->slavo<- napísal:pretaktovaT? chalapce ty co si vypusti z prstov? alebo z hlavy? to jejedno
ked tato hra vyjde a bude sa dat zohnat tak ti poslem scrennshoty ako to umna vyzera kamo. budes nie nadarmo mam GT
a ked nevies citat tak minimum je graficak zo SM2 no 6600a vyssie ale ja mam SM3 tak pochybujem ze mi to nepojde.
no asi pojde ale bude vyzerat asi ako FC v tom lepsom pripade ....\
kazdopadne ja to s principu nepustim na nicom co nepodporuje DX10
->slavo<- napísal:pretaktovaT? chalapce ty co si vypusti z prstov? alebo z hlavy? to jejedno
ked tato hra vyjde a bude sa dat zohnat tak ti poslem scrennshoty ako to umna vyzera kamo. budes nie nadarmo mam GT
a ked nevies citat tak minimum je graficak zo SM2 no 6600a vyssie ale ja mam SM3 tak pochybujem ze mi to nepojde.
ked budes mat min. detaily tak polovicu veci neuvidis a tie poziadovky este vobec niesu konecne...
Mno ja som sa tešil pokial som nevidel prvé neoficiálne hardwarové požiadavky Už teraz mi komp nestačí na nového Splintera a nie to ešte na Crysis... Toš musim šetriť...
Takze mame cas?? Ja sa nebojim ja mam dost husty comp a ked tak sa dokupi,ale uz aj ja sa tesim.Inac som hral far-cry iba chvilku ale nejak ma nebavil a skusim este raz ale na crysis sa kua tesim!!!
ako moze niekto zrovnavat far cry s crysisom? Ved su to dve rozdielne hry, ano maju vela spolocneho..., ale far cry bol hit...nieco nove co este nebolo a komu ide len o lepsi engine,tak ok, ale je to tak ako keby porovnavate stareho Half-Life s novym Halfom episode 1...nebavil som sa pri nom ako pri starom...skoda...je to vec nazoru... ale kazdopadne sa celkom tesim, video vyzeralo zaujimavo a uz dlho nebola nejaka pecka medzi akcnymi hrami
Podla jedneho chorvatskeho gamerskeho webu, by to malo slapat v pohode na 2.0 GHz, 1GB RAM i novsej grafike s 256MB. A to ma privadza k stavu si tento tyzden kupit GF7600GT 256MB.
Pozeral som jedno video vcera, vyzera to skvelo zatial, neviem sa dockat.
Eagle60 napísal:ako moze niekto zrovnavat far cry s crysisom? Ved su to dve rozdielne hry, ano maju vela spolocneho..., ale far cry bol hit...nieco nove co este nebolo a komu ide len o lepsi engine,tak ok, ale je to tak ako keby porovnavate stareho Half-Life s novym Halfom episode 1...nebavil som sa pri nom ako pri starom...skoda...je to vec nazoru... ale kazdopadne sa celkom tesim, video vyzeralo zaujimavo a uz dlho nebola nejaka pecka medzi akcnymi hrami
maju spolocne dost....nie ako dej ci volne pokracovanie ale FIRMU ktora to robi......
p4ra napísal:Podla jedneho chorvatskeho gamerskeho webu, by to malo slapat v pohode na 2.0 GHz, 1GB RAM i novsej grafike s 256MB. A to ma privadza k stavu si tento tyzden kupit GF7600GT 256MB.
Pozeral som jedno video vcera, vyzera to skvelo zatial, neviem sa dockat.
no super ale s tym to pojde dako divoko...pojde mozno na Strednych detailoch ale co je podstatne ci to bude trhat a DX10 treba mat...
som videl testy a s 1950XT pri vybuchu vozidla kleslo FPS z 65 na 14 takze...
šak more len ked som videl obr kde porovnavali nejaku chajdu z fotky a tu istu v Crysis či ako. Mal som dosť. Keby neboli pomenované tak si do teraz myslím že oboje boli fotky. No a vtedy ma napadlo že si radšej zas pustim FAR-CRY bo podľa mňa je to to isté len O niečo(dosť) graficky vyspelejšie. Ale aj tak si raz zahrám i Crysis.