Fibernet ?
uz nam orange rozvrtaval panelak, tak uz coskoro sa prehodim k nim. Avsak este predtym by som rad vedel ako je na tom s pripadnymi lagmi ak niekto aj hra.. len rychlost nie je vsetko. Ti co to uz mate viete mi napisat nejake udaje z realneho pouzivania? tj ci uz ping na nejaky znamejsi server, alebo hranie CS na e-sports.sk a tak...
fibernet je ok...
hlavne upload je fajn
a vlastne download detto...
orange ma dynamicke pridelovanie IP a prideluje ich na 3 dnove leasy myslim...
v pripade ze ak aj das renew na IP adresu, 9 z 10x sa stane ze dostanes tu istu...
ale vrelo odporucam ten 30mbit... posledne dni ako keby im shapeing nefunguje som fical aj 50mbit
hlavne upload je fajn
a vlastne download detto...
orange ma dynamicke pridelovanie IP a prideluje ich na 3 dnove leasy myslim...
v pripade ze ak aj das renew na IP adresu, 9 z 10x sa stane ze dostanes tu istu...
ale vrelo odporucam ten 30mbit... posledne dni ako keby im shapeing nefunguje som fical aj 50mbit
Ja tak isto prechadzam na Fibernet. Tu v PO uz nam natahali Slovanet, T-com,Orange do konca roka alebo prve januarove dni to pofrci. Tak sa velmi tesim oproti mojmu condornetu
mam obmedzenie 100 MB na den potom rychlost dole...ale k tomu Fibernetu oco uz objednal cely pack a internetu co sa tyka tak zobral ten 30 Mbit/s ale ze nie je problem za poplatok prejst na 60 Mbit/s
spravte screen DOWN a UP 
//edit to OphusS: nie po 200 ale po 100 MB
//edit to OphusS: nie po 200 ale po 100 MB
rychlost sa ti znizuje po 200MBSpermoS napísal:Ja tak isto prechadzam na Fibernet. Tu v PO uz nam natahali Slovanet, T-com,Orange do konca roka alebo prve januarove dni to pofrci. Tak sa velmi tesim oproti mojmu condornetumam obmedzenie 100 MB na den potom rychlost dole...ale k tomu Fibernetu oco uz objednal cely pack a internetu co sa tyka tak zobral ten 30 Mbit/s ale ze nie je problem za poplatok prejst na 60 Mbit/s
spravte screen DOWN a UP
Fibernet vyzera byt ako dobra vec ... no uvidime
EDIT: pokochajte sa mojim netom

Tak toto je nas sQely prešovský CONDORNET ... a co za toto tu chcu odo mna 499sk mesacne !!!
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
webmasterr
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
co si myslite, co je lepsie, chello professional, chello platinum alebo Fibernet??
mohol by to niekto skuseny porovnat a odporucit mi jeden z nich??
mohol by to niekto skuseny porovnat a odporucit mi jeden z nich??
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa: