Podla mna skveli vysledok este dobre zahrat odvetu a sme v uefe
FC Artmedia
re
Artemida aj slovan ma tento krat dojali . Pastekary boli v zahranici a 2hod pred zapasom s dca dostali vyrozu
to urcite nieje nahoda . a na druhy ode presne o 13:30 radio slovensko informuje o viditelnom zlepseni sa zdravotnom stave hracou . To bol blaf . Dubnica mala dobru formu , bol by plny stadion proste skorumpovanost a sfz sa na to len tak prizera . Cele sfz treba vymenit si vezmite ze slovanisti dostali ,,len´´ par tisicovu pokutu a trnava dostala 220 000,- sk + 3 domace zapasy bez divakou . je tu skorumpovane a kto mi povie ze nie tak ho vysmejem lebo vidno ze zastava sfz . SFZ = Skorumpovany Futbalovi Zvaz
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
mas pravdu je to vsetko skorumpovane ako svyna. do ( . ) ich nakopat ten zvaz. iba kazia futbalovy zazitok a aj futbal ako takyDingo1942 napísal:Artemida aj slovan ma tento krat dojali . Pastekary boli v zahranici a 2hod pred zapasom s dca dostali vyrozuto urcite nieje nahoda . a na druhy ode presne o 13:30 radio slovensko informuje o viditelnom zlepseni sa zdravotnom stave hracou . To bol blaf . Dubnica mala dobru formu , bol by plny stadion proste skorumpovanost a sfz sa na to len tak prizera . Cele sfz treba vymenit si vezmite ze slovanisti dostali ,,len´´ par tisicovu pokutu a trnava dostala 220 000,- sk + 3 domace zapasy bez divakou . je tu skorumpovane a kto mi povie ze nie tak ho vysmejem lebo vidno ze zastava sfz . SFZ = Skorumpovany Futbalovi Zvaz
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak co super nie?Artmedia vyhrala v Minsku 3:2 a postupuje
24.08.2006 20:36 - MINSK
Futbalisti Artmedie Bratislava zvíťazili vo štvrtkovom odvetnom stretnutí 2.predkola Pohára UEFA 2006/2007 nad Dinamom Minsk na štadióne s rovnomenným názvom v hlavnom meste Bieloruska 3:2 (2:0) a postúpili tak do 1. kola druhej najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente, keďže v úvodnom zápase pred dvoma týždňami zvíťazili zverenci trénera Jozefa Adamca za bratislavským Starým mostom po góloch Reitera a Čišovského 2:1
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional