Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Fibernet ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
LuBo4eVeR
Expert
Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 21.10.2005

PríspevokZaslal: 16 Nov 2007, 21:46    Predmet: Fibernet ? Odpovedať s citátom  

Aky mate nazor na ten net ? Oplati sa to ? Akoze rychlost neuveritelna...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TomAss
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 16 Nov 2007, 22:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem sa dockat ked to bude na nasej ulici Smile ak vobec bude Sad ...hned zoberem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany Mad
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo Mad
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!

//edit: pridam co napisal jeden kamos
Citácia:
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat
Návrat hore
LuBo4eVeR
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 9:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

No len kedy to sprístupnia aj Lipt. Mikuláši ...
Návrat hore
davo2006
Expert
Expert

Založený: 20.09.2006

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 11:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo...
Návrat hore
LuBo4eVeR
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 11:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

davo2006 napísal:
ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo...
no tak to mas fajnučko, ale optiku pokial viem musis kopat kable pod zem ...
Návrat hore
reno23
King
King

Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 12:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj oplati sa to. Tiez sa nemozem dockat. Snad to bude co najskor lebo byvam na okraji Bratislavy. Momentalne mame net Chello Extreme ale ked pride optika tak hned prejdeme nanu. Bude to aj lacnejsie aj rychlejsie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 17 Nov 2007, 13:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno teraz este ten fibernet nefacha tak ako by mal, ale predpokladam, ze o taky rok to bude lahodka Smile ja potrebujem verejnu pevnu IP (alebo aby bola pevna aspon jeden den a nemenila sa kazdu chvilu), dobre pingy a cca 2Mb/s rychlost. u chella mam vsetko spominane a rychlost 10Mb/s. nemam dovod prechadzat k pomarancu. mozno casom bude optika bezny standard Smile podla mna s optikou bude mat orange obrovsky uspech
Návrat hore
Vendo19
Novice
Novice

Založený: 19.11.2007

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 12:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

vendo napísal:
mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany Mad
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo Mad
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!

//edit: pridam co napisal jeden kamos
Citácia:
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat
Zhoda nahod nickov? Very Happy

Ale teraz k fibernetu... Neviem asi zalezi v akej si lokalite alebo co ale moje pingy do SIXu su stale 1-2ms, raz do mesiaca sa vyskitne nejaky mensi vypadok.. Rychlost od 16Mb do 32Mb. Ja som velmi spokojny...
Návrat hore
Dedomil
Star
Star

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 19:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2007, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dedomil napísal:
zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da Cool
lol?
ako myslim si ze som dost skuseny uzivatel a mal som hodne netov uz.....
a btw moj problem je uz vyrieseny po tom co ma odkazali na "linku zakaznikom" ktora podla pani je zadarmo no prevolal som 220 Sk a po asi 8hodinach zrazu ide vsetko ok.... Confused akoze seriozny pristup
Návrat hore
Hip-hoper
Star
Star

Založený: 16.01.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2007, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2007, 22:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hip-hoper napísal:
nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com Rolling Eyes
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze
Návrat hore
Hip-hoper
Star
Star

Založený: 16.01.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2007, 22:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Šu-Do napísal:
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com Rolling Eyes
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze
a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2007, 22:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hip-hoper napísal:
a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ?
ja ked som tam volal tak hovorili ze treba cely pack.. a ja ze ok.. ale ze telefon ako pevnu linku ze to nechcem.. a oni ze aj to musim.. cize komplet.. oni napisu ze stoji tolko ale plus k tomu musis zobrat aj ten zvysok a platit to..
tak mi to povedali Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 1 z 6

Prejdi na: