Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Feng-Shui
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Adulko1
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 18.06.2006

PríspevokZaslal: 28 Sep 2006, 20:40    Predmet: Feng-Shui Odpovedať s citátom  

Caute! Hladam tento zaujimavy program HERMES Feng Shui systém! Je to system, ktory dokaze odhadnut a pomoct ludom ... Aki su ludia a tak .. Ved sa mrknite:
Kód:
http://www.fengshui.sk/incandexec.php?filename=counter_software.txt&filehtml=2b.htm

Strasne by som sa potesil, keby sa nieco take naslo! DAKUJEM! Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
johnny171
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.02.2006

PríspevokZaslal: 28 Sep 2006, 22:08    Predmet: Re: Feng-Shui Odpovedať s citátom  

Adulko1 napísal:
Caute! Hladam tento zaujimavy program HERMES Feng Shui systém! Je to system, ktory dokaze odhadnut a pomoct ludom ... Aki su ludia a tak .. Ved sa mrknite:
Kód:
http://www.fengshui.sk/incandexec.php?filename=counter_software.txt&filehtml=2b.htm

Strasne by som sa potesil, keby sa nieco take naslo! DAKUJEM! Smile

no neviem, myslim ze to je fajn program, ale myslim ze na nic...,ked nie je v slovenskom alebo ceskom jazyku... Confused
da sa stiahnut ale len v anglictine...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Adulko1
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 28 Sep 2006, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ved to by asi nebol problem, mozno by bol nejaky path alebo co, BTW nema niekto? Smile A da sa to niekde zadara stiahnut? Dikess!
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 8:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing , no dobre som sa zasmial, ked som cital popis programu. Najvystiznejsie, a mozno jedine pravdive bolo asi toto:
Kód:
.  Je to vynikajúca zábava pre celú rodinu.
Ked som cital popis, tak kopa pakovskych vypoctov, ako Kondiciogram a Biorytmikal, Numerologická analýza osôb, Astrologická analýza osôb su uz sucastami inych samostatnych programov. Mozno aj na ine veci by si nasiel programy. Povazujem to vsetko za pakovinu, takze uvadzany ucel tohto programu urcite splni Tetris, ale ked tomu veris, urcite to bude tak fungovat. Dakedy som tieto veci zral, ako divy, dokonca som poznal ficurku, co v tom nie je. Laughing To by mohol byt aj tip pre autora programu, ako tuto "vynikajúca zábava pre celú rodinu" "vylepsit". Existuje vypocet plodnych a neplodnych dni podla faz mesiaca a datumu narodenia zeny. Tak som si na to urobil program do maleho diara, a podla toho som uvazoval, ci pri sulozi s diavcatami budem do nich striekat, alebo nie. Laughing Kedze som bol fakt uleteny, a veril som tomu, tak neotehotneli. Ty mozes verit vysledkom tohoto programu.
Návrat hore
Adulko1
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 10:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

roman3x napísal:
Laughing , no dobre som sa zasmial, ked som cital popis programu. Najvystiznejsie, a mozno jedine pravdive bolo asi toto:
Kód:
.  Je to vynikajúca zábava pre celú rodinu.
Ked som cital popis, tak kopa pakovskych vypoctov, ako Kondiciogram a Biorytmikal, Numerologická analýza osôb, Astrologická analýza osôb su uz sucastami inych samostatnych programov. Mozno aj na ine veci by si nasiel programy. Povazujem to vsetko za pakovinu, takze uvadzany ucel tohto programu urcite splni Tetris, ale ked tomu veris, urcite to bude tak fungovat. Dakedy som tieto veci zral, ako divy, dokonca som poznal ficurku, co v tom nie je. Laughing To by mohol byt aj tip pre autora programu, ako tuto "vynikajúca zábava pre celú rodinu" "vylepsit". Existuje vypocet plodnych a neplodnych dni podla faz mesiaca a datumu narodenia zeny. Tak som si na to urobil program do maleho diara, a podla toho som uvazoval, ci pri sulozi s diavcatami budem do nich striekat, alebo nie. Laughing Kedze som bol fakt uleteny, a veril som tomu, tak neotehotneli. Ty mozes verit vysledkom tohoto programu.

Zdravim! Ja si z tohto nerobim srandu jak pako .. Mad Mna take veci zaujimaju a skus taky program, ked si taky macher urobit ty!!! Ked niekto nema ten program, tak napise, ze nema nebude tu takto spamovat ... A ten program na plodne dni a neplodne sa da pekne stiahnut z netu .. ja som ho mal asi pred 5 rokmi uz ..
Návrat hore
roman3x
Medium Star
Medium Star

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 13:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Adulko1 napísal:
Zdravim! Ja si z tohto nerobim srandu jak pako .. Mad A ten program na plodne dni a neplodne sa da pekne stiahnut z netu .. ja som ho mal asi pred 5 rokmi uz ..

Podla mna to je na srandu, i ked sam som to zral. A ten program som si robil v 1998 Wink
Návrat hore
znais
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 21.01.2006

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 17:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

No neviem ci je ten program naozaj ucinny.
Pozeral som si na tej stranke svoj horoskop ako tygra a oznacili ma podla datumu narodenia ze som pod zivlom zem co je absolutna blbost kedze som zivel ohen.
Moze to byt aj omyl no to by sa im nemalo stavat ne?
Hlavne ked kvalita je zarucena ==>>
Cena programu cez internet, : 5 100,- Sk + poštovné a balné.
Cele to bude asi len fraska na zarobenie $$$. Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rixsus
Light Star
Light Star

Založený: 18.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Sep 2006, 17:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna su take programy uplne od veci to sa neda iba podla datumu zistit co si za osoba ... na to vplyva vela inych udalosti-> vychova, genetika, prostredie ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Adulko1
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 01 Okt 2006, 16:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

znais napísal:
No neviem ci je ten program naozaj ucinny.
Pozeral som si na tej stranke svoj horoskop ako tygra a oznacili ma podla datumu narodenia ze som pod zivlom zem co je absolutna blbost kedze som zivel ohen.
Moze to byt aj omyl no to by sa im nemalo stavat ne?
Hlavne ked kvalita je zarucena ==>>
Cena programu cez internet, : 5 100,- Sk + poštovné a balné.
Cele to bude asi len fraska na zarobenie $$$. Confused

Cavess! Noo mne ukazalo dobre horoskop .. Skoda, ze je to platene .. Smile Aj tak by som to rad vyskusal ..
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software
Strana 1 z 1

Prejdi na: