ten otec - cisty vymyselaaaa napísal:písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
a oco jej napísal že ja som na internete vypisoval že "to je lahka flandra ktora da za fidorku každemu" a ona to mu veri že som to napísal.
a je marne vysvetlovat.Co si o tom myslite??
Fidorka?
Re: Fidorka?
-
Lukyno161088
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
aa
Ja to vobec nechapem už sa vobec nezdravime.nič kaslat na to.jej ocovi som volal že mi nemože take veci povedat ze to je ochranna osobnych udajov atd. vypletacky. ja to serem podla mna nieje v poriadku ked tomu veri ale bol by som rad keby si to omne nemyslela..
ak to niekto sposobil tak jedine ona alebo dákto iný v tom prípade sa netráp tu pomože jediné
// hop sorry fakt si volal s jej fotom a povedal toto , uplne ťa odfajčil ?!
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
Re: aa
Skus sa nato vykaslat to vsetko je ubohy vymysel ....pisal si nieco o nej na skle? alebo nie? su Rp kontrolovane? podla mna nie....takze z Rp by to zistit nemal....nieco na teba vymysleli a to je vsetko...alebo ti ona sama nevedela povedat ze s tebou konci tak pouzila oca ako "admina" pokecuaaaa napísal:Ja to vobec nechapem už sa vobec nezdravime.nič kaslat na to.jej ocovi som volal že mi nemože take veci povedat ze to je ochranna osobnych udajov atd. vypletacky. ja to serem podla mna nieje v poriadku ked tomu veri ale bol by som rad keby si to omne nemyslela..