slow motio mod sa akoby zapne sam neviem ako ale ked som hral tak sa ozval nejaky zvuk asa jeden hrac mal ten slow moto mod a normalne chodil ako ostatny len rychlejsie strielal a ,ked som ja mal ten slow motio mod tak ho mal cely moj team. asi sa to zapina podla poctu kilov alebo len tak nahodne raz jedneu teamu raz druhemu.
k Tej instalacii dost velky problem roby firewall ,ked som vypol zone alarm hned mi nabehla instalacia lebop ,ked som ho mal zapnuty tak instalacia zapmrzla . takze pred instlaciou si to vypnite . a mohli by sme sa uz dohodnut na nejakej hre co vi na to?
ak mod podporuje slow mo. tak niekde na mapke je taky predmet, co vyzera ako nejaky booster. ten, kto ho zoberie svieti na modro a doplna sa ten "bullet time". aktivuje ho a celemu jeho teamu sa to aktivuje tiez. tak som to pochopil z hrania ale neviem, ako to vyzera ked nepriatelia maju slowMo zapnuty...
Davam sem navod v EN, ja som to skusal ale neslo mi to, skoda
Aspon ze normalny FEAR mi ide
forums.vugames.com napísal:Finally I figured out why my PC was coming up as using Emulated drives when i would try to play Fear Something was Denied in my Registry.(to get to your registry Click the start button, then Run, then Type in regedit
at this folder HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/
Right Click the Mounted Devices folder, Click Permissions, Click Advanced, Look under the "TYPE" header for any labels that say "Deny", if there are any highlight and click Edit, Check Full Control and "OK". and Viola! my game is now working YAY!
uz sa to taha colkom mi to fici "200kB/s " takze zajtra budem uz moct hrat aj ja len treba napisat server kde alebo sa pojde cez hamachi len dufam ze mi to nebude haluzit ...
hravam to uz davnejsie dnes som tam doinstaloval cz do verzie 1.7 cize je to fear-combat.
Do samotneho fear-combat to nefunguje bo je to nejak inak poprehdzovane tie subory