co je tomase ty fandis arsenalu?t0m4s3 napísal:oj esteze ty dokazes predpovedat buducnost. Holubar veril ze to bude Henryho vecer a ze Arsenal vyhra. Nemozes mi povedat 6 cisiel na nedelu?
Finale Ligy Majstrov
ale musis uznat ze celkovo si triumf v LM viac zasluzila Barca. Hrali pekny utocny futbal zatial co Arsenal sa dostal do finale nepeknou defenzivnou hrou. Jediny zapas co sa mi lubil ked dali rekordne 2 goly Juventusut0m4s3 napísal:Ano. V kazdej lige mam oblubene a neoblubene muzstva. V anglickej je to oblubene Arsenal a v spanielskej neoblubena prave Barcelona. No a kedze sa stretli spolu, je snad jasne komu som drzal palce. Skoda.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vo finale hral arzenal celkom pekny futbal zatial co barca iba nakopavala, nebyt toho faulu lehmanna tak je to celkom inakmarosko1991 napísal:ale musis uznat ze celkovo si triumf v LM viac zasluzila Barca. Hrali pekny utocny futbal zatial co Arsenal sa dostal do finale nepeknou defenzivnou hrou. Jediny zapas co sa mi lubil ked dali rekordne 2 goly Juventusu
keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhracaprofik napísal:vo finale hral arzenal celkom pekny futbal zatial co barca iba nakopavala, nebyt toho faulu lehmanna tak je to celkom inak
este ze ja mam barcu tazko v pecku...t0m4s3 napísal:no take podobne pocity mam ja ked vidim Barcu
ale vcera ma potesili
a holubar keby ze som rasista tak sa asi nemozem pozerat ani na tu Barcu ked ze tam je ciernych hracov dost.
ale ked vidim fasov ako eboue a podobnych jak sa valaju na zemi a sa ho nikto nedotkol tak mi je fakt na rihu...
-
canopus
Addict
nevie sa ovladat ale kolko ze to nedostal gol po finale,zeby od septembra?marosko1991 napísal:keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhraca
v pohode arsenal prehral a nic sa nestalo chleba o to nebude lacnejsi,ale sklamalo ma to,skoda toho vylucenia, zaujimalo by ma ako by to vyzeralo, keby hrali 11
cakal som tiez od barci ovela utocnejsi futbal, a hlavne ronaldinho neukazal dokopy nic
no kym nevylucili Lehmana tak arsenal bol jasne lepsi...skoda toho vylucenia, keby nechal vyhodu mohol to byt uplne iny zapas a urcite by aj bol, no ale keby... aj tak som rochu sklamany z vykonu barcelony, ale za celu sezonu si to zasluzilimarosko1991 napísal:keby nebolo BLABLABLA...Lehmann je proste idiot ktory sa nevie ovladat...nemyslim len na tento faul...sak mal som dost ked hraval este za Borussiu a prefackal spoluhraca
-
audiotrack
VIP
-
canopus
Addict
toho rozhodcu by som poslal piskat do 5.ligy na slovensku, lebo to jeho pisakanie sa tomu rovnaloaudiotrack napísal:fandil som barci, je dobre že vyhrala. Arsenal hrá tiež veľmi dobre, a možno mal len smolu. Bol rovnocenným súperom, ale si to dokašlali tým vylúčením. Ale veľkú rolu zohral aj rozhodca, ktorý podľa mňa pískal hrozne