|
|
|
| Autor |
Správa |
Adulko1 Medium Expert

Stav:  Založený: 18.06.2006 Príspevky: 135 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 20:40 Predmet: Feng-Shui |
|
|
Caute! Hladam tento zaujimavy program HERMES Feng Shui systém! Je to system, ktory dokaze odhadnut a pomoct ludom ... Aki su ludia a tak .. Ved sa mrknite:
| Kód: |
| http://www.fengshui.sk/incandexec.php?filename=counter_software.txt&filehtml=2b.htm |
Strasne by som sa potesil, keby sa nieco take naslo! DAKUJEM!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 22:08 Predmet: Re: Feng-Shui |
|
|
| Adulko1 napísal: |
Caute! Hladam tento zaujimavy program HERMES Feng Shui systém! Je to system, ktory dokaze odhadnut a pomoct ludom ... Aki su ludia a tak .. Ved sa mrknite:
| http://www.fengshui.sk/incandexec.php?filename=counter_software.txt&filehtml=2b.htm |
Strasne by som sa potesil, keby sa nieco take naslo! DAKUJEM!  |
no neviem, myslim ze to je fajn program, ale myslim ze na nic...,ked nie je v slovenskom alebo ceskom jazyku...
da sa stiahnut ale len v anglictine... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adulko1 Medium Expert

|
Zaslal: 28 Sep 2006, 22:34 Predmet: |
|
|
Ved to by asi nebol problem, mozno by bol nejaky path alebo co, BTW nema niekto? A da sa to niekde zadara stiahnut? Dikess! |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 29 Sep 2006, 8:52 Predmet: |
|
|
, no dobre som sa zasmial, ked som cital popis programu. Najvystiznejsie, a mozno jedine pravdive bolo asi toto:
| . Je to vynikajúca zábava pre celú rodinu. |
Ked som cital popis, tak kopa pakovskych vypoctov, ako Kondiciogram a Biorytmikal, Numerologická analýza osôb, Astrologická analýza osôb su uz sucastami inych samostatnych programov. Mozno aj na ine veci by si nasiel programy. Povazujem to vsetko za pakovinu, takze uvadzany ucel tohto programu urcite splni Tetris, ale ked tomu veris, urcite to bude tak fungovat. Dakedy som tieto veci zral, ako divy, dokonca som poznal ficurku, co v tom nie je. To by mohol byt aj tip pre autora programu, ako tuto "vynikajúca zábava pre celú rodinu" "vylepsit". Existuje vypocet plodnych a neplodnych dni podla faz mesiaca a datumu narodenia zeny. Tak som si na to urobil program do maleho diara, a podla toho som uvazoval, ci pri sulozi s diavcatami budem do nich striekat, alebo nie. Kedze som bol fakt uleteny, a veril som tomu, tak neotehotneli. Ty mozes verit vysledkom tohoto programu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adulko1 Medium Expert

|
Zaslal: 29 Sep 2006, 10:37 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
, no dobre som sa zasmial, ked som cital popis programu. Najvystiznejsie, a mozno jedine pravdive bolo asi toto:
| . Je to vynikajúca zábava pre celú rodinu. |
Ked som cital popis, tak kopa pakovskych vypoctov, ako Kondiciogram a Biorytmikal, Numerologická analýza osôb, Astrologická analýza osôb su uz sucastami inych samostatnych programov. Mozno aj na ine veci by si nasiel programy. Povazujem to vsetko za pakovinu, takze uvadzany ucel tohto programu urcite splni Tetris, ale ked tomu veris, urcite to bude tak fungovat. Dakedy som tieto veci zral, ako divy, dokonca som poznal ficurku, co v tom nie je. To by mohol byt aj tip pre autora programu, ako tuto "vynikajúca zábava pre celú rodinu" "vylepsit". Existuje vypocet plodnych a neplodnych dni podla faz mesiaca a datumu narodenia zeny. Tak som si na to urobil program do maleho diara, a podla toho som uvazoval, ci pri sulozi s diavcatami budem do nich striekat, alebo nie. Kedze som bol fakt uleteny, a veril som tomu, tak neotehotneli. Ty mozes verit vysledkom tohoto programu. |
Zdravim! Ja si z tohto nerobim srandu jak pako .. Mna take veci zaujimaju a skus taky program, ked si taky macher urobit ty!!! Ked niekto nema ten program, tak napise, ze nema nebude tu takto spamovat ... A ten program na plodne dni a neplodne sa da pekne stiahnut z netu .. ja som ho mal asi pred 5 rokmi uz .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 446
Zaslal: 29 Sep 2006, 13:45 Predmet: |
|
|
| Adulko1 napísal: |
Zdravim! Ja si z tohto nerobim srandu jak pako .. A ten program na plodne dni a neplodne sa da pekne stiahnut z netu .. ja som ho mal asi pred 5 rokmi uz .. |
Podla mna to je na srandu, i ked sam som to zral. A ten program som si robil v 1998  |
|
| Návrat hore |
|
 |
znais Medium Expert

Stav:  Založený: 21.01.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: obcas Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
No neviem ci je ten program naozaj ucinny.
Pozeral som si na tej stranke svoj horoskop ako tygra a oznacili ma podla datumu narodenia ze som pod zivlom zem co je absolutna blbost kedze som zivel ohen.
Moze to byt aj omyl no to by sa im nemalo stavat ne?
Hlavne ked kvalita je zarucena ==>>
Cena programu cez internet, : 5 100,- Sk + poštovné a balné.
Cele to bude asi len fraska na zarobenie $$$.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rixsus Light Star

Stav:  Založený: 18.11.2005 Príspevky: 270
Zaslal: 29 Sep 2006, 17:33 Predmet: |
|
|
| podla mna su take programy uplne od veci to sa neda iba podla datumu zistit co si za osoba ... na to vplyva vela inych udalosti-> vychova, genetika, prostredie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adulko1 Medium Expert

|
Zaslal: 01 Okt 2006, 16:40 Predmet: |
|
|
| znais napísal: |
No neviem ci je ten program naozaj ucinny.
Pozeral som si na tej stranke svoj horoskop ako tygra a oznacili ma podla datumu narodenia ze som pod zivlom zem co je absolutna blbost kedze som zivel ohen.
Moze to byt aj omyl no to by sa im nemalo stavat ne?
Hlavne ked kvalita je zarucena ==>>
Cena programu cez internet, : 5 100,- Sk + poštovné a balné.
Cele to bude asi len fraska na zarobenie $$$.  |
Cavess! Noo mne ukazalo dobre horoskop .. Skoda, ze je to platene .. Aj tak by som to rad vyskusal .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|