Fidorka?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Re: Fidorka?

Príspevok od používateľa kvint3 »

aaaa napísal:písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
a oco jej napísal že ja som na internete vypisoval že "to je lahka flandra ktora da za fidorku každemu" a ona to mu veri že som to napísal.
a je marne vysvetlovat.Co si o tom myslite??
ten otec - cisty vymysel ;)
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

nj, ked si to tak precitam este raz, vobec to nedava zmysel, teda si len nasla dobry sposob ako ta od... :? :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

daj jej nick a pojdeme jej seci nukat fidorky hehe nech ma aspon radost ked uz blbosti trepe
Lukyno161088
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukyno161088 »

no tak to mu ja nezavidim
aaaa
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa aaaa »

Ja to vobec nechapem už sa vobec nezdravime.nič kaslat na to.jej ocovi som volal že mi nemože take veci povedat ze to je ochranna osobnych udajov atd. vypletacky. ja to serem podla mna nieje v poriadku ked tomu veri ale bol by som rad keby si to omne nemyslela..
steinum
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa steinum »

:lol: tak toto som ešte nepočul ...jej foto je asi :!:
ak to niekto sposobil tak jedine ona alebo dákto iný v tom prípade sa netráp tu pomože jediné :twisted: zistiť kto a pomsta

// hop sorry fakt si volal s jej fotom a povedal toto , uplne ťa odfajčil ?! :evil: tak potom diagnóza vražda :twisted:

// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
odpor14
Light Star
Light Star

Re: aa

Príspevok od používateľa odpor14 »

aaaa napísal:Ja to vobec nechapem už sa vobec nezdravime.nič kaslat na to.jej ocovi som volal že mi nemože take veci povedat ze to je ochranna osobnych udajov atd. vypletacky. ja to serem podla mna nieje v poriadku ked tomu veri ale bol by som rad keby si to omne nemyslela..
Skus sa nato vykaslat to vsetko je ubohy vymysel ....pisal si nieco o nej na skle? alebo nie? su Rp kontrolovane? podla mna nie....takze z Rp by to zistit nemal....nieco na teba vymysleli a to je vsetko...alebo ti ona sama nevedela povedat ze s tebou konci tak pouzila oca ako "admina" pokecu
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

normalne jej povedz ako to bolo , ze to je taka fraza co sa pouziva a doslo k nahode prenahodnej co tam riesit viac
Napísať odpoveď