|
|
|
| Autor |
Správa |
Lamor Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2005 Príspevky: 249 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2006, 18:01 Predmet: |
|
|
| vandal666 napísal: |
DIMMU BORGIR RULEZZ!!! na ten festak jedine kvoli nim by som siel lebo ostatne ma nezaujima...
Ale zase na masters of rock je toho viac co ma zaujima  |
dimmu je tam jedno z najhorsich podlamna... +vlani boli na masters myslim lepsie kapely  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6650 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 8:18 Predmet: |
|
|
Tak Pohoda zacina uz o 9 dni!!! Nejake zmeny? Chysta sa este niekto? Maju to zase raz perfektne vymyslene, nabity program, kopec atrakcii. Neviem sa dockat!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr. Pepper Light Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 46
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2046 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 15:40 Predmet: |
|
|
| ttt4 napísal: |
| www.hodokvas.sk |
PRESEN TAK TOMAS HODOKVAS RULEZZ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2890
Zaslal: 06 Júl 2006, 16:19 Predmet: |
|
|
No na pohodu sme uz s kamosmi zakupili listky, jedine by som rad, keby vyslo pocasie ako minuly rok. Nemam ani sajn, ake tam budu kapely, co vsetko tam najdem...chcem ist len na dva dni vypadnut z reality a zbavit sa zmyslov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6650 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 16:21 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
No na pohodu sme uz s kamosmi zakupili listky, jedine by som rad, keby vyslo pocasie ako minuly rok. Nemam ani sajn, ake tam budu kapely, co vsetko tam najdem...chcem ist len na dva dni vypadnut z reality a zbavit sa zmyslov  |
Bol si aj minuly rok? Co hovoris na Prodigy? Ja som nestihol v predpredaji, tak musim na mieste. Neviem, ci ti nieco hovoria (ale asi ano) Stereo MCs, GZA, Muggs, Andy C, Im Cyber atd... Fakt sa je naco tesit. Ja priamo z Brna vo stvrtok do NZ, zbalit potrebne veci a sup do vlaku, smer TN este aby som tam bol vo stvrtok, vtedy to ma caro.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 06 Júl 2006, 16:23 Predmet: |
|
|
Prodigy splnili moje ocakavania, len kvoli tej burke mi zmokol oblubeny spacak
inak tie kapely vobec nic...ale mozno si tam nieco najdem, co sa mi zapaci, pripadne bufety to istia |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 06 Júl 2006, 16:25 Predmet: |
|
|
Prodigy splnili moje ocakavania, len kvoli tej burke mi zmokol oblubeny spacak
inak tie kapely vobec nic...ale mozno si tam nieco najdem, co sa mi zapaci, pripadne bufety to istia |
Ja som si hovoril, ale ved to prejde, ze chvilkovy dazd, ale ako sa spustil ten lejak, do minuty som bol mokry od hlavy po paty, tak mi to uz bolo jedno, som si to uzival, hlavne ta show vysla, blesky naokolo, Prodigy do toho, fakt pecka. A tie bufety, to je jasna vec. Pivecko, pokes s "pohodakmi", proste ten festival ma nieco do seba. Za tie 3 dni je to podla mna mesto same za seba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 06 Júl 2006, 16:27 Predmet: |
|
|
A co take tam je vo stvrtok, minuly rok sme sli v piatok rano, co sme zmeskali?
Ja sa tesim aj na Trencin, je to krasne mesto a umocnuje to ten pocit "pohody" |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 06 Júl 2006, 16:35 Predmet: |
|
|
A co take tam je vo stvrtok, minuly rok sme sli v piatok rano, co sme zmeskali?
Ja sa tesim aj na Trencin, je to krasne mesto a umocnuje to ten pocit "pohody" |
Sem-tam nieco zahraju, my skor ideme vo stvrtok preto, ze po dlhej dobe mame na seba cas kamarati a kamaratky, kedze kazdy studuje/pracuje niekde inde a tam je miesto, kde mozeme byt spolu, nieco popit, pokecat. A prave stvrtok je na to idealny. Lebo piatok a sobota sa zase sem-tam rozdelime, lebo nie kazdy ma rad to iste, co ten druhy. V podstate ste nezameskali nic, ale atmosfera vo stvrtok je taka.. Neviem to opisat. Mozno len pre mna to nieco znamena, kedze stretavam ludi, s kt. som rad. A Trencin je pekny, to je fakt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 538
Zaslal: 07 Júl 2006, 11:03 Predmet: |
|
|
| Tento rok je pohoda kvalitne nebitá, len ma štve že niektoré vystúpenia sa "bijú" teda že kapely o ktore mam zaujem su napr naraz... Ale aj tak sa tesim ako pes. A zeby boli v predpredaji?Neviem ja som dostal vstupenku tak, ze som prisiel do obchodu a tam vytiahla papier ticketportal, hodila do tiskarny a vytlacila... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ttt4 Expert

Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 171
Zaslal: 07 Júl 2006, 21:00 Predmet: |
|
|
Ludia na hodokvase bude Iggy Pop .Tak to je vec o ktorej sa mi ani nesnivalo.Pohodaci mate co zavidiet.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1232 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2006, 9:20 Predmet: |
|
|
www.senecfest.sk a jv SC nieco bude Double X3 aj tento rok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Zaslal: 08 Júl 2006, 9:22 Predmet: |
|
|
| ST1 napísal: |
www.senecfest.sk a jv SC nieco bude Double X3 aj tento rok  |
to je nieco,ako bolo to techno na gulaske?alebo nejake folklorne slavnosti?
Double X byva na severe na 5ke na tom parkovisku nie?Ale to nie je festival, iba akcia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr. Pepper Light Expert

Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 46
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|