Fibernet ?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
sn4p
Light Expert
moze sa stat ze orange zablokuje v tej ich sracke [D-linku] absolutne vsetko co ma spolocne s NAT, virtual server a podobne?
asi tyzden dozadu nesiel mi fibernet ani telka ani net asi pol dna... telefon som neskusal...
a proste odvtedy mi to vzdy napise: Can`t add new entity any more!
a uz ulozene udaje a porty su tam zasednute...
akoze neviem vobec co stym... skusal som uz vsetko...
vie niekdo poradit?
asi tyzden dozadu nesiel mi fibernet ani telka ani net asi pol dna... telefon som neskusal...
a proste odvtedy mi to vzdy napise: Can`t add new entity any more!
a uz ulozene udaje a porty su tam zasednute...
akoze neviem vobec co stym... skusal som uz vsetko...
vie niekdo poradit?
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja som dokonale nič na sieti nenastavoval (bo k nej nemám prístupové práva) a spravidla po určitom čase (pol hodina, ako kedy) sa mi stane uTorrent aktívnym a ikonka dole zozelená (a to viem, že určtite tam nie je nič naviac nastavené než od výroby). Neviem na základe čoho sa to deje, ale tiež ma to zaujíma
.
-
Hellboy248
Guru wannabe
neviem, proste som bol raz aktiv a raz pasiv...inak nejde vas pri programe Klasik nejako rychlejsie stahovanie?bezne uploadujem 330kB/s a sosam aj 40Mbit ....Mek napísal:Ikonka v klientovi je zelena az vtedy, ak existuje aspon jedno spojenie prichadzajuce zvonka (tj. pasivny uzivatel je pripojeny k vam). Ak sa vsetky taketo spojenia stratia, ikonka sa moze vratit zo zelenej na oranzovy vykricnik
-
StreetqooOOO
Novice
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ahoj, pingy na csku mam 0-1StreetqooOOO napísal:hi mam wifi a mam strasne lagy a vysoky ping rozmyslam nad fibernetom za tych 600sk alebo nad tcomom turbo 2 mozete poradit zo skusenosti co sa tyka pingov a tak pls ?:)a este ze co sa tyka zriadovacich nakladov... by bolo dobre keby ste napisali
-
StreetqooOOO
Novice
diqi o to csko sa mi dost jedna lebo mi to skace aj na 1600 a proste to sa neda alebo ked ide "lepsie" mam ping 300 xD hram na nom mesaic a mega nervy co sa toho tyka takze ten fibernet berem na 1000000 % len sa musim ist opytat do pomarancu ci sa to da aj u nas v meste lebo na webe sme este neni ale kable vo vchode mame uz davnoHellboy248 napísal:Ahoj, pingy na csku mam 0-1ked stahujem cca 1MB/s mam ping 30...rychlost je tam dobra,dokonca mi ide vyssie ako ma.Naklady neviem neplatil som to ja,ale cennik ti mozno pomoze
http://orange.sk/sk/doma/popis_zariadeni_ceny.html
Fibernet
Chcel by som si dať tento net od orange presnejšie Balík Promo. Má niekto skúsenosti s tímto pripojením? Funguje dobre alebo sú aj nejaké výpadky. Čo rýchlosť a FUP? A tiež, je tam jedna IP na človeka alebo aj tu sa môže stať že mi rapid oznámi že práve sťahujem aj keď nesťahujem? 
EDIT: no takže v NMnV to asi nebude...? Nejak mi nejde to overenie dostupnosti a na orangedoma.sk tiež neni Nové Mesto nad Váhom
EDIT: no takže v NMnV to asi nebude...? Nejak mi nejde to overenie dostupnosti a na orangedoma.sk tiež neni Nové Mesto nad Váhom
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
zlatko zapni box,daj menu-moja tv a tam mas krasne kolonku "nahravanie" ...na orange webe som nasiel o tom info,ale zatial to v ba nie je dostupne...tak sa pytam ci niekto komu to ide(zilina..) to uz skusal...SpermoS napísal:Poskytuje FiberTV službu nahrávanie programov ? sám mám Klasik a ešte som sa s tým nestretol..ani reklama, že niečo také chcú aktivovať