo fallout 2..
zial nie
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ani za toho šlaka nemôžem do hry dostať češtinu... Je možné že to na mojej verzii hry nepôjde? :-/
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

teraz mám iný problém stále keď zapnem hru mi vyskočia 2 errory :(
nedostanem sa ani do menu :( neviete náhodou čo s tým pls? :) mám verziu od reloaded
Prílohy
er2.JPG
er1.JPG
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mas tam funkcny crack? Ten co si tam aml predtym? Robil si nejake zmeny?
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

verzia od reloaded crack nepotrebuje pustí to aj bez neho ale skúšal som aj s crackom ale výsledok ten istý :( zmeny asi ani nie ptže som reinštalol hru a ajtak :(
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Tak prejdene,ked idete len po hlavnej dejovej linii tak je to kratke.Questy to urcite dost predlzia.Dej je super...

Neviete niekdo kde si aspon precitam ine mozne konce?
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Emkej napísal:teraz mám iný problém stále keď zapnem hru mi vyskočia 2 errory :(
nedostanem sa ani do menu :( neviete náhodou čo s tým pls? :) mám verziu od reloaded
Skus znizit detaily mne to pomohlo.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

Ja mam iny problem :) Dam mount a nic to nespravi ako keby dvd neexistovalo.. robi mi to iba na Viste na XP to ide w pohode :/ lenze na notebooku mam xp a aj intel grafiku :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

poi napísal:Ja mam iny problem :) Dam mount a nic to nespravi ako keby dvd neexistovalo.. robi mi to iba na Viste na XP to ide w pohode :/ lenze na notebooku mam xp a aj intel grafiku :(
Ja som to mountoval cez Daemon tools a vsetko ide v pohode, co mas za program?
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

deamon tols aj alcohol.. proste na PC kde mam na tom konfiguraciu sa to sprava ako poskodeny subor a na notebooku to to iso otvori normalne bez problemov a us ma to dost hneva

Nikto nic?:(((
dufusak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dufusak »

pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
Mas to medzi zbranami, tak si to zober do ruky a buchaj po potkanoch :)
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
je to tam pomenovane ako OBUSOK ....taka bakula je to
Napísať odpoveď