no dnes som to konečne dohral..trochu ma ta hra sklamala lebo som to hral s tym pocitom "nech to už prejdem"..moj Dragunov stál až do konca pri mne ...hral som to bez mieritka, bola to väčšia zabava...nudilo ma to otravne cestovanie.. zaskočilo ma to že keď mierim zo sniperom na nejakeho panaka(samozrejme v dialke) tak je kockovany..proste ako nejaka stara hra keby to bola..možem vam upnuť screeny...aj vy to tak mate?
Shark_360 napísal:Mam problem. Ked pustim hru, tak mi ani nenabhne hra. Kliknem, preblikne a koniec. Grafickou atd to urcite neni. Crack mam od Razor1911.
mne napriklad na najnovsiom neisla...
mal som nejaky stary a hra isla, no dal som si novy, nech to slape a nechcela sa zapat....len ten obrazok FC2 nabehol a nic...
a po nahodeni povodneho stareho ovladaca zasa isla pekne v pohode..
takze mozno nemas problem v ovladaci...
nevie niektoporadit mam odohranych 12%a mam si niekde zohnat lieky na malariu ..mal som uz len poslednu tabletku ale neviem kde v bare nic a v tom kostole tak isto nic jednoducho neda sa mi s nikym rozpravat ani prijat dasiu misiu pre jednu z frakcii poradte pls ak viete
Sphinx napísal:no hej mam tam len ziskat lieky a vyber dalsiej misie..
vsak tam prijmes misiu,vacsinou ti daju nejake dokumenty,ktore musis niekam zaniest a potom dostanes ako odmenu lieky proti malarii,zatial som na 27%,ale s tymto nie je ziaden problem
Gangy napísal: Ja neviem, ty si nejaky spomaleny? Na mape si najdi miesto kde ti svieti vykricnik a chod tam.
ide o to ze ma vobec nechce pustit do domu ani jednej frakcie a ked pridem za knazom po lieky len stoji a cuci jak dievca na lizanku.... nic sa neda spravit ani len rozpravat ani nic stlacit/vziat o to ide...
Sphinx napísal:ide o to ze ma vobec nechce pustit do domu ani jednej frakcie a ked pridem za knazom po lieky len stoji a cuci jak dievca na lizanku.... nic sa neda spravit ani len rozpravat ani nic stlacit/vziat o to ide...
No spravne by si sa s nim mal porozpravat a on ta posle do takeho domu s nejakymi emigrantmi myslim a oni ti daju lieky. Skus behat okolo toho knaza a sltacat E, mozno najdes miesto odkial to ide, mne sa to uz stalo tiez a dalo sa rozpravat len zo spravnej vzdialenosti a spravneho uhla
zdarec... neviete kde moze byt problem ked hru pustim a ostane len ticho a cierna obrazovka ??? crack je .najnovsie ovladace na grafiku tiez a zostava je dobra