Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

FinePix S9500
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 09 Sep 2006, 14:13    Predmet: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2006, 20:07    Predmet: Re: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice Confused

Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 15:45    Predmet: Re: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

dudinko napísal:
Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny.

Smile jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
K|OZZY
Expert
Expert

Založený: 04.03.2005

PríspevokZaslal: 13 Sep 2007, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie

diky
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
JurijRubanov
Light Star
Light Star

Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 14 Sep 2007, 15:56    Predmet: Re: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

jin napísal:
Smile jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza Confused
Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa.

K|OZZY napísal:
cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie
Tento foťák by ju mal podporovať, aspoň tak sa píše na oficiálnych stránkach, konkrétne tu: http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/accessories/card/index.html. A k statívu, pravdepodobne nechceš do toho veľa vrážať, takže sa pozri po nejakom Velbone. Z osobnej skúsenosti môžem opísať len Velbon DX-888 Digital, ktorý si ako laik chválim hlavne kvôli rýchloupínacej doštičke (bez nej sa statívy už skoro ani nerobia, ale ak by si taký našiel, určite ho nekupuj) a taktiež kvôli malým rozmerom v zloženom stave (má totiž 4 rozkladacie stupne).
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 14 Sep 2007, 22:34    Predmet: Re: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

JurijRubanov napísal:
Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa.
Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok Laughing
Teraz fotím už s tou D80 Wink

//Edit: Ale aj tak dík Wink
K|OZZY napísal:

diky
Dlhý čas som fotil so statívom HAMA Star63 , úplne základný model bez fluidnej hlavy. Teraz som troška zainvestoval a kúpil VELBON CX-660. Ale myslím, že na začiatok, Ti bude stačiť nejaký podobný, ako ten STAR63 Wink
Návrat hore
JurijRubanov
Light Star
Light Star

Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 7:46    Predmet: Re: FinePix S9500 Odpovedať s citátom  

jin napísal:
Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok
Teraz fotím už s tou D80
//Edit: Ale aj tak dík
Lol, mi to aj bolo divné, ale tak dátum som akosi prehliadol. Smile
Návrat hore
JCM01
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 17.06.2005

PríspevokZaslal: 27 Jan 2008, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som nasiel firmware na FinePix S7000?? dikes
Návrat hore
ma3ix
Light Star
Light Star

Založený: 01.07.2006

PríspevokZaslal: 30 Jan 2008, 1:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

JCM01 napísal:
Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som nasiel firmware na FinePix S7000?? dikes
zeby zase ujo google vedel o niecom?? ale vazne..ja som hladal nejaky firmware na s6500fd,a nenasiel som nic, ani na fuji stranke, ale boli tam na nejake ine masiny,mozno aj na ten tvoj model...ale uz neviem link
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: