|
|
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3443 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2006, 14:13 Predmet: FinePix S9500 |
|
|
Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 854 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 20:07 Predmet: Re: FinePix S9500 |
|
|
| jin153 napísal: |
Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice  |
Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 11 Sep 2006, 15:45 Predmet: Re: FinePix S9500 |
|
|
| dudinko napísal: |
| Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny. |
jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
K|OZZY Expert

Stav:  Založený: 04.03.2005 Príspevky: 169 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2007, 22:34 Predmet: |
|
|
cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie
diky |
|
| Návrat hore |
|
 |
JurijRubanov Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 15:56 Predmet: Re: FinePix S9500 |
|
|
| jin napísal: |
jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza  |
Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa.
| K|OZZY napísal: |
cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie |
Tento foťák by ju mal podporovať, aspoň tak sa píše na oficiálnych stránkach, konkrétne tu: http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/accessories/card/index.html. A k statívu, pravdepodobne nechceš do toho veľa vrážať, takže sa pozri po nejakom Velbone. Z osobnej skúsenosti môžem opísať len Velbon DX-888 Digital, ktorý si ako laik chválim hlavne kvôli rýchloupínacej doštičke (bez nej sa statívy už skoro ani nerobia, ale ak by si taký našiel, určite ho nekupuj) a taktiež kvôli malým rozmerom v zloženom stave (má totiž 4 rozkladacie stupne). |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 14 Sep 2007, 22:34 Predmet: Re: FinePix S9500 |
|
|
| JurijRubanov napísal: |
| Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa. |
Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok
Teraz fotím už s tou D80
//Edit: Ale aj tak dík
| K|OZZY napísal: |
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie
diky |
Dlhý čas som fotil so statívom HAMA Star63 , úplne základný model bez fluidnej hlavy. Teraz som troška zainvestoval a kúpil VELBON CX-660. Ale myslím, že na začiatok, Ti bude stačiť nejaký podobný, ako ten STAR63  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JurijRubanov Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 7:46 Predmet: Re: FinePix S9500 |
|
|
| jin napísal: |
Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok
Teraz fotím už s tou D80
//Edit: Ale aj tak dík |
Lol, mi to aj bolo divné, ale tak dátum som akosi prehliadol.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JCM01 Medium Expert

Stav:  Založený: 17.06.2005 Príspevky: 88
Zaslal: 27 Jan 2008, 13:32 Predmet: |
|
|
| Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som nasiel firmware na FinePix S7000?? dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
ma3ix Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 233 Bydlisko: GreenLand Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2008, 1:26 Predmet: |
|
|
| JCM01 napísal: |
| Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som nasiel firmware na FinePix S7000?? dikes |
zeby zase ujo google vedel o niecom?? ale vazne..ja som hladal nejaky firmware na s6500fd,a nenasiel som nic, ani na fuji stranke, ale boli tam na nejake ine masiny,mozno aj na ten tvoj model...ale uz neviem link |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|