Firefox 3 je vonku!
Firefox 3 je vonku!
Tak čo podporili ste svetový rekord a stiahli ste si tento prehliadač?
Do tejto témy možte písať svoje názory a postrehy na firefox 3.0..
Do tejto témy možte písať svoje názory a postrehy na firefox 3.0..
Omg ved vyskusaj a potom sa rozhodnes...ja pouzivam FF3 uz od verzie RC1 a bez najmensich problemov.hojko napísal:Podla ohlasov a diskusii, ktore som zhliadol aj tu na fore som sa k FF3 radsej nepritulil. Pockam az kym to nebude fungovat spolahlivo, takze zatial ostavam pri dvojke.
Addony: adblock plus, DownThemAll!
Pluginy: media player, flash, ...
To bolo uz aj v 2ke. 3ka ma podla mna najlepsie zlepsenie v tom, ze ked pises do riadka s adresou, tak to automaticky prehladava aj zalozky a nazvy navstivenych stranok. Navyse to zoraduje aj podla toho, ako casto dane stranky navstevujes.Soviet napísal:ja viem..ale ja tu porovnávam so staršou verziou Firefoxu kde to nebolo..tak sem operu zas čo pletieš?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm no ja neviem mne sa to nezdá..možno ale inak spravené ako teraz..GothaR napísal:To bolo uz aj v 2ke. 3ka ma podla mna najlepsie zlepsenie v tom, ze ked pises do riadka s adresou, tak to automaticky prehladava aj zalozky a nazvy navstivenych stranok. Navyse to zoraduje aj podla toho, ako casto dane stranky navstevujes.
Jo to prehľadávanie je dobré a ako už spomenuli niektorí v téme druhej tak zrýchlenie stránok sa mi tiež vidí
Prečítaj si toto:
http://www.mozilla.sk/667/firefox-3-na- ... eme-tesit/
Ak Ťa aspoň jedna vlastnosť zaujala, tak si to môžeš stiahnuť, ak nie, tak môžeš naďalej používať FX2 (minimálne do doby skončenia jej podpory, čo asi ešte chvíľu bude)
http://www.mozilla.sk/667/firefox-3-na- ... eme-tesit/
Ak Ťa aspoň jedna vlastnosť zaujala, tak si to môžeš stiahnuť, ak nie, tak môžeš naďalej používať FX2 (minimálne do doby skončenia jej podpory, čo asi ešte chvíľu bude)
-
Mek
Addict
Ja som cital same pozitivne ohlasy, vraj je to rychle a tak... stiahol som trojku este vcera, tj podporil som ten rekord, ale nenainstaloval som ju
inac mali strasne pretazene servery, casto to hlasilo HTTP/1.1 Not Available
Rozhodol som sa, ze prejdem na trojku az tak po mesiaci, ked uz budu vsetky rozsirenia dostupne. Mam ich dost a nedokazem bez nich surfovat
inac mali strasne pretazene servery, casto to hlasilo HTTP/1.1 Not Available
Rozhodol som sa, ze prejdem na trojku az tak po mesiaci, ked uz budu vsetky rozsirenia dostupne. Mam ich dost a nedokazem bez nich surfovat
-
Šu-Do
Redeemer
ja som nainstaloval trojku este vcera... som velmi spokojny.. rozsirenia mi idu vsetky.. (teda tie 2 co aktivne pouzivam
)
jednoznacne je u mna poznat zrychlenie prehladavania netu... je rychlejsi.. zere menej z ram.. specialne som si pred instalovanim trojky kukol kolko zere dvojka...
inak asi nic nove pre mna...
jednoznacne je u mna poznat zrychlenie prehladavania netu... je rychlejsi.. zere menej z ram.. specialne som si pred instalovanim trojky kukol kolko zere dvojka...
inak asi nic nove pre mna...
nj hlavne ze to je uz final...Shark NX napísal:Tiez zatial zostavam pri FF2.0.0.14 ... Na FF3 prejdem az ked bude Final nie RC
-
Shark NX
Addict
Hop ... nevsimol som si ... Z 1.xx na 2.xx ma FF informoval o novej verzii.
Hlavne Pluginy (ABP, McAfee SA,DownloadHelper,Cooliris) Funguju bez problemu. Jedine Imageshack Toolbar este nejde ale to mi moc nechyba.
Pohram sa a poinformujem ... zatial sa mi paci
//RAM zere skoro rovnako ... neviem ci mam nieco zle nastavene ale na hojku + pcforum + iGoogle zere 132MB RAM
Ale celkova rychlost je o dost lepsia ... klobuk dolu aj po estetickej stranke je zakladny Skin velmi pekny
Hlavne Pluginy (ABP, McAfee SA,DownloadHelper,Cooliris) Funguju bez problemu. Jedine Imageshack Toolbar este nejde ale to mi moc nechyba.
Pohram sa a poinformujem ... zatial sa mi paci
//RAM zere skoro rovnako ... neviem ci mam nieco zle nastavene ale na hojku + pcforum + iGoogle zere 132MB RAM
Ale celkova rychlost je o dost lepsia ... klobuk dolu aj po estetickej stranke je zakladny Skin velmi pekny