evee napísal:podla mna to bude mat este lepsi engine..ved do marca to je 4 mesiace a urcite sa to predlzi tak na jun a to bude podla mna novy engine
niekto tu nevie citat , tak ako napisal Kosh vyssie FC2 ma svoj vlastny engine DUNIA:
Leccos z toho sice bylo k vidění již v poslední předváděčce, přesto herní engine pojmenovaný Dunia (což ve svahilštině znamená "svět") nabízí neuvěřitelnou podívanou.
co viem tak bol odlozeny a ma vyjst najskor na vianoce, ale nepocital by som s tym
... ve skutečnosti hra ani zdaleka taková, jak vypadala na novinářských prezentacích, a navíc prý neběží plynule ani na těch nejvýkonnějších PC současnosti, jimiž jsou vybaveni vývojáři. Proto se prý nyní drasticky předělává a proto také byla odložena z již dříve nepravděpodobného jara minimálně na Vánoce.
nechutny spammer.. nevies pouzit google ? (nic by som nepovedal keby to bolo prvy alebo druhy mozno treti krat.. ale ty toto robis ako keby naschval, a tiez aj na lamkach to iste)
najdene za 2 sekundy http://www.tothegame.com/pc-4062-far-cr ... html[quote]
UK RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | US RELEASE: 25-Nov-2008 (Upcoming)[/quote]
Šu-Do napísal:nechutny spammer.. nevies pouzit google ? (nic by som nepovedal keby to bolo prvy alebo druhy mozno treti krat.. ale ty toto robis ako keby naschval, a tiez aj na lamkach to iste)
najdene za 2 sekundy http://www.tothegame.com/pc-4062-far-cr ... html[quote]
UK RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 28-Nov-2008 (Upcoming) | US RELEASE: 25-Nov-2008 (Upcoming)
[/quote]sudo za takychto okolnosti s tebou suhlasim... Su tu len 3 strany ktore kazdy prebehne kratko.... S tym ci niekto nevie pouzit google moc nesuhlasim pretoze niektory ani nevedia co tam napisat. ... Ja sa tiez casto pytam ale ak je v topicu 12-13 stran... Vtedy sa mi skutocne nekce prelietavat topic cely a hladat datum... kazdopadne ja si v google vyhladat obcas tiez viem
Dufam ze sa to neposunie niekedy na rok 2009 pretoze povodne to malo byt v Marci
//jj sudo ja to chapem ja som len kcel povedat ze ja sa tiez zviknem pytat a ked niekto pride na forum a uvidi ze tu sa zdrbava za opytanie tak sa radsej neopyta
No je pravda že už ma začína srať - aby niečo písal k veci som NEVIDEL, akurát na lamkách raz niekto niečo chcel upnúť a napísal že to ešte nevyšlo. Inak píše samé, pardon za výraz, chu oviny.
oficialne UbiDays zacinaju az zajtra ale VIP novinary si mohli zahrat level z tejto hry ....sice to je shadycam ale aspon neico...UbiDays este len zacinaju takze sa mame na co tesit co nove nam tato spolocnost chysta [13 minut hraní Far Cry 2 na UbiDays]
hlavne z toho posledeho videa sa mi to zda take nijake...mozno to hral na nejakej konzole ale ak na pc tak protivnici su az prilis tupi..a on hral jak kripel..aj celkovo take divne napr ze auto preradi v zlomku sekundy z jednotky na spiatocku apod...zatial to vyzera tak ze crysis to neprekona
SchYzo napísal:hlavne z toho posledeho videa sa mi to zda take nijake...mozno to hral na nejakej konzole ale ak na pc tak protivnici su az prilis tupi..a on hral jak kripel..aj celkovo take divne napr ze auto preradi v zlomku sekundy z jednotky na spiatocku apod...zatial to vyzera tak ze crysis to neprekona
myslim ze to bola konzola...mne sa zase v tom aute nepacila ta mapa, akoze to bol celkom dobry napad ale to ako medzi nimi prepinal tak to bolo tiez take bleskurychle a neprirodzene...po grafickej stranke sa to velmi neda hodnotit ked je to iba cam verzia videa ale este aj tka maju dost casu na dotiahnutie
podla mna to hral na x360-ke - pisali to aj na gameserveroch a tiez bolo vidiet ze ked mal hrac zdvihat nejake veci alebo aktivovat nieco tak vyskocilo Y - co je na xboxe tlacitko