|
|
|
| Autor |
Správa |
cheopko Medium Expert

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 95 Bydlisko: Namestovo-Trnava Karma: 
|
Zaslal: 27 Okt 2006, 20:14 Predmet: filmy+mozilla stream pozeranie |
|
|
| Neviem ako sa mi to stalo alebo co som urobil ale ked pozeram divixi cez bsplayer skusil som aj none verzie hlas osob mam potlaceny a efekty zvyraznene skusal som aj kodeky stale to iste no ale na win media player to ide pekne ako ma. A este jedna pod otazocka, nerozumiem preco ked idem cez mozillu a chcem si pustit nejaky archiv sprav s joj,markiza mi napise ze nemam modul ani nic nenajde a rucna instalacia je k nicomu lebo vsetko mam stiahnute stale chce stahovat a neviem co. A zase cez exploder to ide ako ma. Mam win wx media center , tak neviem ci to vsetko nema nejaky suvis. Bsplayer a mozill a prehravanie, mate nejake skusenosti s tym?? dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7155
Zaslal: 27 Okt 2006, 23:37 Predmet: |
|
|
K BSPlayeru.. skús sa pohrať s nastaveniami zvuku.. pomeniť tam v jednej karte konfiguráciu reproduktorov.. na 2, 2+1, 4, 5+1......
K mozille.. aj mňa presne toto trápi od predvčera, ale ešte som sa k tomu nedostal. Chcel som nainštalovať plugin: https://addons.mozilla.org/firefox/plugins/ Ale tam mi akurát ponúka stiahnuť komplet WMP10..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|