Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

poi napísal:Ja mam iny problem :) Dam mount a nic to nespravi ako keby dvd neexistovalo.. robi mi to iba na Viste na XP to ide w pohode :/ lenze na notebooku mam xp a aj intel grafiku :(
Ja som to mountoval cez Daemon tools a vsetko ide v pohode, co mas za program?
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

deamon tols aj alcohol.. proste na PC kde mam na tom konfiguraciu sa to sprava ako poskodeny subor a na notebooku to to iso otvori normalne bez problemov a us ma to dost hneva

Nikto nic?:(((
dufusak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dufusak »

pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
Mas to medzi zbranami, tak si to zober do ruky a buchaj po potkanoch :)
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

dufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
je to tam pomenovane ako OBUSOK ....taka bakula je to
dufusak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dufusak »

Diky moc chlapi...Dudas-karma + :)
GothaR - Aj tebe + ale asi ti je to nanic ako pozeram :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

dufusak napísal:Diky moc chlapi...Dudas-karma + :)
GothaR - Aj tebe + ale asi ti je to nanic ako pozeram :lol:
No na zaciatku to usetri dost nabojov, staci raz trafit a utek, potom hned zdochne :)
PS: Uz mam Tesla Armor :D
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

nemáte problém s tým že by to padalo? hodí to že pameť nemôže byť read a padne. Mám tu verziu od skullptury....

edit: ten fix som samozrejme použiť, takisto znižil detaily, verzia je najnovšia 1.0.0.15
Dudas50
Medium Star
Medium Star

mne to v niektorich lokaciach pada ale neviem preco.... :smt104
normalne mi resetne komp
verziu mam do reloaded
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

aj mne sa to obcas zasekne a pise ze program prestal reagovat, jednoducho musim restartnut hru a ide to zase vsetko ok...neviem cim to je..niekomu to pada, niekomu nie..

btw mam verziu od reloaded
Dudas50
Medium Star
Medium Star

treba kupit origos a urcite pojde pohode..... :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

krista po 26hernych hodinach to mam prejdene cca 16 lvl.... power armoru a teslaarmoru som si moc neuzil..... ked som zacal mat naboje tak zrazu nebolo treba moc strielat lebo to riesili brotherhood of steel :D:D:D mam pocit ze mi daco uslo.... aspon zopar lokacii a side questov....
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ja som pred finale loadol naspat a zacal som teraz plnit vsetky mozne postranne questy, vtedy sa to este troska predlzi
k padaniu, na notebooku na 8600GT mi obcas hra sekne, zbesilo zacne tocit disk a potom sa rozbehne, ale s tym detailom, ze mi podtaktuje graficku, takze je hra nehratelna. take save & exit a potom load, niekedy sa to stane po chvilke hrania a niekedy aj niekolko hodin je klud
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stenky napísal:krista po 26hernych hodinach to mam prejdene cca 16 lvl.... power armoru a teslaarmoru som si moc neuzil..... ked som zacal mat naboje tak zrazu nebolo treba moc strielat lebo to riesili brotherhood of steel :D:D:D mam pocit ze mi daco uslo.... aspon zopar lokacii a side questov....
Hehe no ja mam tusim 35 hodin a tesla armoru aj municie si uzivam dost :) Ale uz mam pocit, ze sa to chyli ku koncu. (uz mam GECK)

//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 13:19 )
Tak prave po 35 hodinach a par minutach to mam dohrane :) Ten suboj s robotom po boku mi chvilami pripadal ako diskoteka, kedze mi to vyslo na vecer :D
Z hry mam dobry pocit, no koniec mi prisiel nedomysleny:
SPOILER
Bol som nadopovany Rad-Xom, takze by som v pohode prezil, navyse som mal pri sebe este RadAway. Vlastne toto jedine ma na celej hre sklamalo.
PS: koncil som na 18. leveli, do 19ky mi chybala este polovica.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Dudas50 napísal:treba kupit origos a urcite pojde pohode..... :D
ono to pada aj s origom,cital som to v nejakej recenzii :wink: takze asi chyba hry
Stenky
Professional
Professional

GothaR napísal:SPOILER
no ten koniec troska vzal aj mna.... predstavoval som si to inak. malinko hracich hodin mi to zabralo to ma mrzi. lebo nesiel som cisto na hlavnu dejovu liniu. dost som sa hral aj s postrannymi questami. ale hold, ked ten quest za clovekom nedojde sam, tazko sa hlada.... najma v tych neprehladnych mestach (v Little Lamplight som bludil asi hodinu a nic som nenasiel, proste obrovske takmer prazdne miesto.....) a hlavna linia ma do moc lokacci neposlala (napr taky F1 a F2 sa clovek tahal z mesta do mesta a ked uz to v jednom koncilo tak ho to pomaly poslalo do dalsieho)

tu som mal pocit ze beham medzi 2-3 mestami a keby som bol fakt ignorant tak to mam pod 20h zahrate.... ked chce clovek viac, musi si to sam najst a obehat....
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

instalovali ste tam uz nejake mody?
(napr.http://www.fileplanet.com/194521/190000 ... -Pack-v1.0)
..hlavne ma zaujma ten level cap..ide to snimi bez problemov?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Prílohy
456.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

No z casti ma pravdu, ale sam priznava, ze ho ta hra bavila. Na druhej strane je tam na konci dobra zmienka o tom, ze latka pre sucasne hry je polozena velmi nizko.
Mna to tiez bavilo, jednoduche oddelenie koncov ma zarazilo a nemoznost pokracovania urazila, lebo som pokracovat mohol vdaka liekom (to som pisal vyssie v spoileri).
Leveldesign opisuje ako zmateny, ale podla mna to pridavalo trochu realistickosti, pretoze v realnom svete tiez nemas presne vyznacenu trasu kadial ist, ale treba preskumat kazdu miestnost. No tiez ma zaujali tie elektronicke pristroje kade tade, ktore by ani nemali fungovat.
S clankom sa stotoznujem tak na 50%, no velmi si kritizovat nedovolim, pretoze hra ma naozaj bavila a to je hlavne. Pokazili to hlavne tym, ze po ukonceni hlavneho pribehu sa neda pokracovat.
//Stenky: presne tak, po dohrani a loadnuti pred finalnym questom ma tiez nebavilo behat po mape a hladat, je to skoda.
Stenky
Professional
Professional

Tento clovek to zhrnul cele...... do bodky a na 100% Uplne sa v jeho clanku vidim
GothaR napísal:S clankom sa stotoznujem tak na 50%, no velmi si kritizovat nedovolim, pretoze hra ma naozaj bavila a to je hlavne. Pokazili to hlavne tym, ze po ukonceni hlavneho pribehu sa neda pokracovat.
aj mna bavila lebo to vyzeralo ze sa to pocas hrania ubera dobrym smerom.
26h co som pri tom stravil ma dost bavilo, ta posledna hodina ked som zrazu dostal facku a zacal som tusit ze to ide skoncit v momente ked som mal pocit ze sa to akurat zacalo rozbiehat tak som mal v momente zmiesane pocity.
ked to skoncilo dost povedzme "nie zrovna prepracovanym" sposobom (mozno som staromodny ale cakal som daco velke ako Franka Horrigana a nie ze vbehnem do miestnosti dam 2 vojakov enklavy za 15 sekund 5 ranami do hlavy a toho Colomba v balonaku na 3 rany do lebky) tak som uplne stratil chut (iked ma napadlo si to loadnut pred tym nez som vletel do miestnosti z ktorej ma to uz nepustilo von) hrat to dalej. absolutne ma nebavilo behat po lokaciach ktore som nestihol preskumat a zacat cokolvek riesit.....
Prílohy
zhrnutie.GIF
(4.18 KiB) 255 stiahnutí
Napísať odpoveď