|
| Autor |
Správa |
LuBo4eVeR Expert

Stav:  Založený: 21.10.2005 Príspevky: 188 Bydlisko: LM :) Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2007, 21:46 Predmet: Fibernet ? |
|
|
| Aky mate nazor na ten net ? Oplati sa to ? Akoze rychlost neuveritelna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1168 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2007, 22:14 Predmet: |
|
|
neviem sa dockat ked to bude na nasej ulici ak vobec bude ...hned zoberem |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 732 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 0:01 Predmet: |
|
|
mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!
//edit: pridam co napisal jeden kamos
| Citácia: |
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LuBo4eVeR Expert

|
Zaslal: 17 Nov 2007, 9:59 Predmet: |
|
|
| No len kedy to sprístupnia aj Lipt. Mikuláši ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
davo2006 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2006 Príspevky: 149
Zaslal: 17 Nov 2007, 11:38 Predmet: |
|
|
| ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LuBo4eVeR Expert

|
Zaslal: 17 Nov 2007, 11:46 Predmet: |
|
|
| davo2006 napísal: |
| ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo... |
no tak to mas fajnučko, ale optiku pokial viem musis kopat kable pod zem ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1833 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 12:17 Predmet: |
|
|
| jj oplati sa to. Tiez sa nemozem dockat. Snad to bude co najskor lebo byvam na okraji Bratislavy. Momentalne mame net Chello Extreme ale ked pride optika tak hned prejdeme nanu. Bude to aj lacnejsie aj rychlejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2141
Zaslal: 17 Nov 2007, 13:02 Predmet: |
|
|
mozno teraz este ten fibernet nefacha tak ako by mal, ale predpokladam, ze o taky rok to bude lahodka ja potrebujem verejnu pevnu IP (alebo aby bola pevna aspon jeden den a nemenila sa kazdu chvilu), dobre pingy a cca 2Mb/s rychlost. u chella mam vsetko spominane a rychlost 10Mb/s. nemam dovod prechadzat k pomarancu. mozno casom bude optika bezny standard podla mna s optikou bude mat orange obrovsky uspech |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vendo19 Novice

Stav:  Založený: 19.11.2007 Príspevky: 1
Zaslal: 19 Nov 2007, 12:19 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!
//edit: pridam co napisal jeden kamos
| Citácia: |
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat |
|
Zhoda nahod nickov?
Ale teraz k fibernetu... Neviem asi zalezi v akej si lokalite alebo co ale moje pingy do SIXu su stale 1-2ms, raz do mesiaca sa vyskitne nejaky mensi vypadok.. Rychlost od 16Mb do 32Mb. Ja som velmi spokojny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dedomil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 534 Bydlisko: RJ45 Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2007, 19:03 Predmet: |
|
|
zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 732 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2007, 20:02 Predmet: |
|
|
| Dedomil napísal: |
zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da  |
lol?
ako myslim si ze som dost skuseny uzivatel a mal som hodne netov uz.....
a btw moj problem je uz vyrieseny po tom co ma odkazali na "linku zakaznikom" ktora podla pani je zadarmo no prevolal som 220 Sk a po asi 8hodinach zrazu ide vsetko ok.... akoze seriozny pristup |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 543 Bydlisko: Sabinov Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 21:18 Predmet: |
|
|
nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 22:02 Predmet: |
|
|
| Hip-hoper napísal: |
nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc |
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 543 Bydlisko: Sabinov Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 22:06 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze |
a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2007, 22:10 Predmet: |
|
|
| Hip-hoper napísal: |
| a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ? |
ja ked som tam volal tak hovorili ze treba cely pack.. a ja ze ok.. ale ze telefon ako pevnu linku ze to nechcem.. a oni ze aj to musim.. cize komplet.. oni napisu ze stoji tolko ale plus k tomu musis zobrat aj ten zvysok a platit to..
tak mi to povedali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|